Мартенското чудо наближава, мама с любов ще го дарява 💙❤ Тема 7

• 38 268
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
Aз пия Фемибион комбинирани. Доволна съм от тях. Отделно пия магнезий (Биолектра 365) и 36г.с. трябва да ги спра, пия протеин (Хербалайф персонализиран протеин) и ще го пия до края, пия желязо (Хемферум) също до края ще го пия и пия и Урокомфорт. Всичко ми се отразява много добре, според мен.

# 331
Бъбълс бързо да минава гадината!🍀

# 332
Бабълс, бързо оздравяване!❤
Как се чувстваш, имаш ли някакви оплаквания?Авирон рапид много добре ни подейства.

Аз пия за хемоглобина Сорбифер 2х1
И заради прекарания Ковид ми остави х1 аспирин протект вечер.Само това приемам аз.

# 333
Аз пиех ампули Тотема, а сега сироп Билкова кръв за хемоглобина, витамин Д3 , Нутри маг, Имунолактон, витамини за бременни на Alive, пробиотик и Натаспин Н

# 334
Благодаря, момичета! ❤️
Кашлям леко от време на време и леко запушен нос, за сега. Надявам се да не се влоша. Най-много от температурата ме е страх, че и парацетамол не мога пия.

# 335
Аз преди още да забременея, като споделих за плановете ни с АГ, ми изписа Прегнакер Консепт( пих го 2 месеца и чудото ни си случи) след което минах на Прегнакер Макс  и го пия и до ден днешен. Допълнително към момента не ми се налага да пия нищо в норма са ми всички показатели.Вземам Биозин Мама чисто профилактично за имунитет, витамин С по 1-2 от 100мг( малките хапченца) и магнерота.
То си е и до организъм разбира се.
С първата бременност бях горе долу така, освен витамини нищо друго и даже по здрава не се бях чуствала никога. Сега вече съм със заболяване де, но пак всичко ми е в норма. Решихме да пия малко желязо за всеки случай, че беше на долна граница (в норма но на долна) тааа сме късметлийки, някои бременни са с толкова много дефицити.... Дано и докрая всичко е така 😄

# 336
Здравейте, момичета! В четвъртък бях на ЖК и на тонове. В 32 г.с. бебето отговаряше на 34 г.с. и тежи 2.400 кг. Доста големичък, чак се попритесних, но АГ каза, че всичко й изглежда много добре и няма повод за притеснение, много дръпна изведнъж бебчо, след седмица и половина съм при друг специалист, надявам се и той да не намери проблем, че беби върви напред. Тоновете също бяха много добре. Пусна ми го да го видя на 4Д и се усмихваше, даже по едно време си сложи пъпната връв в устата 😁

Пристигнаха слинговете от Сгушени и даже се упражнявах да ги вързвам и си мисля, че ще ги използваме с бебето всеки ден, струва ми се, че ще е доста удобно. И гнездото от Cotton Hug дойде, страхотно е, надявам се да го използваме много.

Аз приемам Pregnacare Plus, Bioelectra магнезий, Omnibiotic и протеин за бременни. За щастие, желязото ми е много добре, 136 беше на изследванията миналата седмица, старая се и да ям всеки ден месо, яйца и зеленолистни. Не се ограничавам де, всичко си хапвам каквото ми се яде. За моя голяма изненада, нямам дефицит на Д3, преди 4 години ми откриха дефицит на този витамин и зимата приемах огромни дози, защото тогава беше много изявен недостиг. Също и Б12 си беше в добри норми. Чувствам се щастливка, че засега поне нямам някакви допълнителни дефицити, за които да се притеснявам.

