Голямата тема за малките масла - 24

• 39 749
  • 367
  •   1
Отговори
# 240
Хвърлих им едно око. Тестът ми е да ги питам за съдържанието на Нерил ацетат в безсмъртничето. Тяхното е на много ниска цена тъй,че ме съмнява.  Аз бих им писала. Ако ми отговорят адекватно със сертификат за тест Ок,ака ли не - не.
На подобни цени и проверени са ето тия. https://elichrysos.com/?fbclid=IwAR0AhU8NkJEQtydzRt27e3H1CjaBKvT … C8r4wieYmda3UOCyc
Имам го това безсмъртниче Принцеске и това на Аромазоне, но тук има много абсолюти и етерични масла, които на друго място ги няма или поне не на такава цена-ванилия, жасмин, франджипани, зюмбюл, османтус. ... Знам ли... Може би трябва да направя една поръчка и да преценя...

# 241
  • София
Хвърлих им едно око. Тестът ми е да ги питам за съдържанието на Нерил ацетат в безсмъртничето. Тяхното е на много ниска цена тъй,че ме съмнява.  Аз бих им писала. Ако ми отговорят адекватно със сертификат за тест Ок,ака ли не - не.
На подобни цени и проверени са ето тия. https://elichrysos.com/?fbclid=IwAR0AhU8NkJEQtydzRt27e3H1CjaBKvT … C8r4wieYmda3UOCyc

На тези от линка, етикетите им много приличат на Дотерските.

# 242
  • Варна
Тези от линка са български Grinning. То не,че на Дотера маслата не се рафинират половината в Добрич JoyJoy ама са си качествени-там спор няма.

Ели за етеричните не знам,но натоварих една кошница с базови Grinning. Баобаб не съм докопвала от години. Плюс канабис/него много го уважавам напоследък в грижата за скалпа.
 Етеричното от жасмин ми е любимо обаче няма начин чист жасмин да е на такава цена. И на Дотера и на Вивасан са 5-9% жасмин в жожоба и струват майка си и баща си. Ииии не стават за дифузер. Аз съм си поръчала жасмин и Нероли от iherb. Тия го дават чисто етерично. Не и се гърмят 50лв. за проба обаче Grinning.

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 17:37 от prinzesata

# 243
А на Вас пратиха ли Ви въпросните резултати и казаха ли какъв е процентът на нерил ацетата в безсмъртничето на Елихрисос? На мен ми обясниха разни празни приказки.

# 244
  • Варна
ina-mina в интерес на истината на мен не са,но приятелка,която ми ги препоръча ги проучи. Не съм вземала безсмъртниче от там. Моето е на Евгени от Аксаково/писала съм назад в темата за него/. Ползвам обаче флоралните им води с литри и някой масла,които Вивасан нямат/основните ми масла са на Вивасан въпреки цените/.

# 245
А продуктите на тази фирма добри ли са?
https://ecomaat.shop/product-category/eterichni-masla/

# 246
Тези от линка са български Grinning. То не,че на Дотера маслата не се рафинират половината в Добрич JoyJoy ама са си качествени-там спор няма.

Ели за етеричните не знам,но натоварих една кошница с базови Grinning. Баобаб не съм докопвала от години. Плюс канабис/него много го уважавам напоследък в грижата за скалпа.
 Етеричното от жасмин ми е любимо обаче няма начин чист жасмин да е на такава цена. И на Дотера и на Вивасан са 5-9% жасмин в жожоба и струват майка си и баща си. Ииии не стават за дифузер. Аз съм си поръчала жасмин и Нероли от iherb. Тия го дават чисто етерично. Не и се гърмят 50лв. за проба обаче Grinning.
Принцеске, сподели непременно после отзиви за базовите. Баобаба ми е на Аромазоне...Имат профил в Инстаграм и там гледах как правят етеричното от немска лайка. Уникален цвят-какъвто трябва да си бъде...

# 247
  • Варна
Ели малко взеха да ми идват ту мач цените на Аромазоне. затова тествам български производители и да си призная съм приятно изненадана. Ще споделя непременно

# 248
Може ли малко изпитани рецепти с безсмъртниче? Сега се зачетох, че помага при кожни проблеми стрии, бръчки, акне ... Тези от сайта дали са добри? Пише, че мога да капя директно в крема, става ли за лице?

# 249
  • Пазарджик
Здравейте,
Взех си масло от евкалипт на Катеко, но когато си капнах в дланите и разтрих аромета изчезна за броени секунди. Така ли трябва да бъде или просто маслото е по слабо.

# 250
Според мен няма слабо масло от евкалипт. Евентуално, ако е разтворено малко количество масло в повече базово, би могло да се говори за слаба концентрация, но при Вас случаят е друг. Аз съм ползвала на Арома зоун и на Елихрисос досега и всеки път се усеща осезаемо за не малък период от време.

# 251
  • Варна
Точно пък евкалиптът смърди та се не трае. Той ми е  в рецептата за капки за нос и като си капна  от тях чак мозъка ми мирише на евкалипт Grinning. Зимата си го дифузирам.

EvitaP чак рецепти нямам освен вълшебството на Магнолия за скалп,но си правя флорален тонер с безсмъртниче,в нощния крем също съм го добавяла заедно с тамян,гераниум иланг-иланг и жасмин. В момента ползвам обаче кремове със супер богати формули и не смея да ги пудря допълнително Grinning

# 252
Имате ли предства кога ще е възможно плащането с банкова карта към aromazone?
В момента приемат само плащане с Пейпал...

# 253
Само с банкова карта плащам...

# 254
Само с банкова карта плащам...
И аз. До вчера
Сега ми изписва,че има някакъв проблем и към момента е възможно плащане само с Пейпал.
Когато се опитах да проведа някаква комуникация в чата им , получавах само готови фрази и така и не разбрах докога ще липсва опцията "плащане с карта".

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 13:25 от Serendipity*

Общи условия

Активация на акаунт