Спите ли с едно одеяло?

• 13 463
  • 311
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Не Simple Smile

Никога не сме. На него винаги му е горещо, на мен винаги ми е студено. В момента аз спя с 3 одеяла, а той само с 1... Няма как просто да спим с обща завивка Wink Освен ако не измислят някакви по-дебели от едната страна  Laughing

# 62
  • Стара Загора
Да  и винаги е било така .

# 63
  • Popovo
Да, въпреки, че сутрин се събуждаме аз омотана в цялата завивка, а той зъзнещ.

# 64
Не. Не обичам да ми духа. Crazy btw, ние и в отделни стаи спим. Mr. Green

# 65
  • София
Не, когато на мен ми е студено, на него му е горещо и обратното  Crazy .  А и борбата за едната завивка е много изнервяща посред нощите  Naughty поне за мен

# 66
  • Откъм Варната
Да разбира се, иначе как ще се гушкаме, но за съжаление се случва само 2 пъти в семицата Cry, защото половинката работи само нощни смени

# 67
  • Ямбол
Ами ние вече сме "пенсионери", защото от скоро и в отделни стаи спим. Това обаче не ни пречи на спонтанността.

# 68
  • на кой му пука, майна
Спали сме с една завивка дълго време, но се чувствахме некомфортно и решихме всеки да си се завива с отделна завивка, но това не ни пречи да си се обичаме и гушкаме  Simple Smile

# 69
  • София
Мдааа, и ние спим с една завивка Simple Smile. По-удобно ни е да се гушкаме Simple Smile. Пробвали сме с отделни, обаче аз като зиморничавата половинка в семейството като сме били с отделни завивки не мога да се стопля дълго време. Абе и някак си - повече ми харесва и ми е по-приятно като сме с една, а и мъжът ми каза, че не може да заспи докато не ме гушне  Crazy.

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 12:10 от Impatient

# 70
Не, никога. След няколко безуспешни опита в началото се отказахме. Аз докато спя, явно съм много топла и става една жега и никой не може да спи. При това ако някой ме докосва  се въртя, намествам се и в крайна сметка и този дето се опитва да ме гушка не може да заспи. Така 4е си спим с отделни завивки. Даже ако малкия дойде при нас му взимам и на него завивиката - и така с три юрган4ета... Laughing
Никога не ни е пре4ело за каквито и да било спонтанни работи... Heart Eyes

# 71
  • Толбухин
Да спим,много обича ме да се гушкаме.

# 72
И ние винаги сме спали с обща завивка,но мъжът ми много се върти на сън и аз се принудих ,за да не съм отвита да си нагаждам тялото по неговото.Той освен ,че се върти , спи свит на кълбо,а и понякога хърка ,но и двамата не можем да заспим ,ако знаем ,че другият си е в къщи ,но е в друго легло.Усещането ,когато пожелая  да го докосна, или той да ме докосне(дори само това!)е незаменимо и компенсира всичко.

# 73
Не Naughty
Всики си има своя завивка.

# 74
  • София
Спим с отделни завивки...в противен случай единият винаги ще е отвит....

Общи условия

Активация на акаунт