◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXIV ЗОИ - Пекин' 2022 (04.02 - 20.02) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 32 795
  • 489
  •   1
Отговори
# 90
  • MJF
20 годишна система да кажат от другите спортове дали може да се счита за нова . Сори но като го чуя това.... аз за толкоз години бръчки получих от нея Mr. Green

А сега сериозно. 2002 след скандал на зимните ОИ насред САЩ  в пълен медиен мандраж, международния съюз от днес за утре промени съдийската си система. От тогава средно през 2 години търпи редакции. Така или иначе на ОИ случайния зрител нищо няма да разбере от нея та му показват цветни квадратчета. Това най-накратко, без да досаждам на останалите спортове. Blush
Във фигурното просто чакаме нов такъв скандал. Крайно време е в нет-ерата и виртуалната глобализация.

# 91
  • Другата България
Изобщо не мога да наваксам аз.
Ама поне ви чета.
Сега ще погледна какво мога да си върна по ТВ.

# 92
За мен Ангел и Ива са най-нескопосаната и неподхождаща си двойка коментатори. Единия говори едно, другия се прави, че не го е чул и заговаря за съвсем различно нещо. Ива ме дразни изключително много като коментатор. Постоянно бърка. Не виждам защо ги карат да са заедно, като пооделно по-добре се получават нещата. Много са неадекватни. Ангел му текат лигите по италианките. Супер дразнещо пристрастие.
Евроспорт имат много добри коментатори, но тези двамата са дъно.

# 93
  • Другата България
Фигурно пързаляне имаше ли?
Днес?

# 94
За мен Ангел и Ива са най-нескопосаната и неподхождаща си двойка коментатори. Единия говори едно, другия се прави, че не го е чул и заговаря за съвсем различно нещо. Ива ме дразни изключително много като коментатор. Постоянно бърка. Не виждам защо ги карат да са заедно, като пооделно по-добре се получават нещата. Много са неадекватни. Ангел му текат лигите по италианките. Супер дразнещо пристрастие.
Евроспорт имат много добри коментатори, но тези двамата са дъно.

Някой Франкофон да помогне с транскрипцията на това име: Quentin Fillon Maillet , защото Ива и Ангел го наричат как ли не - Кентан, Кантен,Кантан....дори ФийонМайеКентен /от Ива/
Иначе фамилиарнеченето на Искрев с "Доро" е пословично, ок, нека, но не за сметка на качествената информация , която очакваме - статистики, специфични характеристика на всеки състезател.

Дяволо, не забравяй и нашия участник в шейните - май-май ще се класира - Павел ангелов е 28:yum:

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 19:40 от ellis

# 95
  • Далечният изток
Ами на Доротея всички ѝ казват Доро. Не само Ангел. Мен Ива не ме дразни, но Ангел като гракне...

# 96
  • Велико Търново
Ох, за унгарците в смесената на шорттрека и мен ме е яд. А италианците какъв силен последен пост! Ако пистата беше с още 12 см по-дълга и щяха да са първи.

# 97
Коментарите освен всичко бяха и некомпетентни. САЩ нямали шанс, защото мъжете им били слаби. Шон Дохърти въобще не е слаб и е може би най-известния американец. За Италия вещаеше злато като редовно през сезона мъжете ги дънеха в щафетата. За Германия беше кеф, че се движат след нашите, а накрая немците 5ти, ние 19ти и нефиниширали.

# 98
  • Далечният изток
EdelV, тия коментари не бяха ли по БНТ?

# 99
  • SF
Може ли пак да попитам за облеклата на нашия олимпийски тийм? Знаете ли коя фирма ги е шила?

# 100
  • София
Esmee, марката е VIST, а официален вносител са магазини Max sport.

# 101
  • София
Кой коментира шейните при мъжете днес по Евро спорт? Такива малоумия говори, че се чудех дали изобщо е в час какво прави там

# 102
  • Пловдив
Аз гледах малко по К1...беше мъж, от известните гласове. Попаднах точно на нашия състезател, но нямаше шанс...след него двама на косъм да паднат.

# 103
  • Велико Търново
Шейните по Канал 1 ги коментира Петър Василев.

# 104
  • Далечният изток
Ау, ужас, добре че съм си го спестила...

Общи условия

Активация на акаунт