Възможно ли е любовта да ме подмине...

• 18 565
  • 466
  •   1
Отговори
# 150
  • France
Рф, нарочно ли използваш този каруцарски речник или си си такъв?

# 151
Каквото си избереш.

# 152
Не мина много време докато се появи точно това, което чаках :Д
Не е случаен израза "излезе ми късмета", който се употребява в 99.9% от случаите от мъже. Та не ми обяснявай колко ви е лесно, защото не е Simple Smile)

# 153
Пичове, като спрете да си търсите жени само за едното ***** тогава ще срещнете и правилната за вас жена. Само дето "правилната жена" рядко се среща в чалготеката или дискотеката. Там където са свестните жени вие не ходите, така че файда да се спори с вас - няма.

Съгласен съм с Arielle. От наблюденията ми в дискотеката шанса да срещнеш дългосрочен партнъор е кът. Блуждаещите жени ходят да си намерят поредния паралия, а мъжете главно да си начешат крастата. Ходил съм няколко пъти и знам, кой за какво ходи. Нямам и познати, които да са се събрали именно от там. Във всяко друго място си мисля, че е в пъти по-добро да срещнеш човек. Но в дискотеката, всеки играе някаква роля.

# 154
Моите съученици пък се изпобракуваха точно с диско/чалготечното запознанство. Кой каквото търси.

# 155
Не мина много време докато се появи точно това, което чаках :Д
Не е случаен израза "излезе ми късмета", който се употребява в 99.9% от случаите от мъже. Та не ми обяснявай колко ви е лесно, защото не е Simple Smile)

Да бе точно на мен ми го кажи тва, къде винаги съм имал мераклийки покрай мен, отделно по сайтовете материал колкото искаш. Ама трудно харесвам и не се хващам с кво да е, пък и като си харесам някоя много дълго ме държи. Не си го харесвам тва и ми е пречило много през годините, ама човек не си избира какъв да е.

# 156
А къде мислите, че ходят хората, които са свободни и търсят връзка? Обикновено всеки, който търси нещо, ще се ориентира към места, на които има логика да срещне себеподобни - клубове, барове, места, на които хората се забавляват, разпускат, социализират. Аз по такива места не ходя, особеност на характера, но ако бях по-различен човек, от там щях да започна :Д
Така че такова генерализиране ми се струва... грешно.

Мераклийки за какво РФ, за секс или нещо повече? Има разлика.

# 157
Явно са били други времената и интересите. Когато съм ходил с колеги, винаги са се бутали други да играят с момичетата, като ги виждат подпийнали. Ако ни е нямало след дискотеката си знам, какъв би бил развоя на вечерта. Вече всичко е леш по дискотеки наркотици, алкохол и разврат. Погледнеш някоя и някакъв ти излезне и пита що гледаш приятелката ми Grinning. Имам очи гледам. Бутне се в теб, пита те, що ме буташ. Не случайно последните десетилетия, именно там са ставали най-много инциденти. Вече сме много изпаднал народ, никой в нищо не вярва и от това следва, че всичко му е позволено. Ценностната ни система е в коша, материалния свят е на почит.

# 158
Елунария, за квото има...Simple Smile

# 159
  • France
И в дискотеки съм намирала гаджета. После с възрастта открих баровете с писта за танци. Музиката не е толкова силна, можеш да си приказваш, ако си сама отиваш на бара и е сейф, има сепарета с удобни дивани, има къде да се разкършиш и затварят най-късно в 2-3. Тоест имаш време и да се наспиш и да си свежа за работа.

# 160
На бара си е друго. Седнеш до някого, разприказвате се. То пък ви излезнат еднакви интереси и се получават лека по-лека нещата. Колкото мястото е по естествено, толкова е по-добре според мен. В другите случаи все едно насилваш късмета си и по-рядко да излезне нещо сполучливо. Спомням си когато учих. Чакам си асансъора и се качва в него и една девойка. Разприказвахме се, кой, какво учи и хоп една специалност. На кой етаж и пак съвпадение. И накрая се запознаваме и си казвам името и тя: Ти сериозно ли Grinning. Бяхме адаши, направо такова нещо, не беше ми се случвало през животa, толкова много съвпадения Grinning

# 161
Свалките в тоя сезон са на ски пистите и в лифта...

# 162
  • Paris, France
На една жена и е несравнимо по-лесно отколкото на мъжа да намери секс. Жената излизаща вечерта с мисълта че отива на лов за секс няколко часа по-късно е наловувала. Мъжът който излиза вечерта със същите намерения има нищожни шансове за същия резултат освен ако има късмета да попадне на същата дама. Нравите са такива, че все повече жени се възползват. С което стават все по-непривлекателни за връзка, но пък все по-удобно за неангажиращи отношения. Нелепото е, че жените се сърдят като се сблъскат с това отношение на мъжете.
Типично мислене на бай *уй от село - понеже бай *уй излиза да търси секс, си въобразява, че и жените, които излизат, това търсят. Та, мастията е излязла, значи е на лов за секс и не струва за друго. После бай *уй е безкрайно и особено неприятно изненадан, че мастията не била търсела само секс. Всъщност този, който за друго не става, е бай *уй - и е силно обиден или че тези мастии не му пускат, или че си позволяват да го търсят и след конкретната вечер - ма как така, той с мастии не се занимава.

Амииииии, не само бай *уй мисли така. Бай ти *уй хич не е неприятно изненадан, че мастията търси само секс, защото прекрасно знае, че малко жени търсят единствено и само секс и защото търси точно секс, безплатно или поне евтино.

Има два вида бай *уй. Първият вид забиват и успяват да сексят всичко живо с две дупки под полата. Понеже са популярни със жените не им пука с коя, къде, какво. Женят се като се влюбят силно или за някоя удобна. Често жените им са сиви мишки. Много от професионалните танцьори, учителите по танци, светски контета са такива.

На мъжете от втория вид рядко им се случва някоя да им пусне ей така, за спорта. Пробват, разбира се. Интересното е, че ако се влюбят силно в пуснала им още на първа среща, пияна, примерно, могат и да се оженят за нея. Попрестаряла кучка, която стиска краката, защото не ги харесва особено и се прави на монахиня или ощипана мома може спокойно да ги върже за съпрузи.

Та, сложи поста на Рако1 в позлатена рамка и го препрочитай чат пат, защото като него мислят и действат 95% от мъжете там, където живееш и по света.

Всичките ми любови са били добри танцьори. Бих им пуснала и след запознанство в дискотека.

Всичките ми сериозни връзки започнаха като сексуални. Какво и е сериозното на една връзка ако няма хубав секс? 

Бар или ресторант с писта за танци е добра идея. На бар, където само се седи и се порка не мога да ида.

Във Франция подпийнали по дискотеките почти не съм виждала. В Англия само за това ходят май. Сгаджосвала съм се с мъже, срещнати в дискотека и съм доволна. Даже и брак са ми предлагали.

Та, Нарсциса, почни да идваш у парижко за уикенда! И тук има примати, но явно не са много по дискотеките. Виж, с Филомена сме женени и двете 🥳, а аз даже не съм с манекенски вид като нея и тебе.

Свалките в тоя сезон са на ски пистите и в лифта...

И по тропическите острови и яхти по атлантическия океан ги има без да е -5°С. Ски не мога да си причиня, мерси.

# 163
Неве, знам, че не е само бай *уй - така мислят циганите, помаците, част от турците, голяма част от българите, а териториално - по-голямата част от провинцията. Жена навън работа няма, освен да купи леб или да напълни менците. В съвремието - и да поработи да изкара колкото бай *уй, че не му стигат парите да си играе на сериозен.

# 164
Не съм съгласна с Невена. Ходя на народни танци, има 20 жени и само един единствен мъж...
На последната ваканция на която ходих с мъжа ми, от целия хотел, беше единствен мъж ( имам предвид екскурзия в чужбина организирана с фирма от България), та той кавалерстваше на всички жени.
На ски пистите е съвсем различно. Има много мъже и всеки нещо се закача да ти помогне, да те пита от кога караш, къде караш...

Общи условия

Активация на акаунт