НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 141

• 47 145
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
И аз, като съм в правия път, имам страхотни резултати.

# 586
Някаква идея от къде мога да си купя масло на дозички? Освен по хотелите за закуска не съм виждала другаде.

# 587
  • София
Някаква идея от къде мога да си купя масло на дозички? Освен по хотелите за закуска не съм виждала другаде.
От Метро.
Тази сметаната от Лидл 22% в малките кутийки дали е режимна ?

# 588
  • Sofia
Аз предпочитам 30 или 35%
Тъкмо си добавих в кафето, чудесна е.

# 589
  • София
Аз предпочитам 30 или 35%
Тъкмо си добавих в кафето, чудесна е.
Това от лидълската ли или друга марка?Аз искам в гъбена крем супа да я сложа.

# 590
Сметаната от 22% от Лидл не е ок.

# 591
  • София
Сметаната от 22% от Лидл не е ок.
Ееее,вярно ли?Високи са и въглехидратите или друго?Тамън се зарадвах ,че няма да излизам за друга.Коя сметана ползвате тогава?Марка ако може

# 592
Ползвай тази от 30 или 36%.

# 593
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Само да вметна - предполагам 22% сметана от Лидл, не е добра за постоянна консумация. Една манджа или един път в кафето - предполагам не е страшно Blush

Напоследък купувам 18% laciata - намирам я в Била. Една с жълто отгоре на кутията, и с кравешка шарка в черно и бяло, останалото то опаковката... Но е я ползвам ежедневно, може би 2-3 пъти месечно, да се поглезя, или ако ми остане от някой сладкиш или манджа (сладкишите ги ядат другите у дома) Yum

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 13:57 от CvEtEmOe

# 594
Точно така, Цветемое!

# 595
  • Sofia
Да, имах предвид лидълската, но по-високите проценти масленост, тъй като и въпросът беше за нея.
Обаче за едната супа нищо фатално няма да стане. Употребете си я.

# 596
  • София
Само да вметна - предполагам 22% сметана от Лидл, не е добра за постоянна консумация. Една манджа или един път в кафето - предполагам не е страшно Blush

Напоследък купувам 18% laciata - намирам я в Била. Една с жълто отгоре на кутията, и с кравешка шарка в черно и бяло, отаналото то опаковката... Но е я ползрам ежедневно, може би 2-3 пъти месечно, да се поглезя, или ако ми остане от някой сладкиш или манджа. (сладкишите ги ядат другите у дома)
Тази сметана точно от Била ,веднъж ми  изкипя и плота на печката ми стана на ужасни петна които не се изчистиха с нищо,направо бях в шок.Кой знае какво има в нея😕

# 597
  • на острова на мечтите
Само да побутна темата. Нещо затишие напоследък. То и аз не съм от пишещите, защото при мен нещата не вървят, ами пълзят. Откъм килограми свалям по грамчета... Но пък без да се усетя, онзи ден закопчах колана с една дупка. Предпоследната. Т.е. около три см.

# 598
Аз днес мерих летни рокли- доволна съм.

# 599
Точно 1 месец съм на режима и съм -5,2кг. Не мога да повярвам направо.С Хашимото и ИР съм и съм много щастлива,защото преди това се мъчих с какви ли не режими и не и не.😊
Остават още саааамо 10-15 кг хах.

Общи условия

Активация на акаунт