Възможно ли е любовта да ме подмине...

• 18 575
  • 466
  •   1
Отговори
# 120
Мда, разбира се. Вие всички тук знаете кой е педофил и кой не е Joy

# 121
Ариел, това, че има индивиди, които използват нормални жестове от човешките отношения, комуникация и внимание, за постигане на техни извратени цели, не означава, че действията сами по себе си трябва да бъдат заклеймявани... в смисъл, абсурдни неща говориш в момента.

# 122
Как стигнахме от притесненията на авторката, че не е обвързана на 26, до педофилите? Joy

# 123
rf22 е виновен Joy

# 124
За някой 100 лв може да са много пари, за друг да не са.

# 125
Оф, все си мислех, че човек може сам да реши за какво да си харчи парите, ама явно не е така.
Е, тя може да реши да похарчи малко пари, за да подари на мен пушка с оптичен мерник, а на дъщеря ми Мери Джейн в саксия, ама сякаш не е ок.

# 126
  • SF
За сватба и бебе може да се пита, ако сте в дълга и  хармонична връзка, във втората половина на 30-те си години, но се разсейвате по екскурзийки и  си живеете като тийнейджъри напред-назад.
Когато жената е сама, както и сам мъж, е абсолютно безпредметно да се пита за бебе и сватба. Очевидно е, че няма да ражда скоро.
Още по-противно е, когато не роднини те притесняват, а съвсем странични, незаинтересовани хора, на които изобщо не им пука.

# 127
  • Крайбрежен район
За сватба и за бебе не се пита дори да си семеен. Първо можеш да имаш някакви проблеми и това да е болезнена тема за теб. Второ може изобщо да не искаш да имаш деца. Не на всеки мечтата е да се възпроизвежда. Хората трябва да се научат, че личния живот е неприкосновен и никой не ти дължи обяснение. И също, че всеки избор трябва да се уважава, дори да е различен от твоя.

# 128
Оф, все си мислех, че човек може сам да реши за какво да си харчи парите, ама явно не е така.
Е, тя може да реши да похарчи малко пари, за да подари на мен пушка с оптичен мерник, а на дъщеря ми Мери Джейн в саксия, ама сякаш не е ок.
Както казах, парите си всеки може да си ги харчи за каквото иска.
Как стигнахме от подарък до пушка?
А това Мери Джейн не го знам какво е.

# 129
Аз, но не майка ми, като съм била години наред сама, без връзка и без деца, съм купувала наистина скъпи подаръци на кръщелницата си и на едно дете на мои приятели. Доставяше ми удоволствие, без да мисля за деца и връзки, просто исках да зарадвам конкретните деца, но освен това да зарадвам и себе си, избирайки нещо интересно. После пък, приятелите ми купуваха на моето, а сега аз купувам на внучето им.
На човек му доставя удоволствие да избира неща, които у дома няма на кого да подари. Аз тогава с огромно желание избирах детски играчки, не защото съм копняла за дете, а защото ми е приятно точно такава вещ да купувам, а у дома нямаше на кого. Сега много ми се купуват тинейджърски работи за момиче, защото нямам и когато синът ми си намери приятелка, вероятно ще се лепна за него, да избираме заедно. (ама предпазливо и ако разреши, да не вляза в свекървенската тема). Но привличането е към нещата за купуване, а не към липсата на човек, на когото да подариш.

За  авторката- много е млада и трябва да намери начин да отбива такива атаки, но не с думи, които показват язвителност, а спокойно и уверено. Ако я измъчва състоянието, да направи всичко възможно да го промени, като разширяване на кръга на познати и интереси. То сега времето не е много за контакти, но все пак. Ако така и е добре, да го заяви спокойно и уверено.

Така се случи, че на работа на малка площ са не един и двама необвързани. Моми и ергени над 40,едната над 50. Нито са по- неуверени, нито са нещастни, ами живеят си живота. За единия се чува, че има някаква връзка, но май не особено сериозна. И-друго от мен може да се чуе да си изпускам нервите и да "вдигам тон" по телефона на детето, от други колеги също, от тях нищо подобно, излъчват спокойствие.

Дано не ми изпие чавка акъла, че да тормозя детето си дали и кога ще има връзка и деца. Виж, за образование го тормозя(макар че и за това се заричах да не правя един ден:joy:). Гледайте си животът, радвайте се на всеки ден, на здравето си, на успехите си, на уменията си и животът ви ще е щастлив.
Аз не познавам хептен човек да не е имал ситуация за обвързване и деца, въпросът е вие какво искате, а не какво ви се налага като стереотип.

# 130
Аз срещнах мъжа си на 29, родих на 32 години. Може и късно да е, но това губи значение, след като се случи. Не губи надежда, наистина е до късмет, особено когато, човек търси с широко отворени очи и по любов. Твоите роднини са се женели като моите родители, след три месеца познанство, без реална преценка и т. н.
Щом го искаш, пожелавам ти да се случи!

# 131
Както казах, парите си всеки може да си ги харчи за каквото иска.
Как стигнахме от подарък до пушка?
А това Мери Джейн не го знам какво е.
Да, де, може да реши да похарчи малко пари, за да ми подари пушка с оптичен мерник. А не знаеш какво е Мери Джейн, защото си добро момиче. Simple Smile

# 132
  • SF
За сватба и за бебе не се пита дори да си семеен. Първо можеш да имаш някакви проблеми и това да е болезнена тема за теб. Второ може изобщо да не искаш да имаш деца. Не на всеки мечтата е да се възпроизвежда. Хората трябва да се научат, че личния живот е неприкосновен и никой не ти дължи обяснение. И също, че всеки избор трябва да се уважава, дори да е различен от твоя.

Абсолютно съм съгласна, че не се пита, но допускам, че най-най-близките, които са наясно, че проблемът не е здравословен, може да подканят децата. По-скоро правех паралел между това да се питат хора, които са заедно от много дълги години и това да очакват от някой, който е абсолютно сам, да се ожени. Вероятно за себе си.

# 133
За жена/мъж и деца и аз знам, че не се пита. Може хората да са се развели, трябва да си много близък с тях за да ги питаш. За деца, както споменаха повечето може да има репродуктивни проблеми и от тази гледна точка не е удачно. Това за подпитването си е нормално, особено за по близките роднини, които очакват да станат с някаква титла баба, дядо, леля и т.н, искат да се радват на внуци. Сега по-късно се омъжват/женят хората. С годините започваш да осъзнаваш, какво търсиш и не бързаш. Но идва момент в който или взимаш или те взимат Grinning

# 134
Точно тва щях да напиша и аз, ама ме изпревари. Личи си, дори само и от форумни изяви, примери във форума бол.

На една жена и е несравнимо по-лесно отколкото на мъжа да намери секс. Жената излизаща вечерта с мисълта че отива на лов за секс няколко часа по-късно е наловувала. Мъжът който излиза вечерта със същите намерения има нищожни шансове за същия резултат освен ако има късмета да попадне на същата дама. Нравите са такива, че все повече жени се възползват. С което стават все по-непривлекателни за връзка, но пък все по-удобно за неангажиращи отношения. Нелепото е, че жените се сърдят като се сблъскат с това отношение на мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт