Възможно ли е любовта да ме подмине...

• 18 539
  • 466
  •   1
Отговори
# 240
  • France
Дори и в платените сайтове? Нямам такъв опит.

# 241
По платени сайтове още не съм тръгнала :Д

# 242
Смятай, ако е Ален Делон на колко ще им текат лигите. Първа стъпка е да те грабне човека с визия и маниери, след това започва опознателния процес на характерите има ли допирни точки. Още в самото начало, ако правиш единствено ти компромисите и си казваш, той/тя ще се промени е няма да стане. Желязото се кове докато е топло и ако е някакъв завършен характер си е мисия невъзможна. Имам опит от един сайт Two навремето. От там бях срещнал приятелката си. Бяхме около 8 месеца сиг., но започва да си послъгва за неща. Но си имах начин да я подпитвам заобиколно и я хващах, като ме мята. След няколко послъгвания, аз реших всичко да приключи. Сега съм много щастлив, че така съм постъпил от видяното от нейна страна след раздялата.

# 243
Така е, откачалки има много, търсещи само лесен секс също, но пак си дават много възможности. Трудно е да излезе нещо, но пък ти дава достъп до много хора без някакви ангажименти или очаквания. Просто си пишеш, малко чатове, поне знаеш всеки за какво е отишъл там. Иначе наистина е трудно да се получи, поне за мен беше така, излизал съм с между 10-20 момичета от чата и после сайтовете, само веднъж се получи нещо, но пък беше достатъчно. Както има сега такава тема, дали е възможна връзка с много различни хора, с моята сме доста различни в някои отношения, и най-вече сме израсли в съвсем различни среди и никога нямаше да се срещнем ако не беше он-лайн запознанството ни. Много пъти сме си го коментирали това, и пак се получи нещо трайно и истинско. Така че по-добре действайте там, вместо нищо да не правите по въпроса.

# 244
И чата не е достатъчен признак за нормалност. Трябва да се види и поведение на живо. Излизала съм с няколко човека, които в чата бяха ок, но на живо нещата протекоха така, споделям хайлайтите - единият тогава реши да каже, че има дете, в чата две седмици нищо не каза, щото иначе нямало да изляза с него, имаше и други неща, които бяха пълен абсурд... като да ми прибере рестото от сметката, което бях предвидила като бакшиш за сервитьорката...
Другият, 15 минути след началото на срещата започна да ми се бута и да ми нарушава личното пространство, до края на срещата не схвана намеците, че това ми е неприятно... в смисъл след третото дърпане, не е ли нормално да се усетиш?
Трети пък, след среща, която изглеждаше ок и по време на нея се обсъждаше втора, започна да ми влиза много диктаторски и заповеднически за неща, които не му влизат в работата на този етап. Та директен хикс и там.
Имам и една-две срещи с хора, които бяха ок, но просто не усетих никакво привличане към тях.

# 245
  • София
Тоя с рестото Joy

# 246
И аз търсех известно време по сайтовете, ама и от женски пол е пълно с откачалки, дори и само на писане.... та не успях да се видя с никоя за щастие Simple Smile По-скоро се огледайте сред кръга познати/приятели от преди...

# 247
В платените сайтове е по-възможно да намериш някой свестен, защото откачалките едва ли ще плащат абонамет, за нещо за единия секс. Това може да са намери и в безплатните такива.

# 248
  • France
Признавам си, че не знам дали има платени сайтове в България. Тук абонаментът не беше евтин и явно отсяваше тези със снимките на you know what.

# 249
Смятай, ако е Ален Делон на колко ще им текат лигите. Първа стъпка е да те грабне човека с визия и маниери, след това започва опознателния процес на характерите има ли допирни точки. Още в самото начало, ако правиш единствено ти компромисите и си казваш, той/тя ще се промени е няма да стане. Желязото се кове докато е топло и ако е някакъв завършен характер си е мисия невъзможна. Имам опит от един сайт Two навремето. От там бях срещнал приятелката си. Бяхме около 8 месеца сиг., но започва да си послъгва за неща. Но си имах начин да я подпитвам заобиколно и я хващах, като ме мята. След няколко послъгвания, аз реших всичко да приключи. Сега съм много щастлив, че така съм постъпил от видяното от нейна страна след раздялата.

Като не искаш да те лъжат, по-малко питай.

# 250
  • SF
Колкото и красива снимка да е сложил, ако ми напише kakse kazvas sladurano iskasli dapiem kafe daisi nomera, всичко свършва.
И любимият ми въпрос: Да неси учителка по български случаино?

# 251
  • София
Една дума, един верен отговор.

# 252
Мани ги тия, избирай си някой и пиши първа

# 253
  • София
Логически най-потенциалните запознанства започват по този начин:
- средното училище - тук не ги разглеждаме
- университет - 18-25 год. възраст - най-много възможности, свободни мъже и жени в обща среда
- специализация - 25-27 год. възраст - също много възможности,  избор на канидат с точна цел в живота
- първа работа - 25 год. възраст-и нагоре - все още голям избор от мъже, но в ограничена среда
- над 30 год. възраст - социалния кръг се стеснява и възможностите вече са 50/50
- над 35 год. възраст - избора от мъже става разноцветен от потенциални кандидати в различна възраст под тази на жената 35 и нагоре, като 40, 45 +
- над 40 год. възраст - шанса за свободен мъж (без деца) отговарящ на социалното ниво и външност е силно ограничен
- над 45 год. възраст - кандидати с по един два брака зад гърба си, с по едно две деца и фокуса става само съжителство, без любов и емоции
- над 50 год. възраст - тук няма любов, идва приятелството

Да търсиш мъж с потенциал за семейство в сайтове, е с толкова нисък шанс, че по-добре да се прави нищо.
Пребиваващите там нямат качествата да споделят живота си с жена с цел семейство. Безнадежден начин. Чакаш някой да те добави, да ти пише със сериозни намерения, като в същото време той няма такива, а други. Ако в западните страни тези аппове работят, тук не, защото не са приети така.
Грешката е, че когато жената се намира в златната среда, тогава или проспива възможности или задейства модела на отлагане, до когато се озове на 40 или 40+ и въстава, защо няма мъже. Няма, защото други жени не са проспали и загубили златното време с шансовете да се срещат с мъже с потенциал.

# 254
  • SF
Само добави към статискитата и най-глемия процент провалени и неуспели бракове/връзки: описаните във второто и третото тиренце.
В предпоследното тиренце - над 45 г. с по 1-2 брака - ето именно тези бракове са навъртени в периода на второто и третото тиренце. Добави го към таблицата на живота.
За над 50 нямам думи. Мислиш ли, че мъжете над 50 очакват от жените да са само приятелки за пиене на бира, обикаляне по барове и дискотеки и ходене из моловете? Този рисърч сам ли си го правил?

Общи условия

Активация на акаунт