Спите ли с едно одеяло?

• 13 457
  • 311
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Не

# 46
Мдааааа, и зиме и лете Mr. Green

# 47
не,но това не ми пречи да се завивам с неговата завивка и да се гушкаме  Mr. Green

# 48
  • София
не,но това не ми пречи да се завивам с неговата завивка и да се гушкаме  Mr. Green
И ние така!

# 49
  • в зоната на здрача
с една завивка сме

# 50
  • там от където съм
Не,защото аз много го отвивам и постоянно само мрънка!

# 51
И ние така...въобще не мога да си представя двамата да спим с отделни завивики Peace

# 52
Завивки гигант.

# 53
  • при любимите ми хора
дааааааа....но  сутрин ве4е положението става...Аз с една завивка...а той без нищоооо... hahaha

# 54
ние спим с различни завивки аз с 2 даже Simple Smile

# 55
Не. Дори по стечение на обстоятелствата спим в отделни стаи. Аз спя при нашата дъщеря, от както се е родила. Но това не пречи да се гушкаме, когато пожелаем Embarassed

# 56
  • в мъжки прегръдки
Да. Обаче онзи ден ходих да оглеждам спални комплекти и се чудех гигант ли да купя или отделни. Малкия се научи посреднощ да се намества напреки между нас като си слага главата върху единия и краката върху другия а при всеки опита за завиване  мрънка и рита с краката. Сутрин се събуждаме завити с по един ъгъл от завивката по диагонал през кръста а вече става студено и ще трябва да се търси решение.

# 57
Опитвахме стоически да спим с една завивка, но резултатът сутрин винаги беше един същ - аз с походката на Робокоп, защото цяла вечер съм спала отвита. Казах си "стига"  Mr. Green /няма как да махна и с ръка/. Сега всеки си спи с отделно покривалце.

# 58
  • София
Според зависи. Сега е хладно та се шерваме юргана Simple Smile

# 59

Общи условия

Активация на акаунт