На море в Китен - 2022/2023 г.

• 68 223
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
Ами нали преди няколко странички се коментираше Атлиман бийч, ама никой не иска да чете, ако може да се сервира нещо на готово.
Русалка, в албенската тема се писа, че Ралиците приемат дом. любимци. Май ти се отвори възможност да почиваш на ОИ с плитко море и да си водиш кучето.

# 526
Тия надуваемите батути в морето вече са толкова изхабени, никакво подновяване, а цените им нагоре. Още през последните години доста от дръжките липсваха и на децата им е трудно да се изкачват.
Ужасни са, моето дете излезе след 5мин.с три рани. Ама то два дена водихме преговори да не се качва, ама като не слуша.

# 527
  • В.Търново
Ами нали преди няколко странички се коментираше Атлиман бийч, ама никой не иска да чете, ако може да се сервира нещо на готово.
Русалка, в албенската тема се писа, че Ралиците приемат дом. любимци. Май ти се отвори възможност да почиваш на ОИ с плитко море и да си водиш кучето.
Аз знам за там, но цените им да космически. Излиза ни към 3000-3500лв. Абдурд за тази база.

# 528
Ние пък хванахме добра цена за Вита Парк - 4ма възрастни - 5 нощувки - 1900лв. АИто ще им е умряло от гъдел, но пък заради аквапарка си заслужава.

# 529

Извинявам се но прочетох цялата тема, но актуална информация за Хотел Атлиман бийч от тази година НЯМА> Попитах съвсем добронамерено дали някой е ходил това лято?

# 530
За Атлиман бийч мога да кажа, че отвън си изглежда  все същия. Ремонт поне външен няма.

# 531
Във "Вълчан войвода" Милко Калайджиев изпълнява "Среща" на "Щурците"... ЖДНБ...

# 532
  • Русе
Какви са цените тази година по заведенията на плажа /цаца, картофки, супа, бира, /?

# 533
Някой знае ли какви културни събития ще има м.август. Виждам в страницата на Китен, че има качена програма за юли, но ми е чудно дали нещо се случва и август. Имам предвид някакви концерти, или театри, такива неща. Иска ми се да присъстваме на нещо подобно. Една година ходихме в Приморско на фестивал някакъв попаднахме и на децата им беше много интересно.

# 534
Какви са цените тази година по заведенията на плажа /цаца, картофки, супа, бира, /?

На Атлиман цацка с картофки със сирене-12 лв

# 535
Здравейте. Ние с моето сем. сме били на Китен поне 7г подред, след това разредихме малко и таз година пак там. Обичам си го този Китен и това си е! През една от годините бяхме в Додо Бийч / страхотно е там, и храната е много вкусна, чистичко, страхотно наистина/ , а също така предишните години бяхме в къщата за гости срещу него - Калина, там също е много уютно и чисто и я препоръчвам! Искам да попитам тези които са ходили вече или сте там, има едно бистро Детелина / след Шопите завиваш в дясно и се пада второто заведение отляво/ дали все още работи?  Там обичаме да обядваме, защото готвят много вкусно манджички и такива неща, които попринцип си ядем. Ще очаквам отговори.
А между другото утре пътуваме за Додо 😍 Слънчево лято!

# 536

На Атлиман цацка с картофки със сирене-12 лв
Забравих да напиша на Атлиман бирата е 3.50-4.50 взависимост от грамажа. мента със спрайт 6.50, фрапе-4 лв, плодово фрапе-5 лв, супите около 4 лв, готвено обедно ястие -7.50-8 лв

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 22:51 от pollin

# 537
  • В.Търново
За пореден път се убеждавам, че едно с едно не са равнозначни мненията за един и същи хотел. Често съм чела не много добри отзиви за Додо бийч, сега чета противоположната.

# 538
За пореден път се убеждавам, че едно с едно не са равнозначни мненията за един и същи хотел. Често съм чела не много добри отзиви за Додо бийч, сега чета противоположната.

Ние наистина останахме много доволни от Додото, както казах храната беше разнообразна и много вкусна, а аз съм доста капризна на тема храна и не ям всичко… но минуса им тази година е новата концепция да не приемат лица под 18г независимо дали са с родители или не 🤔, с което според мен ще загубят не малко семейства с деца.
Също - е разликата в цената, височка е за разлика от преди 4г въпреки че причините за скока са ясни - тогава 2+1 стая със закуска и вечеря за 6 нощувки беше 1090лв., докато сега сме с една нощувка повече, но 2400 Simple Smile

# 539
  • София
Не си намирам въпроса, а съм сигурна , че в тази тема писах.
Препоръчайте ми хубава квартира  близо до хотел Кремиковци! Иска ми се да е ново строителство със собствен санитарен възел и климатик. Има ли такива нови къщички тип бутиков хотел в Китен?

Общи условия

Активация на акаунт