Термин юни 2022 - тема 2

• 59 204
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Аз лично заложих на бебешки прах и омекотител от Турция. Изрязах етикетите на дрехите и прах всичко на ръка. Изгладих и прибрах дрехите в кутии с капак.

Да ви кажа поръчвах дрешки от къде ли не и съм доста очарована от качеството на HM, включително поръчах някои неща за себе си естествени материи на много добри  цени. Simple Smile

# 496
Здравейте, моят термин е на 15юни и съм в 32+6 седмица. Накупила съм 95% от нужните неща. След дни започваме сглобяване на креватче, подреждане на шкафчетата, прането на дрехите, като ще пера на 40градуса с перална и сушилна и ще ги мина с ютия. Препарат още не съм избрала за прането, но и аз ще съм благодарна ако напишете какъв, и каква козметика ползвате за новородено и конкретно за шампоан, олио за тяло и мазило за подсичане.

От няколко сутрини получавам и аз крампи на левият прасец при изтягане в леглото. Също така имам стягания в корема, болки в кръста, тежест в ходилата, но си пия магнезия, правя разходки и правя студени душове на краката + студени компреси и кремове за уморени крака.
Походката на затлъстяла бабичка не го и коментирам. Все нормални неща са.

# 497
Аз купих по препоръка на приятелка един сет козметика за новородено на Мустела - https://visvitalisbg.com/product/mustela-zlaten-komplekt-za-novorodeno

От форума разбрах, че може и да не в подходящ за бебето, както и много мами не харесват марката, но все пак взех за да има нещо, защото ако оставя всичко за последния момент ще се побъркам. Ако се наложи по препоръка на лекаря ще вземем друго. Simple Smile Пък и ми се струва, че бих могла да ползвам продуктите и аз, ако се окажат излишни 😀

# 498
Аз с прането започвам от утре Simple Smile мислех да е от днес, но прогнозата ме подлъга, че ще вали. Взех препарат Тео Бебе с алое, защото ми се стори ок като аромат. Омекотиттел дори за себе си не ползвам, първият и последен път ми докара някаква алергия. Изрязах етикетите на дрешките, те като тритомен роман, което за мен е абсурдно да се допира и да дразни бебешката кожа. Иначе като цяло започнах да приготвям нещата малко по малко, терминът ми е 3 юни и не го знам юнакът дали няма да тръгне по-рано. Реално остана да вземем козметика и аз да си напазарувам разни неща за мен за родилното.

# 499
Аз чакам мебели, че да започна да пера. Имам препарат на Нук и ще ползвам него. Не съм рязала етикети и не мисля да се занимавам. Пералня, сушилня и в шкафа.
Багажът за болницата го стегнах преди седимица.
За козметика заложих на Веледа. Аз направих ужасна алергична реакция към крема за бременни но Мустела и след тази случка не бих ползвало техен продукт за бебето.

Крампите са признак на недостиг на магнезий

# 500
Момичета и особено тези от София - спряхте ли се на педиатър? Ние получихме няколко отказа и малко демотивиращо ми действа това търсене...

# 501
Ние си имаме личен лекар със специалност педиатрия, но поддържам и абонамент към клиника "Вела". Можете да разгледате условията дали ще ви устройват.

# 502
Аз ползвам Персил и Ленор бебешки / за чувствителна кожа и не съм имала проблеми с бъдещия батко. Според мен е добре да се почиства пералнята на няколко месеца със специален препарат, че колкото и да е нова събира боклуци. В ДМ има такива.
Козметика за бебе взех на Юриаж от Софармаси с Лидл плюс промо на 20 % намаление.
Багаж за болница не съм подготвяла още.

# 503
Тео бебе и Сано максима съм използвала до преди петната от храна и излизане.
Имам си любима мицеларна вода на Биодерма. Адерма/Ла Рош - за баня, а кремът против подсичане при смяна на пелени е Мустела. Сега взех и линимент на Мустела за почистване на дупе в болницата, за да не са мокри кърпи.

# 504
Здравейте момичета, моето човече е вече на 2, така че подарявам:

бебешко корито Cangaroo със стойка

бебешки повивалник на Икея с мека постелка и калъфки към него.

и бебешко столче за хранене Antilop с мека възглавница и калъфка към него

Всичко е запазено и обгрижено. Намирам се в Плевен, така че ще е по-лесно да ги предам на мами от града и региона, но мога да изпратя и по куриер.

# 505
За бъдещите мами от Варна - дали сте си избрали вече педиатър?

# 506
За бъдещите мами от Варна - дали сте си избрали вече педиатър?

Лично аз още не съм. Като си правя проучване то и няма много читави Cry особено в района на Владиславово.

# 507
Здравейте момичета, моето човече е вече на 2, така че подарявам:

бебешко корито Cangaroo със стойка

бебешки повивалник на Икея с мека постелка и калъфки към него.

и бебешко столче за хранене Antilop с мека възглавница и калъфка към него

Всичко е запазено и обгрижено. Намирам се в Плевен, така че ще е по-лесно да ги предам на мами от града и региона, но мога да изпратя и по куриер.

Здравейте! Аз чакам бебче на 17.05. и разглеждах в групите, че вече ме обхваща притеснението... Simple Smile Така попаднах на поста Ви - интересувам се от повивалника и столчето, ние си нямаме и Вашите биха ни били от голяма полза. Живеем в София, но ако сте склонна да ги пратите с куриер, от адрес до адрес, биха ни били от голяма помощ. Поздрави и слънчев ден Simple Smile

# 508
Здравейте момичета, аз минавам да кажа, че нищо не съм правила все още, само накупих малко дрешки и това е, нито съм прала нито кошарата е сглобена. Трябва и обстойно да почистя, но проблема е, че само ми се лежи. Доста работа имам и за пазарене имам доста и незнам кога ще ми дойде музата. 😀 Има ли още  като мен. 😊

# 509
Аз съм така. Всеки ден си казвам от утре започвам, но като дойде новия ден пак само ми се лежи и нищо не ми се прави 😄

Общи условия

Активация на акаунт