Астрология - 21 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 44 107
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Простете за много, много глупавия въпрос. Предстои ми секцио на 21.06 и в различни статии чета, че причисляват датата към близнаци, другаде към рак. Аз самата съм родена на гранична дата и съм правила консултация с астролог.

# 421
  • в 1001-та нощ
На обяд Слънцето прави ингрес в Рак. Ако е планирано секцио за сутринта - децата ще са със Слънце в Близнаци.

# 422
Към 12.15ч слънцето влиза в рак. Луната ще е в началото на знак овен и затова по възможност трябва да се избягва квадратурата им (т.е  слънцето да не е в рак).

# 423
Простете за много, много глупавия въпрос. Предстои ми секцио на 21.06 и в различни статии чета, че причисляват датата към близнаци, другаде към рак. Аз самата съм родена на гранична дата и съм правила консултация с астролог.

21.06. е добра дата независимо дали Слънцето ще бъде в Близнаци или Рак, защото Слънцето има 4 Дорифорий, колкото до квадратурата на Слънцето и Луната , ако е след 12:14ч., то те са в рецепция, което също усилва картата, най-общо казано.
Така че бъдете спокойни -датата е добра...

# 424
  • Варна
Към 12.15ч слънцето влиза в рак. Луната ще е в началото на знак овен и затова по възможност трябва да се избягва квадратурата им (т.е  слънцето да не е в рак).

За жалост нямам много избор и е насрочено след 12:30.

# 425
21.06. е добра дата независимо дали Слънцето ще бъде в Близнаци или Рак, защото Слънцето има 4 Дорифорий, колкото до квадратурата на Слънцето и Луната , ако е след 12:14ч., то те са в рецепция, което също усилва картата, най-общо казано.
Така че бъдете спокойни -датата е добра...
Няма рецепция между Луна в овен и Слънце в рак. Слънце управлява знак лъв, не овен. И на колко градуса от Слънцето трябва да е дадена планета, за да бъде негов дорифорий?

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 19:34 от Greene

# 426
Слънцето екзалтира в Овен, а Луната управлява Рак, освен това Юпитер екзалтира в Рак, но се намира в Овен-екзалтацията на Слънцето....Това са основни неща в астрологията и когато не се знаят , може да заблудим питащите. Колкото до това, кои планети са Дорифорий-планети изгряващи преди Слънцето и за 21.06. всички планети са Дорифорий на Слънцето, или това са така наречените Копиеносци.

# 427
В случая е така, но рецепцията не е пряка, затова се заблудих.

# 428
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Можете ли да ми кажете кой транзит/планета ми мъти водата, защото в последната половин година (и повече) ми е адски трудно, само трудности......

# 429
Една приятелка ме пита един въпрос на който не можах да отговоря, а принципно разбирам малко от астрология.
Става дума за събитийна карта за среща между двама души с тенденция връзка. Та нейният въпрос е коя точно дата да се взима напредвид? Тази на най-първата им среща - където е имало разговор, но е била абсолютно неангажираща, (т.е. случайно запознанство), на първият им разговор в чата или въобще на първата им истински уговорена среща на която са се видели за опознаване?
Между тези събития има месеци време и честно казано не знам какво да ѝ кажа...
Иначе по картите виждам, че първоначално няма никакви индикации за връзка, докато стигнем до последната на тяхната среща, където пък има взаимна рецепция и съвпади, които за мен означава че ще се развият нещата... Та мисълта ми е да гледам тази карта или да гледам най-първата им карта при търсенето на отговора дали ще продължат нещата помежду им?

П.с. между другото скоро е имала втора среща, по-лична... пак след три месеца... та кое да гледам последно? Благодаря предварително.

# 430
  • в 1001-та нощ
По-добре разгледайте синастрия, композит, комбин.

# 431
Разгледах аз. Доколкото можах. Имат индикации за лична връзка, ама не ме оставиха на мира - колко време, та колко време...

# 432
  • SF
Какво ги интерсува? Колко време ще продължи връзката им или аз нещо не разбирам...

# 433
Разгледах аз. Доколкото можах. Имат индикации за лична връзка, ама не ме оставиха на мира - колко време, та колко време...
Щом искат да знаят  "колко време" , каквото и да значи това, вероятно има външен фактор, който ги ограничава или не са уверени във връзката си.

# 434
Ами така е за нея. Тя иска да знае какво ще излезе от цялата работа, защото всъщност все още не са се разбрали че са във връзка. Т.е. има срещи от дъжд на вятър, но тя вместо да попита него, ме пита мен цитирам: "Какво е писано на тези взаимотношения"...

Общи условия

Активация на акаунт