Чакам с нетърпение вече да усетя малкото човече! - Термин Юли 2022 - 2

• 40 799
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Happyday ами тук пак ли на момиче ти прилича 🤔 Ох и на момиченце ще се радвам, ама името не знам какво ще го правим, таткото предлага да обърнем същото име в женски вариант, ако е момиче, ама си ми харесва повече за момченце името 😅
Може ли да споделиш как успяваш да скриеш текст 🤗

Galq-94 на мен ми прилича на момченце, ама не съм от най- сигурните в предположенията

# 601
Здравейте, момичета!
Бих желала да Ви попитам има ли сред Вас такива, които все още ходят на работа. Как се справяте със студовете? Страх ли Ви е от върлуващите вируси?

# 602
Текст скривам със [ spoiler ]    [ /spolier] без разстоянието,което нарочно оставих след скобите и между тях е текста или снимката, която се скрива.
Лотос пак прилича на момиченце,пак е сякаш успоредна костта,ама все пак не гарантирам нищо, мислете си имена и за двата пола да си имате приготвени 🙂
Magic не всеки преглед отбелязан там е със ехограф. В Англия по здравна каса имаш право само на два(ако няма проблем някакъв) в/около 12та и в/около 20та. Всичко друго е срещи с акушерка,обсъждане на родилен план,как искаш да родиш точно(като секцио не разрешават пожелание по принцип,а само по медицинска причина, но все пак ако това се окаже твое желание има начин някак да ги убедиш)питат за упойки,партньор по време на раждане,мерят кръвно,урина/кръв ей такива. Аз ще имам още няколко ехографа,защото първото бебе се роди малко 2 700 на термин и с тромбофилия и искат да ме следят. Повечето момичета ходят на частно за ехограф. С първата бременност от нетърпение ходих в 16та да разбера пола(нищо ,че прегледа беше в 20та) в Window to the womb. Но сега изчаках търпеливо. Обаче ми се иска живот и здраве след 30та да ида на 4д пак там, за да видя и личице(така направихме и първия път и е много вълнуващо...но и скъпо) Моя час в 16та беше по тел за една минута да кажат ,че кръвните ми са добре и ако има проблем да звъня там на акушерския телефон на папката. Много часове пропускат сега заради ковид.
Galq В 10та е рано за тази теория с костта, уж не е валидна,но ако трябва да предполагам ще кажа момче,заради топченцето. Ще кажеш после какво е излезнало.

# 603
Благодаря ти много за информацията, аз останах с впечатление, че тези седмици ще имам прегледи... Ужас.... Аз също ходя в Windows to the womb. И ще продължавам така явно. Между 14Март и 09Май, пак нямам преглед. Ако нещо се филмирам, отивам си при тях пак. Просто за едно "Всичко е наред" Simple Smile

# 604
Благодаря момичета, ще видим, като разбера ще кажа със сигурност. Февруари ми е ФМ, надявам се тогава да ми кажат, но едва ли, при първата ми бремнност бебенцето ми се криеше и мноого късно разбрах за пола.Завиждах на тези които знаят от по рано 🤭Шегата на страна, то първо чакаш да видиш дали е в матката, после да чуеш сърчице, да мине ФМ, за пола да разбереш, то край няма със вълненията, май трябва да го живеем по така, да изживеем момента. Желая на всички здрави бебенца, пък ще видим какво ще е.

# 605
Haрpyday, благодаря ти за ограмотяването 🤗 вече ще знаем как да скриваме текст 🥳
За пола на всички снимки, които имам с тази костица от феталната ми изглеждат успоредно 👀 ако позная пола ще пусна тото 🤣 А за име на момиче ще е трудно (имам име за момче) , че таткото не иска да се меси за името, че и майка му и баща му имат име и затова иска аз да го измисля . Моите родители са починали (суеверна съм да кръстя детето на починал човек), а и попринцип не искам да е кръстено на някого , а той искаше да е изцяло на майка ми независимо от това какъв пол ще е, но тя като почина вече и той е на моето мнение

Galq-94 не очаквах колко много вълнения и тревоги има, всички казват, че бременността била най- хубавото и спокойно време 🤦‍♀️ Лъжа голяма или само аз съм такава паника все нещо да мисля, все за нещо да треперя. 😩
Дано успея да задържа спокойствието до край и да усетя хубавата страна на бременността  ( днес за първи път откакто разбрах, че ще имаме бебе съм спокойна през целия ден и още не съм се притеснила за нещо)
❤️Нека децата са ни много здрави и всичко въде наред с тях и с нас ❤️

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 23:24 от Лотос

# 606
Аз също не искам детето ми да е кръстено на никой . Не знам защо,може би искам да си има своя си съдба ли ,нз какво точно подсъзнателно изпитвам. А за бременността ,че е най-хубаеото време,единственото хубаво е ,че спя до обяд,преди малко пак станах от сън и сега пак ще лягам 😂 ,ама по принцип аз също съм паника голяма. Всеки ден съм притеснена за нещо,а вечерта в която ходих до спешното не спах грам,не заспах и следващата вечер от страх. Не бях яла 2 дни,направо се поболях. Дано само дечицата ни са здравички. За пола и аз забравих да питам окончателно(уж,доктора беше дал 90%за момиченце и щях да го питам пак),след прогнозата му съм ходила поне 3-4 пъти на прегледи и все забравям за пола,единствено ме вълнува бебчето да е здраво 🙏🏻❤

# 607
Лотос, напълно те разбирам. Сета като че ли съм маалко по- спокойна от първата ми бременност, но малко ми трябва да се панирам. Добре че детенцето ме разсейва. Трябва да бъдем по- спокойни,  бебетата усещали, а и за нас не е добре мн стрес. Повярвай ми първата бременност е най- безгрижна. Наслаждавай се, опитвай се да мислиш позитивно. Късмет.

