◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXIV ЗОИ - Пекин' 2022 (04.02 - 20.02) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 32 854
  • 489
  •   1
Отговори
# 405
Разкошни корейки! Алиса Лиу също много ми хареса! Лоена беще много красива, но сякаш високият ръст и пречи малко. Като цяло в топ 10 са все чудесни фигуристки, радост за окото.

# 406
Нашето момиче на фигурното много красиво и нежно, ноооо е много, много далече от фаворитките. Надявам се, че ще има сили и желание да работи, за да ги настигне.
Остават 6-те най-добри. Да видим какво ще стане
Важното е, че е целеустремена и има желание да напредне, има години пред нея, дано занапред ни радва още повече. Контузията й е объркала плановете й относно подготовката този сезон.

# 407
Никак не ми хареса Трусова. Безброй скокове, половината зле приземени и никаква хореография. Ама първа ще излезе с огромни точки

# 408
  • Другата България
Току що изгледах първата корейка.
Ким.
Наслада за очите.
Много добре се представи и грузинката, Анастасия Губанова.

# 409
Много красива Щербакова, артистична и емоционална. Стискам и палци за първото място.

# 410
  • София
Много се радвам за това, че Валиева остана четвърта. Има справедливост за останалите.
Шчербакова , Лиу, белгийката и грузинката ми харесаха много.

А нашето момиче каза, че започва да тренира за четворен скок.

# 411
Браво на Шербакова, както казах преди два дни 2 точки не са непреодолими. Много съм доволен, за мен от трите рускини тя е най-близо до изкуството във фигурното пързаляне и най-приятна за гледане като съчетания. Трусова и Валиева са повече гимнастички, отколкото фигуристки. Също така жалко за жестокия провал днес на Валиева, но лично аз продължавам да мисля, че тя нямаше място на състезанието днес.

# 412
Напрежението и стресът покрай цялата ситуация й дойдоха много на Камила, не можа да издържи. Допускаше грешки, които рядко прави, виждаше се колко е нервна. Но напълно заслужено злато за Шербакова.

# 413
Пълен крах за Камила. Дано Тутберидзе вместо до се мръщи да осъзнае, че тя сама съсипа състезателката си.
Добре е за всички момичета, включително и за Камила, че остана четвърта. Тъжно е обаче за психиката на едно дете на 15, което не си е дало само допинг.

# 414
Мъчно ми е за Валиева, но Шербакова беше блестяща.

# 415
  • Другата България
Напрежението и стресът покрай цялата ситуация й дойдоха много на Камила, не можа да издържи. Допускаше грешки, които рядко прави, виждаше се колко е нервна. Но напълно заслужено злато за Шербакова.
Аз още съм на предпоследната група, но бях сигурна, че Камила ще рухне.
Дори мисля писах за това.
Няма как, нямаше как да е иначе.
Тя е толкова млада, а толкова хейт, критики, негативи отнесе и тепърва ще носи още дълго време.
И то не по своя вина, сигурна съм.
Това е още дете, за отрицателно време се наложи да порасне, но в един момент напрежението си казва думата.
Бясна съм на руснаците, и ми е мъчно за момичето.
Аз много харесвам Камила, досега /или поне скоро/ не е имало /поне аз не помня/ толкова технична състезателка, бъдещето е пред нея, това, че сега не е взела медал /който така или иначе може после да ѝ бъде отнет/, не означава нищо.
Да се възстанови, да се изясни този карамбол, който опорочи женското фигурно пързаляне, бъдещето е пред нея.
Хайде да доглеждам.

# 416
  • София
Много тъжна картинка - шампионката и подгласничката не смеят / не могат да се зарадват на успеха ... Със сигурност и на тях се е отразила цялата ситуация, но не е редно ...
Ще гледаме същия цирк като с художествената гимнастика в Токио май.

Иначе Шчербакова много ми хареса, заслужено спечели.

# 417
Аз още съм на предпоследната група, но бях сигурна, че Камила ще рухне.
Дори мисля писах за това.
Няма как, нямаше как да е иначе.
Тя е толкова млада, а толкова хейт, критики, негативи отнесе и тепърва ще носи още дълго време.
И то не по своя вина, сигурна съм.
Това е още дете, за отрицателно време се наложи да порасне, но в един момент напрежението си казва думата.
Бясна съм на руснаците, и ми е мъчно за момичето.
Аз много харесвам Камила, досега /или поне скоро/ не е имало /поне аз не помня/ толкова технична състезателка, бъдещето е пред нея, това, че сега не е взела медал /който така или иначе може после да ѝ бъде отнет/, не означава нищо.
Да се възстанови, да се изясни този карамбол, който опорочи женското фигурно пързаляне, бъдещето е пред нея.
Хайде да доглеждам.
Щяха да й направят услуга, ако не й бяха дали да играе повече на тази Олимпиада. Последната седмица и повече се изсипа нещо страшно върху нея. Човек и на по-голяма възраст няма да издържи на всичко това, камо ли едно петнайсет годишно момиче.  И аз я харесвам и се надявам да се съвземе бързо след случилото се, има още доста години пред себе си.  Накрая ме трогна  как съотборничките й плачат с нея, въпреки че са медалистки - ужасна гледка.

# 418
  • София
Ако отнемат правата на Валиева, не знам какво бъдеще ще има.

# 419
  • Другата България
Няма как да ѝ ги отнемат доживот.

Общи условия

Активация на акаунт