Спите ли с едно одеяло?

• 13 458
  • 311
  •   1
Отговори
# 15
Не, всеки спи с отделна завивка. Първите две нощи, през които спахме с една завивка бяха истинско мъчение и за двамата - мъжът ми много се върти и единият вечно беше без завивка...
PeaceИ ние сме като пенсионери Joy

# 16
  • Някъде на път....
Дааааа, така се стопляме и сплотяваме!  Laughing

# 17
Отделни завивки иначе единият ще е отвит, което при желание не пречи на гушкането  Laughing

# 18
Винага сме спали с обща завивка

# 19
Да, винаги спим под една завивка, гушнати!
Ще ми е криво всеки да е по отделно.

И при нас е така Simple Smile

# 20
  • София
Винаги сме спали с една завивка  Peace

# 21
  • София
С отделни завивки спим - на мен все ми е студено, а на него му е топло...не става с една.

# 22
  • София
И ние винаги сме спали с една завивка.
И винаги нуди. Wink

# 23
За гушкането е задължително одеалцето да е 1. То като ще разделяме одеала, територии, то следва и отделяне на друго легло, стая, жилище...  #Crazy Отнесох се.  Thinking

# 24
Освен одеалата, и креватите са ни отделни. Така моя мъж си е осигурил спокойния сън, докато аз ставам стотици пъти да завивам малката ни дъщеричка #Crazy #Crazy #Crazy

# 25
Да спим под едно !
поради същия проблем че от бремеността взех да заемам повече място, мъжа ми също остава гол и затова свеки реши проблема и уши два комплекта олекотени одеалца  XXXL и  сега нямаме грижи Simple Smile
Няма нищо по хубаво от това да се събудя и той да ме е гушнал  Peace

# 26
о да, особено зимата-много е уютно, като имам топлината му!
виж лятото ни мож ' ма накара да се гушим така

# 27
  • област Софийска
Почти винаги сме спали с една завивка, освен за един кратък период от време, когато бях в последните месеци на бременността. Е, в повечето случаи аз съм ощетената, защото любимият обича, като си спинка, да се омотава в завивката, но се справям някакси, като я придърпвам към себе си.

# 28
# 29
  • Дъблин
От миналата есен да. Купихме си една голяяяяма олекотена завивка, за да може всеки да разполага с достатъчно  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт