Седми клас 2021-2022 Тема 5

• 32 044
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • непостоянно

Не Ивонче, може да се отиде във всяко РПУ. Не е задължително по постоянен адрес.

В рамките на един и същи град (например София) - да!

# 91
Имс, за кое училище става дума?

# 92
Гери, дали ще иде, или не, разлика не виждам. Едвам усвояваме матРяла, знания почти никакви. Почти всеки ден заглушени, без картина, после забравят да ги включат пак. Наборката постоянно звъни на някой от класа за да ги отворят ( говор и картина ). Днес трети пореден ден пак така.
Днес ооо, чудо, уч - ката по Мат. я заместваше друга уч - ка, от занималнята на големите ( 5 - 7 клас ), почна да говори, по едно време някой нещо каза, а тя: те са вписани, но аз от къде да знам дали са в час и слушат, затова ще им напиша отсъствие. Без да пита, без нищо, дали реално са в часа, екрана на лаптопа гледаше в единия край на голямата дъска, а тя отиде да пише на другия край, където е малката, и нищо не се виждаше. Казах и на мойта да и каже че е в час, тя пък го направи по друг начин. Каза че не се вижда, тя пък не чула, едното момиче и каза, и така в последната минута горе - долу, извъртяха екрана. Дано да не им пише отсъствие, явно не и хареса това че има деца в онлайн.

Дама, не се отчайвай, да се надяваме че в точния момент, мързела на децата ще се изпари.

Мамзелче, то хубаво го каза. Но на някои явно им е цел, те нямат нужда от здрави деца, а от болни, изтезани, изтормозени, психически и физически, всякак.
Затова сега, за да направи класното по Мат. ще е там, за да направи по Физика, щяла да се обажда, за да идат пак присъствено да правят тест. Но дали ще е тест, контролно, класно, дали и устно ще се възползва да ги изпита, не се знае, единствено тя знае какво ще е.

Сега се надявам, поне уч - ката по АЕ, другата седмица да се върне наистина отново на работа.
Не зная колко е вярно и достоверно, но ми казаха че или от утре, или тези дни, има вероятност да преминат всички онлайн.

# 93
  • София
Имс, за кое училище става дума?
73-то

# 94
Явяването на НВО не е ли задължително? Не съм запозната, но мислех, че е Thinking

Тони, обмисляли ли сте да минете на домашно обучение? Така, както го описваш, сякаш училището нищо не ви дава (присъствено или дистанционно), а само ви взима.

# 95
  • Сф
Здравейте, не съм писала отдавна. Нищо ново при нас.Не ми харесва успеха на детето и май ще вдигам белия флаг. Някои от учители прекалиха също. Да ви кажа какво става по математика. Мина класното още в началото. Не са преписвали, много е дебнела. Но решила, че всички 7 ми класове преписвали и пуснала ново класно днес . По думите на детето, с много висока трудност. Като за олимпиада, СМГ, така ми го описа. Чернови, белови и много разплакани деца. Никой нищо не решил и дружно се оплаквали на класните. Не се притесняам , моето е подготвено според възможностите си, но се чудя защо?
Същото се случва и по английски. Масово 3,4 Ки. Грешка-единица.
Говори се и при нас за ДО. Отсъстват и учители и деца. Какви ще са тия матури тая година, не знам. По две, три деца има в клас , които си учат и смогват, другите какво ще правим, не знам. Говоря за сравнително елитно училище , в Сф

# 96
Дъщеря ми от вчера е с положителен тест за Ковид и карантина. Искам да попитам в тази ситуация трябва ли да я включват в часовете онлайн?
Трети ден приятели от класа пращат снимани тетрадки. Две седмици ли ще я караме така?

# 97
  • Сф
Дъщеря ми от вчера е с положителен тест за Ковид и карантина. Искам да попитам в тази ситуация трябва ли да я включват в часовете онлайн?
Трети ден приятели от класа пращат снимани тетрадки. Две седмици ли ще я караме така?
Нека се включи, ако се чувства добре. Моята беше  5 дни на легло, (+ събота и неделя) между временно минаха на ДО , така че пропусна само 3 учебни дни. На никой не съм се обаждала, присъстваше си онлайн. Никой нищо не е казал, даже си я изпитваха по време на карантината от 14 дни. Тя май вече е 10, някой писа .

# 98
  • в очите на дъщеря ми
Оххх Vita, дано да минава леко,много, много болни.... когато прекрасната беше болна, целият клас беше карантиниран, та не ми се е налагало да мисля  и това, сега според мен зависи от състоянието на детето!

# 99
Vita, при нас така минава, не ги включват в часовете, но аз, както споделих, съм доволна. Иначе става рано и зяпа до 14 часа в компютъра, а сега се наспива и пише и учи по същество. За седмица две е ок. Пожелавам да мине бързо и леко. При нас мина изключително леко. Карантината от вчера официално е 10 дни за болни и 7 за контактни.

# 100
PureLove , класът е присъствено, и за да се "включи" щерката, учителите трябва да включат устройство и да я включат, а това не се прави.
Явно трябва сами да се спасяваме.

# 101
  • София
Обадете се на класната, че искате детето да присъства онлайн. Ако училището има такава организация ще я включат. При нас не ги включват във всички часове, зависи и от учителите.

# 102
  • непостоянно
Нашето положение е подобно. Под карантина, уж предоставена възможност да се включва онлайн, но устройството, което включват от у-ще е с неработещ микрофон... кел файда!

# 103
  • София
Е как може да не включват децата? При нас едно болно дете да има и го включват. Какъв е другият вариант? Да се занесе там ли, с вируси, бактерии и каквото още им занесе.
Най-много ми се хареса това, че от олимпиадата се увеличават точките на НВО по БЕЛ. Моето ако чуе, ще се запише на всички олимпиади. А ако има затворени въпроси (за заграждане), даже и на олимпиадите по китайски и балет ще се развихри. Ако има как поне с 1 точица да му увеличат НВОто Nerd

# 104
Е как може да не включват децата? При нас едно болно дете да има и го включват. Какъв е другият вариант? Да се занесе там ли, с вируси, бактерии и каквото още им занесе.
Най-много ми се хареса това, че от олимпиадата се увеличават точките на НВО по БЕЛ. Моето ако чуе, ще се запише на всички олимпиади. А ако има затворени въпроси (за заграждане), даже и на олимпиадите по китайски и балет ще се развихри. Ако има как поне с 1 точица да му увеличат НВОто Nerd
Това за олимиадите и увеличаването на точките къде го пише?Никъде не съм срещала такава инормация. Моето обича да ходи по всякакви състезания ,но при нас правят само БЕЛ и математика.

Общи условия

Активация на акаунт