Голямата тема за малките масла - 24

• 39 669
  • 367
  •   1
Отговори
# 360
Ох, пак аз с моите въпроси за шипката 😃.
Толкова супер добре ми пасва на иначе капризната кожа, че не искам да го спирам.
Вие ползвате ли го и в топлите сезони? Пак да отбележа, че съм склонна към петньосване по лицето и се притеснявам да не предизвиква обратен ефект. Иначе съм много редовна със слънцезащитата.
За първи път сега ми се случва да харесам шипково масло! Никога до сега не ми е харесвало и съм изхвърляла. Но, последното, което купих е много добро, мирише на шипки и съм влюбена в него. Използвам го сутрин. Марката е Pai.
От къде го купуваш?

# 361
Ох, пак аз с моите въпроси за шипката 😃.
Толкова супер добре ми пасва на иначе капризната кожа, че не искам да го спирам.
Вие ползвате ли го и в топлите сезони? Пак да отбележа, че съм склонна към петньосване по лицето и се притеснявам да не предизвиква обратен ефект. Иначе съм много редовна със слънцезащитата.
За първи път сега ми се случва да харесам шипково масло! Никога до сега не ми е харесвало и съм изхвърляла. Но, последното, което купих е много добро, мирише на шипки и съм влюбена в него. Използвам го сутрин. Марката е Pai.
От къде го купуваш?
Аз не живея в България и поръчвам винаги от Niche beauty.

# 362
Аз спрях с шипката миналия месец, колкото и да не ми се искаше. На есен пак,  че се гледам в огледалото и ми се реве… На море съм, 3-ти ден, слънцезащита през 2 часа на лицето, но олеле, пигментните петна са вече тук. Според мен - шипката ги беше редуцирала доста добре, предвид, че не съм правила лазери тази зима.
Но сега не смея изобщо да слагам, че Хитлер ще ми е като брат-близнак накрая…

# 363
Някой може ли да препоръча ЕМ/смес против комари? Подходящо и за деца.

# 364
  • София
Против комари масло от лавандула върши работа

# 365
  • Варна
Аз спрях с шипката миналия месец, колкото и да не ми се искаше. На есен пак,  че се гледам в огледалото и ми се реве… На море съм, 3-ти ден, слънцезащита през 2 часа на лицето, но олеле, пигментните петна са вече тук. Според мен - шипката ги беше редуцирала доста добре, предвид, че не съм правила лазери тази зима.
Но сега не смея изобщо да слагам, че Хитлер ще ми е като брат-близнак накрая…
А защо го спря? При кожа склонна към пигментации само слънцезащита не стига. На плажа под чадъра и с шапка.
Маслото вечер,а през деня сериозна слънцезащита.

# 366
Бях под чадъра с шапка, но в морето…
Спрях го, защото, доколкото знам се води фоточувствително и не посмях дори и със сериозната слънцезащита през деня, аз не съм я спирала изобщо от години вече…
Но явно изобщо не е достатъчна, само да ме види слънце - петното се появява.
Честно казано, имам подозрение, че след лазерите, които правих, нещата се влошиха някакси, една дерматоложка ми беше казала, че се появява този (д)ефект 😭.

# 367
Момичета, кои масла бих могла да ползвам след СО2? За възстановяване на кожата върху хидратиращите кремове.

Общи условия

Активация на акаунт