На море в Китен - 2022/2023 г.

• 68 232
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
Bongo, завърти стрелката и отзад е сградата(срещу паркинга, от страната на Панорама е), която доста години я довършваха. Тя гледа към морето.

# 511
Освен тази на срещуположния ъгъл имах предвид и една друга, но може да е на някоя от другите пресечки.

# 512
# 513
Разглеждала съм ги тези да, иска ни се нещо, което е готово обзаведено. Гледахме имоти в Равда и Несебър преди няколко месеца, но с цел инвестиция за отдаване под наем, а за Китен ни се иска да си купим ваканционен имот, но....за сега ни е просто идея някаква зараждаща се.

# 514
Много обзаведени виждам в обявите.

# 515
Много обзаведени виждам в обявите.
Има да да, и полуобзаведени и напълно готови за нанасяне, не споря, просто още на нас не ни е узряло в главите. Харесва ни идеята за подобно нещо, но ни се иска и да се радваме на хубавите хотели....живот и здраве ще вземем някакво решение Smile

Паца "Пицо"... опс... Пица "Пацо" си е класика Simple Smile
[/quote]

Без Пици Пацо не минаваме, а едни приятели наши, които всяка година отсядат на "Морско конче" Лозенец, специално идват до Китен за неговите пици Grinning

# 516
Един неплажен въпрос: Има ли барове с латино музика в Китен?

# 517
Нямам търпение да се включа с отзив от Куйн Нели парк. Бяхме там 3 дни, снощи се върнахме, изкарахме си чудесно. Всичко ни хареса, но да кажа, че ние не сме претенциозни. Бяхме настанени в  стая със спалня и допълнително легло, удобно, не разтегателен фотьойл или диван/аз очаквах нещо такова, защото такива се виждат на снимките в сайта/. Стаята и банята са доста големи, ние бяхме в такава с гледка към басейна, вижда се и морето. Чистотата е ок навсякъде, поддържа се постоянно, влизат да чистят всеки ден, кърпи не знам дали сменят, защото ММ не ги пуснал, понеже спал Laughing. Водата в басейна чиста и подходяща темп.за цамбуркане. Храната ни хареса, имаше избор, наблягат на готвените ястия, на обяд и на вечеря има поне по една супа, две ако броим и таратора.. Абе всичко ни хареса, ако някой иска нещо по конкретно, да пита.

# 518
Нямам търпение да се включа с отзив от Куйн Нели парк. Бяхме там 3 дни, снощи се върнахме, изкарахме си чудесно. Всичко ни хареса, но да кажа, че ние не сме претенциозни. Бяхме настанени в  стая със спалня и допълнително легло, удобно, не разтегателен фотьойл или диван/аз очаквах нещо такова, защото такива се виждат на снимките в сайта/. Стаята и банята са доста големи, ние бяхме в такава с гледка към басейна, вижда се и морето. Чистотата е ок навсякъде, поддържа се постоянно, влизат да чистят всеки ден, кърпи не знам дали сменят, защото ММ не ги пуснал, понеже спал Laughing. Водата в басейна чиста и подходяща темп.за цамбуркане. Храната ни хареса, имаше избор, наблягат на готвените ястия, на обяд и на вечеря има поне по една супа, две ако броим и таратора.. Абе всичко ни хареса, ако някой иска нещо по конкретно, да пита.

Супер!! Миналата година много спореха за обстановката около басейна, че нямало трева или нещо такова беше спора, за самия басейн и около него може ли да споделите как са нещата

# 519
Около басейна сега е точно, както е на снимките в сайта. Зеленко е, просто тревичката е по рехава не е гъст райграст от този, който слагат готовия, явно сами си го сеят. Не видях  спасител на басейна.

# 520
4.50 средна цена за бира в заведенията, шопската салата гони 10 лв. Но не това е важно.
Впечатлен съм от крайбрежната алея. Отлична работа дотук. Съвсем друг облик придобива курортът. Има и много лодки на новия кей... Красота!

# 521
4.50 средна цена за бира в заведенията, шопската салата гони 10 лв. Но не това е важно.
Впечатлен съм от крайбрежната алея. Отлична работа дотук. Съвсем друг облик придобива курортът. Има и много лодки на новия кей... Красота!

Супер! Значи, ще има къде да се рзхождаме вечерно време. Наслагали ли са вече пейки по алеята, на снимките в нета още не се виждаха никакви подобрения, сигурно още я довършват? Никой не каза нещо за Атлиман Бийч бях попитал преди няколко седмици за впечатления. Бъдете здрави!

# 522
# 523

Мисля, че въпроса беше за хотел Атлиман Бийч, не за плажа Grinning

# 524
  • В.Търново
Тия надуваемите батути в морето вече са толкова изхабени, никакво подновяване, а цените им нагоре. Още през последните години доста от дръжките липсваха и на децата им е трудно да се изкачват.

Общи условия

Активация на акаунт