Бъбълс, желая ти бързо и безпроблемно възстановяване! ❤

Надявам се, всички да се чувствате добре и всичко да е наред при вас! ☺

# 337
Жабче , дай линк на това, което си купила от Сгушени и на гнездото Wink Не се притеснавай за размера на бебо, моя в 28 г.с е 1300г. Ти си с месец отгоре, така че мисля ,че си е добре Wink

# 338
Здравейте, момичета! В четвъртък бях на ЖК и на тонове. В 32 г.с. бебето отговаряше на 34 г.с. и тежи 2.400 кг. Доста големичък, чак се попритесних, но АГ каза, че всичко й изглежда много добре и няма повод за притеснение, много дръпна изведнъж бебчо, след седмица и половина съм при друг специалист, надявам се и той да не намери проблем, че беби върви напред. Тоновете също бяха много добре. Пусна ми го да го видя на 4Д и се усмихваше, даже по едно време си сложи пъпната връв в устата 😁

Пристигнаха слинговете от Сгушени и даже се упражнявах да ги вързвам и си мисля, че ще ги използваме с бебето всеки ден, струва ми се, че ще е доста удобно. И гнездото от Cotton Hug дойде, страхотно е, надявам се да го използваме много.

Аз приемам Pregnacare Plus, Bioelectra магнезий, Omnibiotic и протеин за бременни. За щастие, желязото ми е много добре, 136 беше на изследванията миналата седмица, старая се и да ям всеки ден месо, яйца и зеленолистни. Не се ограничавам де, всичко си хапвам каквото ми се яде. За моя голяма изненада, нямам дефицит на Д3, преди 4 години ми откриха дефицит на този витамин и зимата приемах огромни дози, защото тогава беше много изявен недостиг. Също и Б12 си беше в добри норми. Чувствам се щастливка, че засега поне нямам някакви допълнителни дефицити, за които да се притеснявам.

Бъбълс, желая ти бързо и безпроблемно възстановяване! ❤

Надявам се, всички да се чувствате добре и всичко да е наред при вас! ☺

Какъв е този резултат на желязото? Неговите норми са от 6 до 26? Да не би да се бъркаш с хемоглобина,което не е точно същото. Аз съм с хемоглобин 120 и желязо 6, което е мнооого ниско.

# 339
  • sofia
Сигурно става въпрос за феритина.

# 340
Да, за хемоглобин става дума, извинявайте, много ми се спеше вече снощи като го писах. ☺ След седмица ще пускам и желязо и още веднъж повечето витамини.

Free, моят в 29 г.с. беше 1500 гр., но някъде бях чела, че момченцата започват да вървят по-едри в трети триместър 😁

Ето това са двата слинга от сгушени :
https://sgusheni.com/produkt/%d0%b5%d0%bb%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b … 83%d0%ba-skyblue/

https://sgusheni.com/produkt/%d0%b5%d0%bb%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b … gobaby-baby-blue/

И това е гнездото от Cotton Hug :
https://cottonhug.eu/produkt/baby-nest-circles/

# 341
За гнездото се чудя дали е практично? С баткото не съм ползвала. Сега взехме кошара некст ту ми и се чудя за гнездо. Който има впечатления да сподели ☺️

# 342
Леле, аз вече не пия нищо, освен комбинирани витамини 🙄😁 хемоглобина от началото ми е нисък, но с тази бременност лекаря не ми е изписвал абсолютно нищо да пия.  С предишната бременност в родилното си носех и пиех 8 магнерота на ден и ферофолгамма, сега нищичко вече 😁 в петък съм на консултация и ми каза, че ще пускаме изследвания, сигурно ако пак е нисък хемоглобина ще ми изпише тотема (най-ужасните ампули 🤢), след първото секцио ги пиех 1 месец.. ох в петък влизам в 45 дневния болничен до термин и само мисля кога ще се случи, как ще се случи ... 😁 хем съм развълнувана, хем ме е шубе 😁

Допълвам си поста, в Раятойс имат 20% намаление на всичко с марка Cybex. Аз даже май си харесах количка 😁

# 343
Танче и момичета, ако поръчайте колички на Cybex питайте за срок за доставка. На една приятелка още не и е пристигнала, при поръчка началото на ноември преди Черен петък(от рая тойс е). На мен също ми бяха казали през ноември, че за някой модели може да се чака до февруари. Та бъдете внимателни да не ви изненадат неприятно Simple Smile

# 344
Бавят се доста с доставките. Обикновено срокът е към 30 работни дни, понякога отиват и 40, но навсякъде е така. Ние взехме нашата от Вис Виталис , но извадихме късмет - кошът беше наличен, а шаситата мече пътуваха и чакахме към 14-15 работни дни.

Общи условия

Активация на акаунт