На море в Китен - 2022/2023 г.

• 68 290
  • 722
  •   1
Отговори
# 390
Да, Дъбака беше, правилно, искат явно да се разширят, но концепцията им куца. Миналата година минавахме покрай оградата им, за да стигнем до плажа и винаги беше пълно, все повтарях на мъжа ми: Дай да им дадем шанс за догодина де, виж, широко е децата ще има къде да играят. Но той е категоричен, че не ги харесва и това е.

# 391
Здравейте група, искам да кажа моето задоволство от почивката ни миналата година в Бунгала Атлиман (atliman.online). Изкарахме си супер. Бунгалата са перфектно устроени. Всичко им е новичко. Позволяват и с домашен любимец и си бяхме взели нашата малка йорка. Тази година отновo си резервирахме там като разбрах, че собствениците са си същите.  Строят и няколко нови до колкото разбрах. Искрено препоръчвам.

# 392
  • В.Търново
Може ли някакви реални Ваши снимки на бунгалата отвътре?

Няма нужда вече, в пик сезон видях че цената на по-евтиното бунгало е 200лв на нощувка. Не, благодаря!

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 22:44 от Русалка_1

# 393
  • София
Дъщеря ми ще ходи в хотел Кремиковци в Китен. Можете ли да ми препоръчате нищо наблизо където да отседнем с мъжа ми. Може да е квартира от която сте доволни, може малко хотелче…. Нямам претенции.

# 394
Дъщеря ми ще ходи в хотел Кремиковци в Китен. Можете ли да ми препоръчате нищо наблизо където да отседнем с мъжа ми. Може да е квартира от която сте доволни, може малко хотелче…. Нямам претенции.
В близост е Елмар хотел, препоръчвам ви го, и мисля че Парк 1 е там, но не съм сигурна много, за него мнение не мога да кажа не сме отсядали. Имаше един друг мисля, че Лотос ли беше,  Лилия ли беше нещо такова, също е близо до Кремиковци.

# 395
Дали вече работят заведенията за хранене в Китен?

# 396
  • софия
В Китен не съм ходила от детските години Simple Smile Това лято умУвам за Ариана и въпросът ми е за плажа : 200м има като инфо, но  искаме да  ползваме платена зона. Има ли в близост такава или от хотела се излиза основно на СВОБОДНАТА и трябва да се върви повечко в посока към Каменец  (приятели така ми ОБЯСНИХА)? Ако и за самия хотел, някой би споделил, въпреки че прочетох мнения тук и за парите си изглежда добра опция....

# 397
  • В.Търново
Цените на хотел Ариана са доста нагоре, смъкнали са възрастта и на децата.

# 398
  • Сф
Не знам колко се върви до платени чадъри, но до хотела е свободна зона, да. Самият плаж обаче е доста гъсто населен. Точно един път отидохме там, на Атлиман. Иначе не е проблем да си вадиш колата и кеф ти ММЦ, кеф ти Перла. Ние лично така правихме миналата година. Бях оставила положителен  отзив в една група. И заспорихме с една жена за храната, накрая се изяснихме . Значи, има известна разлика дали си в топ сезон в хотела ( има скара и повече избор вероятно) или в обикновен сезон. Ние бяхме средата на август, а жената началото на юли , та ние хванахме по - хубавата храна явно. Тази година само мернах цените им , видяха ми се височки. Ние бяхме хванали някакъв ласт минит, освен това с дете 14+ ни дойде изгодно тогава. Има два вида стаи, ние винаги сме били в не лукс. Тесничко, но бива.

# 399
  • софия
Цената на Ариана я сравнявам с хотели в Приморско, в които със закуска и вечеря ми дават цена със 100 лв разлика за средата на юли. Иначе сме с дете под 12,но вече масово ги таксуват с процент (не allincl хотели, а сходни на Елица Китен, Димитър Приморско и т. Н.)
Иначе ще сме с баба и дядо, затова имам изискване за близост на платена зона.

# 400
  • София
Разликата между платената и свободна зона е има-няма 20-30 метра. Плажът Атлиман е много хубав, но през август е доста пренаселен.

# 401
Около 20-30% са се вдигнали цените на нощувките в Китен спрямо миналото лято, според мое, без претенции за представителност, проучване.
То се очакваше и е предвидимо. Повече ме вълнуват цените на храната и напитките.
Бира под 4 лв. едва ли ще има в началото на сезона.

# 402
Здравейте, някой има ли актуално мнение за Каменец, направихме резервация там за средата на юли. Всякаква информация ще ми бъде от полза - кка е базата, храната, басейни и др.

# 403
Плажа до Ариана, както са казали повечето, е свободната зона, до платената не знам дали са 20-30м, аз веднъж като тръгнах да вървя и изплезих език докато стигна до чадърите, ако не бяхме се запътили към приятелско семейство,което беше там хич нямаше да се наема да тръгна, в тая жега, с 5 торби багаж, тц не мерси 😆
Каменец е хубав хотел, храната е добра, разнообразна е, басейна на мен лично не ми допадна, мое абсолютно лично мнение е наистина, понеже на всички около мен много им хареса, а на мен не ми хареса това че беше дооооста хлорирана водата, ама доста, лютеше ми на очите. На всички останали грам не им е направило впечатление 😁 иначе базата е страхотна.

# 404
  • Буркина Фасо
много зависи  и от концесионера на плажа как ще разпредели свободните и платени зони.
може да ги редува, което ме съмнява, но може да ги раздели на 2 части.

Общи условия

Активация на акаунт