Ах,тези ЮЛСКИ бебоци, на мама и татко сладките мишоци

• 12 051
  • 305
  •   1
Отговори
# 300
Ох, пиша за 5-ти път Mr. Green. Тия от нета направо искам да ги  #2gunfire
Нан, взех  от кашите на "Милупа" и ги правя според указанието  на опаковката. Зная, че се дават с лъжичка и утре ще я пробвам. Ще стане мазало Grinning  А с кисела как сте newsm78
За дупето и ползвам крема "Ексипиал"- бадемово олио( масло). Направо върши чудеса. Изписа ни го нашата педи.
Фиона, ако можеш на първата страничка да ни поправиш датата 29.06.  bouquet

# 301
# 302
в

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 22:24 от Tizija

# 303
Първо да благодарим на Диди за прекрасните торти-облизахме си пръстите.Честито на малкия Алекс, да оздравява и повече такива настинки - Naughtyне
N_A_N , з дупето ползвам кремчето на Бюбхен с лайка.От самото раждане сме с него и проблем няма.Спор няма , че Мустела е по-добрият избор, Peace Косопад не косопад,аз се боядисах, че вече не се понасях Sick
Nita,и Марти се хваща за косъмчетата по врата ми ,макар че съм вързана на опашка-а каак болиии като вземе да ги дърпааа #Crazy Аз също давам по две капки Вагинтол.
kris79, нашата главичка се изпотява когато папаме. Hug
Чакаме новата тема, ммммм и изненадата  bouquet

# 304
Гери, не е от АМ-то наддаването. Мисля че си е до дете. Мен ми е болната тема защото Лора е вече 8 кила Sad А педиатърът на майтап мин. месец каза: "хммм, млекоцентрали" щото още е само кърмена. Та ще я водим на отртопед в Горня Баня защото се плаша чак от бързият растеж. Освен това сяда, стъпва на краката като Дая на НАН и даже пружинира малко.

Крис 79, изпотяването по главата е един от първите симптоми за рахит. найкарай педиатъра да опипа фонтанелата на следващата консултация.

Мариаели, я кажи къде живееш, родителите ми са от перник. Може да се видим като идваме тази събота или някой друг път.

Абе я си топлете в микровелето. То както каза Лала, да се върнем в пещерната епоха. Аз примерно преварявам вода само че в стъклена чаша или съд огнеупорни.
Ох, докато филосоствах забравих да кажа на майчетата, които имат проблеми с кожичките на децата да пробват да спрат всякакви сапуни, шампоани, гелове, мазила и подобни. Аз така си разреших проблема с дъщеря ми Мишел, която имаше много чувствителна кожа. Никакви зехтини и чудеса не ми помогнаха, просто спрях всичко и нещата се оправиха. После мажех с олио Бюбхен и това е. Сега Пипи също го мия само с вода и 2 пъти в седмицата само главичката с гел Бюбхен. После мажа с тоалетно мляко, защото ми се струва по-добро от олиото, за което казват, че запушвало порите и не позволявало на кожата да диша. Не знам дали е вярно, но кожата на Пипи е перфектна и с него не съм имала проблеми.
Peace Peace Peace и аз така мия през ден телцето с гелче а косичката 1 път в седмицата и след това със овлажняващо мляко навсякъде - плескам и косата. И абсолютно има ефект - сапуни и шампоани изсушават.

# 305
то по принцип мажо е от перник аз от софия ама приказката от дето е жената от там е родата при нас трудно се разказва!!! иначе сме вкв.изток ако не бъркам- Благой Гебрев.ако идвате обади се Grinning

Общи условия

Активация на акаунт