# 608
Така е момичета,трябва да сме спокойни. Също казват при спокойна мама после и бебето ще е спокойно. Да споделят и другите с дечица дали така е било,при мен е вярно ,дъщеря ми е много кротка. А първата бременност се насилвах да съм спокойна,имах проблеми,но се опитвах нарочно да си внуша ,че всичко е наред,а иначе бях тотален песимист и се притеснявах и от най-малкото,но тогава като знаех ,че трябва,че вече някой друг зависи от мен се опитах да се променя. И се получи.

# 609
Дано, се задържи това спокойствие, че вчера цял ден съм треперила като платно, понеже изследванията пак не са  ми добри и се побърках, не ми се влиза пак в болница затова и ще опитам да съм спокойна (поне дано успея с това да помогна, като с друго не става)
Апетит не губя, а от стрес, напрежение и негативни мисли много се измарям и заспивам лесно. След като съм била ядосана почти веднага мога да заспя 😅

Имам познат, на който жена му цяла бременност е била кълбо от нерви и детето до година и малко не им е давало мира.         Друга позната пък беше толкова спокойна, нито ФМ следеше, нито кое кога се развива на детето, не се интересуваше от това  какво предстои, а детето е такова злато, кротичко, умно, възпитано и още много позитиви( без тя да му обяснява или обръща голямо внимание).     И двете дечица са момчета.

Май наистина има влияние това спокойствие, щом и лекарите в болницата и тези които посещавам все ми повтарят без притеснения, само спокойствие и позитивизъм 😁😁

# 610
Happyday, именно и аз бях така, кажи речи на сила се опитвах да съм спокойна и се получаваше, постоянно си повтарях да не си внушавам глупости и се поуспокоих и детенцето ми беше спокойничка. После като се роди също бях много спокойна и това се отрази и на нея. Така че, зависи от вас здравето на малкото човече, пък то ако е писано дори и да се притесняваме пак ще се случи. Вярвайте в хубави неща. ❤
Лотос, наистина и аз не следях например как и колко се покачва чхг и тем подобни. БХС  не мисля да правя, ФМ доктора ми каза че трябва и затова ще ходя. А при теб за какви изследвания става въпрос. Дано бързо да се оправят нещата ❤❤❤

# 611
Аз разсъждавам така - понеже си е моя плът и кръв, трябва някак си бебокът да издържа и на нервността ми по време на бременността. Това е като една история (сега дали ще цитирам правилно, не съм напълно сигурна), Макдоналдс дарили храна на някакви бедни държави в Африка и хората се натровили, просто защото не са свикнали на всички тези консерванти и химикали. Обаче ние сме, на никой нищо не му става от малко вредна храна Wink Та сещате се, ако бях супер спокоен човек и сега изведнъж с бебето ме тресне нервността, разбирам то да се влияе. Но ако по принцип съм си все такава, да се надяваме, че то ще издържа стоически Wink

Иначе днес една нова мисъл ми влезе в главата - измислили сме едно малко по-особено име, не познавам някой, който се казва така, та дали няма да се заядат при записването се чудя. То че има време, има, ама ей така, за нероден Петко да си се притеснявам.

# 612
За името, не мисля, че някой би се заялждал. Какви измислени имена съм чувала свободни съчинения, всеки си решава според мен.

# 613
  • София
Има полезни неща. Аз основно ползвам платената част, за да проверявам кои храни и лекарства са позволени. Пускам И Моцарт за бебета, но него може да го пускаш и от YouTube. Като цяло си ползвам повече безплатните неща, да чета какво следва седмица по седмица и мисля, че това е напълно достатъчно. Аз докато св чудих дали да го купя и се появи някакво намаление от черния петък и стана 9лв. Еднократно, та не се чудих дълго.
Погледнах по- нагоре и се сетих за приложението на Фея. Заслужава ли си платената версия?

# 614
Аз бях спокойна, ако изключим реването за щяло и нещяло от хормоните. И малката беше от така наречените деца еднорози. Следях се, пиех добавки, не правих БХС, но някак бях уверена, че всичко е наред. Ако не се лъжа бях слушала/гледала интервю на доктор Сигридов, който обясняваше как хормоните на стреса влияят на биохимията в плода и действително определят развитието му.

За добавките какво разбрах до тук:
Магнезий - Желязо - 2-3 часа отстояние
Б12 - Желязо - 10-12 часа
Б12 пречи на спокойния сън и да не е вечер
Желязо - еутирокс/елтироксин - 3-4 часа
Еутирокс/елтироксин - най-добър ефект при прием 3 часа през нощта
Магнезий - отпуска вечер
Вит Д - Б 12 малко отстояние

За името - понеже само майка ми е жива, а тя вече си има кръстена на нея внучка решихме да не е на никого и си избрахме името Калина. Така празнува на цветница имен ден, а преди коледа - рожден ден. Сравнително лесно избрахме името. При избора гледахме да ни е трудно да го римуваме с нещо гадно, защото всички знаем какво е децата да си припяват гадна римичка с името ти.
Сега за малкото бебче не сме започнали да мислим имена защото още не знаем пола. Много силно се надявам да ми го кажат на следващия преглед, но имам съмнение, че ще се случи. Моя доктор е малко чешит, но все пак се надявам.
Днес трупа прекрасен пухкав сняг. Липсваше ми. Надявам се да е повече за да изкараме малката с шейна. Тия дни трябва и прощъпулник да ѝ направим.
А сега закуска и ще трябва да отида да поработя малко.

Общи условия

Активация на акаунт