◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXIV ЗОИ - Пекин' 2022 (04.02 - 20.02) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 32 855
  • 489
  •   1
Отговори
# 390
Хубаво интервю на Шифрин, вижте го.

# 391
Хубаво интервю на Шифрин, вижте го.
Хареса ми и на мен това интервю, хванах го след  края на стартовете по Евроспорт.

# 392
  • София
Айде още малко и почва фигурното с нашата Фейгин. Simple Smile

Преди секунди злато за Михо, юхуу!
Разгеле! Най-накрая злато за многострадалната Михо Такаги. 😄😎
И то с олимпийски рекорд. Браво, браво, много се радвам за японката. Един от най-чаканите и заслужени златни медали на тази олимпиада. Сребро за другата фаворитка, нидерландката Лута Леердам и бронз за световната рекордьорка, американката Британи Боу.

# 393
SB и на волна програма за Александра, браво.
Но е на светлинни години от нещо голямо в този спорт, много лимитирана фигуристка е. Но е щастие, че я имаме даже и такава.

# 394
  • Другата България
Скорост.
Много вяло изпълнение.
Това на мен ми направи впечатление.
Но иначе - браво!
Млада е, има време, амбициозна, трудолюбива....късмет е, че я има изобщо. А и е след травма.
Браво!

# 395
Къде гледате? Намерих.

# 396
  • Другата България
БНТ 3.

# 397
Коментарите по Евроспорт са много по-добри за мен лично.
Състезанието върви и по Евроспорт1 също така.
По БНТ3 има забавяне около 4-5 мин от живото предаване спрямо Евроспорт.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 12:59 от Bengun

# 398
Коментарите по Евроспорт са много по-добри за мен лично.
Състезанието върви и по Евроспорт1 също така.
По БНТ3 има забавяне около 4-5 мин от живото предаване спрямо Евроспорт.
Коментаторът по Евроспорт много по-професионално коментира и по-ми допада някак си.

# 399
  • Другата България
Аз харесвам Цвети Абрашева.
А и гледам именно със забавяне, 4 чАса няма как да не мърдам от ТВ.
На Евро нямам функция връщане назад от доставчика за съжаление.

# 400
Аз харесвам Цвети Абрашева.
А и гледам именно със забавяне, 4 чАса няма как да не мърдам от ТВ.
На Евро нямам функция връщане назад от доставчика за съжаление.
И аз нямам връщане на Евроспорт, но там ги повтарят нещата и ги хващам и по-късно пак. Цвети Абрашева има приятен глас, симпатична ми е, но като я сравня с коментатора по Евроспорт той взима превес сякаш.

# 401
  • София
На Евроспорт 1 при нас може да се връща само ако предаването още не е свършило. Тоест ако включа сега, мога да си върна фигурното пързаляне отначало. Като сменят предаването, вече не. Така успях да върна да видя Фейгин.

# 402
  • София
Завърши и северната комбинация.

Норвегия спечели ключовия златен медал в директна борба с Германия и вече няма сила, която да ги измести от първото място в крайното класиране по медали.

Дори без властелинът в този спорт, Ярл Магнус Рибер, норвежците успяха да се преборят за рекордната трета олимпийска титла в отбората надпревара в северната комбинация.
Четвърто злато за Юрген Грообак и общо шести медал за него. Най-голямата заслуга за златото обаче има Йенс Лураас Офтебро, който направи решителната атака на трети пост.

Сгреши ли германския треньор, че включи карантинирания Ерик Френцел? Предовери ли се на името на голямата легенда на Германия?
Не видяха ли какво се случи с Рибер, който направо колабира в индивидуалната надпревара? Ами същото стана и с Френцел. Това да стоиш 10 дена затворен и да не можеш да тренираш явно, че е пагубно за един от най-функционалните спортове в света. Изостана с над 30 секунди, а накрая се срина в снега. Тъжна картинка.
Толкова ли зле беше Ридзек, че да се рискува така с Френцел? Реално това решение костваше шанса на Германия да се бори с Норвегия за златото.

Шокиращ бронз за Япония и пълен провал за Австрия и в частност, Йоханес Лампартер. Без медал в отборната надпревара за вундертима след Нагано' 1998 г.

Отново за пореден път неадекватен коментар по Евроспорт. Коментатора изобщо не познава истинските възможности на бегачите, нито оценяваше реално моментната форма и психология. А говореше наизустени глупости назубрени от сухите цифри от сезона в световната купа. Тц тц тц, останаха и те само с един Асен Спиридонов и това е.

# 403
  • София
Нашето момиче на фигурното много красиво и нежно, ноооо е много, много далече от фаворитките. Надявам се, че ще има сили и желание да работи, за да ги настигне.
Остават 6-те най-добри. Да видим какво ще стане

# 404
Браво на Александра Фейгин, направи каквото можа детето. И на мен ми се стори малко бавничка и вяла, но да се радваме, че въобще я имаме.

Женският масов старт в биатлона е преместен от събота в 9:00ч сутринта в петък.

Общи условия

Активация на акаунт