НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 141

• 47 126
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Точно 1 месец съм на режима и съм -5,2кг. Не мога да повярвам направо.С Хашимото и ИР съм и съм много щастлива,защото преди това се мъчих с какви ли не режими и не и не.😊
Остават още саааамо 10-15 кг хах.

Честито! Дерзай все така Heart Eyes

# 601
Минавам само набързо за да видя какви ги вършите.
Браво на всички.
При мен нищо ново, палео с интервално. Студено и слънчево т.е. идеално за активиране на кафявата мазнина със студ и спорт.
Едни " хлебчета " като опалянките, ако имате излишни белтъци
https://youtu.be/NwFZLXLEbdQ
И кратко раздвижване в къщи за нямащи време
https://youtu.be/ogri3maWoO4

# 602
Дъня се здраво напоследък. Особено в ей тези часове.  Успявам да устискам през деня и се оаквам  баш накрая Close
Скрит текст:
Баща ми почина
Дано скоро вляза в ритъм, че ще върна набързо сваленото до момента.

# 603
# 604
  • на острова на мечтите
Дъня се здраво напоследък. Особено в ей тези часове.  Успявам да устискам през деня и се оаквам  баш накрая Close
Скрит текст:
Баща ми почина
Дано скоро вляза в ритъм, че ще върна набързо сваленото до момента.
О, мила, моите съболезнования Disappointed Relieved
Аз слязох с кило и половина. Не е кой знае какво,ама мръдна гадината.ММ прави диета и съм стриктна покрай него.

# 605
ver4eto_sv Flowers Rose съболезнования

Последните две седмици не бях за пример, но пък за два месеца съм свалила общо 3 кг. Не е кой знае колко, но пък важното е че кантара върви на долу. Остават ми още 7.

# 606
Верче, прегръщам те.
Пирамидата на доктор Огнян Пелов

И консултации дава доктора, но май много се нервира като обясни кое/как и го питат " а може ли....." (примерно САМО по две филийКи  пълнозърнест хляб на ядене или  какво да хапна между храненията)

# 607
Въпросният Пелов  го следя в една група във Фб. Май е негова, за кето предизвикателство (ако не се лъжа името). Честно казано не съм очарована от отношението му, въпреки че отдавна не съм чела в нея. Никога не съм му писала лично, но съм гледала какво постна и коментира.

# 608
Аз минах на детокс от всякакви социални мрежи и други психарски източници.
От разни "кето" групи почнах да имам присвиване на стомаха и гадене. Махнах всичко и всички без съжаление. Пирамидата на доктора, а и други палео пирамиди ги имам запазени, защото отговарят на виждането ми, което не натрапвам.
Чувствам се отлично, имам повече време и не се боря с вятърни мелници, не обяснявам и не се оправдавам за мнение и виждане. И от ФБ излязох ( да не мислите, че имам нещо срещу някой и съм го "разприятелила", Херци Heart).
Гледам и ме интересува само природа и живот сред природата ( Аляска).
С една дума отивам в крайност палео, но без отказване от наистина необходими неща.
И така като гледам не съм единствена.
От тук минавам за да ви наглеждам и подкрепям. Радвам се на успехите и съчувствам за всички неуспехи или загуби.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 12:13 от tania6

# 609
Съгласна съм, много се "изроди" кето/НВВМ хранене и големи глупости пишат на някои места.

# 610
Съгласна съм, много се "изроди" кето/НВВМ хранене и големи глупости пишат на някои места.
Изроди се и не само кето /Нввмх, а и много други "здравословни" виждания за храненето. Някои неща направо ме смайват с глупост, като имате предвид , че съм много толерантна и съм винаги защитавала/разбирала/съобразявала с вкуса на хората.
И за това реших да не се занимавам с наливане от пусто в празно.

# 611
Аз прекалявам с ядките Angry Само сурови бадеми ям, изкиснати по правилата, ама по стотина грама на ден си заминават, да му се не знае...

# 612
  • на острова на мечтите
Аз се пристрастих към напитката от червено цвекло. Много ми е приятна. Докато има на пазара цвекло, ще правя.
Cristi, аз без ядки мога, но от плодовете не мога съвсем да се откажа. Половин ябълка, или круша на ядене. Но от време на време, като ме хванат нервите и на шоколад налитам Joy

# 613
Давали ли сте рецепта за сока от цвекло?

Аз съм на палео последно време, така го чувствам. В зимна форма съм😅 1.5 кг варирам лято/Зима:)

# 614
В темата с рецепти е. Пост на  Кам, ако не се лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт