"Влад” - новият румънски сериал по бТВ - тема 2

• 39 044
  • 648
  •   1
Отговори
# 450
А Мики защо се разплака, като слезе от колата, Влад като и каза, че ще излиза със Зендая?

# 451
  • Пловдив
А Мики защо се разплака, като слезе от колата, Влад като и каза, че ще излиза със Зендая?
Щото е влюбена в него.

# 452
Според мен и дойде и в повече колко от хората си изгуби Влад(най-вече Тиби) и вместо да прави нещо смислено, за да им отмъсти, ходи след Елиза, Ивана и сега Зеновия...

# 453
Според мен от огорчение се резплака, първо от това, че не я цени и с лека ръка я отпраща да си върви, въпреки че тя направи много за него и второ, защото  по никакъв начин не се вслушва  в нея, все едно е просто служител и съветите и нямат значение. Все едно и каза: "като искаш тръгвай, ще се справя и сам"

# 454
Според мен от огорчение се резплака, първо от това, че не я цени и с лека ръка я отпраща да си върви, въпреки че тя направи много за него и второ, защото  по никакъв начин не се вслушва  в нея, все едно е просто служител и съветите и нямат значение. Все едно и каза: "като искаш тръгвай, ще се справя и сам"
И аз така мисля, в никакъв случай не е влюбена в него....

# 455
Кой човек споделя с баща си такива интимни подробности и говори така ''правих секс с ентусиазъм''. Още някоя подробност? Thinking
За момента връх на натурализма в сериала ми беше изнасилването на Щефан и репликата му ''вкарай го целия''.

То затова и харесвам Лео, струва ми се единственият нормален човек за момента.

# 456
Какво по- нормално от откъсване на пръсти с клещи 😏

# 457
Какво по- нормално от откъсване на пръсти с клещи 😏
😂 а вярно, покрай Юлия бях забравила това. Ами човекът е неук престъпник, това си е нормално за тези среди, но умее да изпитва дълбоки чувства. Има нещо у него, което ми харесва много, още от времето с Рокси. Харесва ми, че не е циник.

# 458
Лео е и моят любим герой. Вкъщи му викаме Любчо. Любимец е на всички ни.

# 459
Не съм останала с такова впечатление от румънците, напротив, имам изключително положително мнение и отношение към тях, но този сериал..... радвам се, че свършва петък и да се приключва тази мъка вече. То не беше мъка от страна на бтв да пускат на две години по сезон, този последния имам чувството, че се опитват да показат колкото се може по-разкрепостени и отворени взаимоотношения, което крайно не ми допада. Лео сега пък с майката Joy Joy  все едно е нещо нормално, напълно често срещано майката да спи с този, с когото знае, че е била собствената й дъщеря Joy  АБЕ айде стига, честно добре че свърша. Този сериал е само за утайката от обществото им.

# 460
Напряга ме  този сезон , но сериалът е не по-лош от всички американски  бози  с такава тематика .
Харесва ми подборът на актьорския състав . За мен непознати артисти , доста симпатични и добре си играят ролите .
Аз избягвам да коментирам  действието , защото  го изгледах на екс , като пропусках доста от  тъпите сцени с просяците .
Не съм очарована от финала .

# 461
Помислих, че гледам някой от кодираните канали🙊

# 462
Америк. филми са още по разкрепостени.
Добре че му се види края. Разочарована съм от сценария на Влад.

# 463
Помислих, че гледам някой от кодираните канали🙊
Това ви притеснява ли?

# 464
Много е тъп този сезон и сценарият ме разочарова!

Общи условия

Активация на акаунт