"Влад” - новият румънски сериал по бТВ - тема 2

• 38 832
  • 648
  •   1
Отговори
# 120
Добре де, не може ли в спойлер да кажете какво става?

# 121
Вече бях писала в спойлер какво се случва. Отново публикувам в спойлер видео с английски субтитри от последния епизод.
Ако не искате да знаете финала, НЕ отваряйте!
Скрит текст:

# 122
Здравейте! Имам спойлер, че един от героите във сериала скоро ще умре. Ако има някой, който е гледал отнякъде останалите епизоди мисля, че ще знае кой е🙂Не искам да издавам наготово, а по-скоро да ви питам : Кой според вас е логично да умре? След този въпрос следва друг въпрос, който да бъде в заключение :Кой точно ще умре?
Би ми било интересно да прочета вашите мнения по тези въпроси и дали ще успеете да познаете кой е героят.

# 123
Според мен героят, който е ще умре е Щефан, защото вече ще стане ненужен, всеки който го използва за нещо нещо вече няма да има нужда от него. Елица работи за Делия, иска попечителството и вероятно ще й го дадат, Йордаке знае, че Щефан не е много умен, но в същото време и може да се обърне да ти забие нож в гърба, когато не очакваш, Лео нали сам ще се представи, че иска да работи за него, тоест замества го, но не знае, че може Лео да се окаже по-опасен играч, по-труден за манипулации и т.н.

# 124
Какво е това любопитство да се знае какво става напред...? Не ви ли е интересно да си гледате последователно и търпеливо епизодите? 😁

# 125
  • Пловдив
Вече не...

# 126
😁
Аз сигурно щото сега започнах с гледането и си чакам търпеливо серията. И ми е интересно все още, даже си го чакам.

# 127
На мен, ако нещо ми е интересно не ми пречи да знам предварително, не ми разваля удоволствието, даже допълнително го подклажда, особено ако не е ясно още как ще се стигне до там

# 128
В предстоящите епизоди за идната седмуца дадоха Лео да крещи насочвайки пистолет в главата си дано не направи някоя глупост.

# 129
На мен също не ми пречи ако знам занапред.
Пак ще ми е интересно.
Гледах финала.
Как никой не се усъмни кой е Влад само Тити.

# 130
  • София
EdelV, Това краят на края ли е или краят на 3-ти сезон?
Когато започна Влад, гледах краят на Езел и бях доста разочарована. Този май повече ми пасва. Иначе не обичам много да гледам напред, но къде от напрежение, къде от любопитство… 😉

# 131
EdelV, Това краят на края ли е или краят на 3-ти сезон?
Когато започна Влад, гледах краят на Езел и бях доста разочарована. Този май повече ми пасва. Иначе не обичам много да гледам напред, но къде от напрежение, къде от любопитство… 😉
Големият финал е това. На четвърти сезон, който не е ясно кога ще излъчи БТВ.

# 132
Бясна съм!
Понеже не знам на кой епизод сме по БТВ  , изгледах набързо еп.19 . Беше ми се появил между новините на телефона,а днес имам да вися по разни места.
Хубавото е,че поне е някак изолиран.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 17:13 от Ели-ТАЛ

# 133
Изгубих интерес аз към сериала . Зацикли филма в посока войната между Инженера и Йордаке и отмъщението
на Влад остана на заден план. Доста не реалистични ситуации , въпроси без отговори има в
сценария . Определено третия сезон ме разочарова .

# 134
  • София
Тази Ивана ми е много неприятен образ.
Съща Деси Цонева, дори визуално прилича.

Още не се предавам, но и на мен ми тъпее като цяло сериала.

Общи условия

Активация на акаунт