Тема 8 - Февруарски мами 2022 г. 💖💙

• 47 238
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Честито бебче 😘 Да е жива и здрава малката Ния и бързо възстановяване на мама Heart

# 661
Честита Ния, Нина Simple Smile Да сте здрави и двете и бързо да се възстановите Heart От утре ще разказваш как е животът с бебка Heart

# 662
Честито бебче, да е жива и здрава и много да ви радва❤

# 663
Нина, честито щастие на теб и семейството ти! Нека малката Ния расте щастливо и безгрижно! Леко и бързо възстановяване!

# 664
Честита да ви е Ния, Нина! HeartHug
Нека спи през нощта и имате спокойствие! А на теб много бързо възстановяване! Heart

# 665
Честита рожба Нина!
Нека да расте здрава и безгрижна!
Бързо възстановяване! 🍀

# 666
Честита да е Ния!
Да расте здрава и щастлива!

Вчера получих кафяво зацапване сутринтта.Следобед по- малко,но имаше.
Днес сутринтта пак малко и звъннах на АГ.
Пуснаха ми запис,тонове ок,шийка ок.Гледа ме и на ултразвук,единствено ми каза,че върви малък 2400-36 Г.с и 2 дни.
Притесних се имам дата за секцио на 9-ти фев.Казах му ако трябва да сменим датата.Той каза,че е важна седмицата на раждане и за 2 сед ще качи.
Изписа ми витамини и някакви добавки.
И първото ми дете не се роди голям 2900,но  все пак.

# 667
  • sofia
Калина, моето бебе в 34+2 е 2150 грама, АГ не изглеждаше притеснена, кога ти е термин?
Посъветва ме да наблегна на банани, мандарини, кафяв ориз и пълнозърнести храни
Стана ясно, че кръвта ми е повече съсирена от нужното и минах на инжекции за разреждане. Август всичко беше в норма.

# 668
Той е моя каза, че не е проблем,но аз се притесних.
От началото на бременността съм на клексан 0,4.
Термина ми е 21.02
Калина, моето бебе в 34+2 е 2150 грама, АГ не изглеждаше притеснена, кога ти е термин?
Посъветва ме да наблегна на банани, мандарини, кафяв ориз и пълнозърнести храни
Стана ясно, че кръвта ми е повече съсирена от нужното и минах на инжекции за разреждане. Август всичко беше в норма.

# 669
И аз бях на преглед, при 2 поредни измервания, на един апарат, 1 минута разлика, излезе 2300 и после 2550. 250 грама са 10% разлика. А моята аг според мен е доста добра с ултразвука, и апаратът и е добър. Сега съм 35+6.
Каза да продължавам с магнезия и ако може да задържа да не раждам още малко, да понатрупа тегло.

# 670
Честито бебче и бързо възстановяване! До тук само момичетата в групата са нетърпеливи и излизат.
Не се притеснявайте, сигурна съм, че никое бебе няма да излезе твърде малко.

# 671
Препоръка за банани и мандарини ми е малко странна Simple Smile, иначе беба много мърда на мандарини. Наблегни на протеини, можеш да си вземеш и такъв за разтваряне, бебетата по-бързо качват така.

# 672
Честита да е Ния, да расте здрава и щастлива!

Аз доколкото знам, всяко бебче от 2500 нагоре се води с нормално тегло, така че не се притеснявайте, има още време да си направи и повече. Моето от месец насам качва по 250 гр на седмица и се надявам пък да понамали темпото накрая. В 35+5 беше 2700, ще видим сега в петък как е положението.

# 673
Честита дъщеричка, Нина! Да е жива и здрава и много да ви радва Simple Smile А на теб бързо възстановяване и скоро да се гушкате вкъщи!

# 674
Честито,Нина! Бъдете живи и здрави и много щастливи! Болеше ли като ти поставиха упойката?

Общи условия

Активация на акаунт