Астрология - 21 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 43 599
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Хубаво цитирате Евангелието и аз съм опитала всичко това, но след седем опита ин витро и без рационално обяснение за неуспехите човек е готов на всичко. Трудно е да се влезе в чужди обувки, само това ще кажа. За мен лично, страданието извисява духа, има причинно- следствена връзка на всичко, което ни се случва, няма случайни неща. Сигурна съм, че когато човек осъзнава нещо защо е така, то се приема по-леко и дори може да се отработи по - добре. Иначе е възможно да повтаря един и същ грешен модел и да не постигне тикун олам.
В чужди обувки могат да влизат хора, които са постигнали този духовен дар, имащи Божия благодат.

Ние, простосмъртните можем евентуално да съчувстваме, да се натъжим, да се опитаме да окуражим...
Обикновено силите ни едва ни стигат за нашите си тегоби.

След като си минала през толкова процедури, със сигурност знаеш за много и различни случаи. Всеки случай е индивидуален;  някои се сдобиват с дете след като си осиновят друго; други- след гореща молитва , покаяние и помощ от духовно лице или от светия; трети чрез търпение и вяра, примерите са много ...
Предполагам си чела за библейската история на Йоаким и Анна...и дълбокия смисъл от нея.
Пожелавам ти по молитвите на Св. Анна, покровителка на майките,  да бъдеш дарена и ти с рожба! Heartpulse Hands Pray

# 586
Благодаря, всичко съм чела и съм опитвала, няма как да те разбере някой, който е далеч от твоите проблеми, затова е по добре просто едно човешко съчувствие, колкото и да ни се иска не може да се дадат съвети за проблеми, чужди на нас самите и не бива да се укорява този, който търси начин да реши житейския си ребус. Отстрани лесно се дават съвети, аз лично предпочитам да се помоля за човека насреща и за съжаление дотам ни стигат нашите човешки сили.

# 587
Violeta, човек може да съчувства само, докато не му дойде до главата.
Дали на някои хора им е писано да нямат деца или да положат усилия да имат един господ знае. Защо на хора които не бива да имат деца ( наркомани и подобни) които не се грижат за тях им се дават а на други които мило и Драго дават не им се получава?!? Около мен примери много и не веднъж съм си задавала въпроса, карма ли е какво е не зная.
Желая ти да си имаш дете и да му се радваш и гледаш с удоволствие 🙏🙏

# 588
Здравейте, с какво е характерно съвпада на прогресивна луна и прогресивен асцедент? Това се случва в знак рак и върху втори натален дом. Благодаря!

# 589
Момичета, вчера в десет часа се случи едно събитие, по-точно ми се обадиха за едно решение... Аз не мога да го приема и много ми се иска в последствие да се променят обстоятелствата, но те не са под моя контрол...
Затова и аз сега искам да прибягам до хорарната астрология...
Виждам че между планетата управител на Дева (асцедента) и управителя на десцедента  (Риби) има тригон който означава, че отсрещната страна е бил сигурна в решението си нали?  Има ли друг аспект, който пропускам в картата и да означава че това е само временно решение?

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 18:24 от Vicky_P

# 590
За разглеждане на хорарна карта трябва да се уточни в какво се състои въпросът и с какво е свързан.
В противен случай си е чиста проба гадаене.

Картата показва, че сте заинтересована от другия човек и от неговото решение, но само дотам. Не може да се отговори какво може да се очаква като развитие, ако не се знае естеството на въпроса. Такива са правилата в традиционната хорарна астрология.

# 591
Много мислих в коя сфера е въпроса ми.
От една страна е свързано с мой творчески проект, а творчеството ако не се лъжа е по пети дом.
Тук няма парите нямат връзка, защото аз щях да работя безвъзмездно. Но може би (аз поне вярвах в това) моето портфолио щеше да се изгради, което е за кариера ( десети дом, нали)... За кой дом да гледам всъщност? 🌹 Благодаря за всяко мнение, предварително...
В момента съм болна, но мисълта че не успях ме мъчи повече от Т....

