На море в Китен - 2022/2023 г.

• 68 269
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте! Предстои ни почивка в хотел "Атлиман бийч" в последната седмица на юли. Знам, че това не е най-идеалния хотел със своите минуси, но съгласно нашия бюджет се спряхме на него. Понеже е близо до северния плаж. Ще съм благодарен на всякакви мнения, ако някой се отзове, който има скорошни впечатления от него. Запазили сме си апартамент за 2 възрастни дете на почти 15 г. Как е положението в стаите, наистина ли са още на ниво ранен соц, жената от хотела като запазих го нахвали. Храната как е? Ще бъдем на блок маса, не и ол инклузив, но поне казаха други хора, че се готвело вкусно? Спират ли музиката в 23.00 от кръчмите? Обещаха ни и парко място срещу 7 лв на ден Simple Smile Благодаря на всеки, който отговори!

# 466
Може ли да ми препоръчате хотел на не много високи цени със закуска и вечеря на блок маса за края на юни. В близост до Атлиман би било чудесно.

# 467
Може ли да ми препоръчате хотел на не много високи цени със закуска и вечеря на блок маса за края на юни. В близост до Атлиман би било чудесно.

Запазихме за Елмар ние, но ще ходим началото на юли. Нямам лично впечатление, уж останах с усещането, че е доста харесван хотел. Ако идете там, пишете Simple Smile

# 468
искам да ми препоръчате нещо подходящо за семейство с деца да е близко до плажа и да има изхранване Simple Smile

# 469
В Китен всичко е близо до плаж.

# 470
  • Буркина Фасо
искам да ми препоръчате нещо подходящо за семейство с деца да е близко до плажа и да има изхранване Simple Smile
виж на картинката хотелите и си избери. после можеш конкретно за даден хотел да попиташ.
https://www.google.bg/travel/search?q=%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D … hUAAAAAHQAAAAAQBg

# 471
  • СИ
виж на картинката хотелите и си избери. после можеш конкретно за даден хотел да попиташ.
https://www.google.bg/travel/search?q=%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D … hUAAAAAHQAAAAAQBg

Мен такива общи въпроси ме хвърлят в пълно недоумение. Напълно неориентирани хора, чакат да им сдъвчеш и поднесеш. Кажете ми, предложете ми...

# 472
Скрит текст:
Здравейте! Предстои ни почивка в хотел "Атлиман бийч" в последната седмица на юли. Знам, че това не е най-идеалния хотел със своите минуси, но съгласно нашия бюджет се спряхме на него. Понеже е близо до северния плаж. Ще съм благодарен на всякакви мнения, ако някой се отзове, който има скорошни впечатления от него. Запазили сме си апартамент за 2 възрастни дете на почти 15 г. Как е положението в стаите, наистина ли са още на ниво ранен соц, жената от хотела като запазих го нахвали. Храната как е? Ще бъдем на блок маса, не и ол инклузив, но поне казаха други хора, че се готвело вкусно?
Спират ли музиката в 23.00 от кръчмите?
Скрит текст:
Обещаха ни и парко място срещу 7 лв на ден Simple Smile Благодаря на всеки, който отговори!
Не знам стаите дали да ги оправили, но местоположението на хотела е прекрасно, а големият двор и дърветата са сериозно предимство.
Относно музиката. В заведенията по плажа със сигурност не я спират. За "Вълчан войвода" някой по горе твърдеше, че точно в 23 часа спират или намалят музиката. Аз имам друг спомен, но може да бъркам или часовникът ми да не е бил точен.
Все пак зависи с какво изложение ви е стаята. Наоколо има и друга култова механа - "Петела".
За да не изпадаме в конфронтиращи спорове като казуса дали Веска от заведението на плажа си излива помията в тръбата, след две седмици ще мога да ви дам точна информация как е тази година.

# 473
Здравейте,някой да е посещавал хотел Атлиман бийч,имат доста примамлива оферта и се чудя дали става или да в подмина,благодаря ви :

# 474
Здравейте,някой да е посещавал хотел Атлиман бийч,имат доста примамлива оферта и се чудя дали става или да в подмина,благодаря ви :
Нали баш Атлиман бийч коментираме.

# 475
А тазгодишни отзиви от Куйн Нели дали има някой?

# 476
Мнение за Морски легенди ,за първи път ще сме в Китен

# 477
  • Буркина Фасо
миналата година беше добре, по-миналата - зле. устройва ли те ?
на много места в хотелите нещата постоянно се променят - обслужване, готвачи, интериор ...

# 478
Мнение за Морски легенди ,за първи път ще сме в Китен
На супер място е. Може и да ви е шумно вечер.
Стаите бяха малки, доколкото си спомням.

# 479
Здравейте, ние пак в Китен на море, но този път търся мнения кой е най-близкия и хубав аквапарк в района от Бургас на юг. Децата вече са големи и ни се иска да отделим един ден за подобни забавления.

Общи условия

Активация на акаунт