# 592
Всъщност тук дори не стана ясно дали това е хорарен въпрос. И какъв е. Тогава как да се отговори? Това не е астропсихология все пак. Събитийна карта ли е, какво е? В астрологията има правила и принципи, по които се разглеждат картите.

Ако става въпрос за директно възлагане, на свободна практика и работа с директни клиенти, може и по 7ми дом да се разгледа. Това е видно и в картата, която сте публикувала по-горе.

А сигнификаторите на дейността могат да бъдат различни – Венера ако е изкуство/дизайн, Меркурий ако е някакъв вид информационна/литературна продукция.

# 593
Да, събитийна карта е... Исках да знам дали тяхното взето решение е окончателно, тъй като на мое място се довериха на
посредствена творческа личност...
Благодаря за насоките!

# 594
Здравейте, аз мога ли отново да напомня за моя въпрос? Как ви се е отразило преминаването на прогресивна луна през прогресивен асцедент? Благодаря предварително на отзовалите се!

Здравейте, с какво е характерно съвпада на прогресивна луна и прогресивен асцедент? Това се случва в знак рак и върху втори натален дом. Благодаря!

# 595
Може би въпроса е по-скоро прогресивна луна през натален АСЦ? 🤔

# 596
Мисля, че не точно. Прилагам картата и там се вижда, че върху втори натален дом лежи прогресивна луна и прогресивен АС. 

Може би въпроса е по-скоро прогресивна луна през натален АСЦ? 🤔

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 14:22 от Alex134Evt

# 597
Далеч не винаги прогресивна Луна в аспект с куспида на дом или планета дава събитие.
Тя може да сработи като отключващ фактор, но само ако има указания за някакъв тип събитие /преживяване/ по други прогностични техники. По този начин и прогр. Луна в съвпад с прогр. Асцендент би могла да отключи нещо, стига да е заложено като събитие. В противен случай, ако няма такива указания, тя просто ще отмине без да даде нищо. Наблюдения от практиката.

# 598

Обкръщаващият свят е възможно да се гледа през филтъра на по-голяма чувствителност, емоционалност, деликатност, мечтателност, всеотдайност, идеализация, жертвоготовност, илюзорни и нереални представи, лесна ранимост, къс фитил, раздразнителност, нервност. Нужда да се пребориш за мечтите си. Търсене на скрития смисъл, духовни хоризонти. Потребност от духовни наставници  и езотерична литература, като пътепоказатели за една по една по-различна перспектива. Приятелства с хора със сходни разбирания за света. Основани на емоционална и духовна близост. Ново различно разбиране за усещането за женственост. Период на отприщване на вътрешни противоречия. Между практичните интереси и копнежите на душата да правиш нещо в името на някаква кауза. Между "По-добре врабче в ръката, отколкото гълъб на стряхата". Инвестиция, в нещо с емоционална стойност.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 15:05 от starinthenightsky

# 599
Благодаря Ви много за изчерпателната информация. Има доста голямо сходство със сегашната ситуация, но нещата в негативен план преобладават (като емоции и чувства).

Обкръщаващият свят е възможно да се гледа през филтъра на по-голяма чувствителност, емоционалност, деликатност, мечтателност, всеотдайност, идеализация, жертвоготовност, илюзорни и нереални представи, лесна ранимост, къс фитил, раздразнителност, нервност. Нужда да се пребориш за мечтите си. Търсене на скрития смисъл, духовни хоризонти. Потребност от духовни наставници  и езотерична литература, като пътепоказатели за една по една по-различна перспектива. Приятелства с хора със сходни разбирания за света. Основани на емоционална и духовна близост. Ново различно разбиране за усещането за женственост. Период на отприщване на вътрешни противоречия. Между практичните интереси и копнежите на душата да правиш нещо в името на някаква кауза. Между "По-добре врабче в ръката, отколкото гълъб на стряхата". Инвестиция, в нещо с емоционална стойност.

Общи условия

Активация на акаунт