Перилни препарати и омекотители - 68

• 47 096
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
От син флумастер върху бял чаршаф не мога да се отърва ...
Пера го само на 90С , с прах за бяло , предпране , и кислородна добавка за избелване - или сол на ДенкМит , или Вениш на прах и вече след над 20 пранета петното още дори не е избеляло .

# 571
Значи ние ползваме от простите химикали, дето се изпират 😂😂😂

# 572
  • Mostly in my mind
Пера го само на 90С , с прах за бяло , предпране , и кислородна добавка за избелване - или сол на ДенкМит , или Вениш на прах и вече след над 20 пранета петното още дори не е избеляло .
Сложи Аче директно върху мястото за постои

# 573
Спрей или течна белина ?

# 574
  • Габрово
Между  геловете за цветно  Ариел,Персил  или Первол да избера?

И наистина ли Первол е толкова добър и възстановява цветовете?

# 575
Между  геловете за цветно  Ариел,Персил  или Первол да избера?

Persil
Первол е прехвалена работа , дозировката му е за 2-3 кг , става само за деликатни и леко замърсени дрехи .

В ДМ са пуснали мерителни чаши за течни препарати отново - кръгли , за по 50 ст.
Също и някакви нови гелове - https://www.dm.de/denkmit-vollwaschmittel-p4058172755309.html .
От новия ДенкМит Ултрасензитив още няма .

# 576
  • Габрово

blueberrу , Aриела не е ли добър?

# 577

blueberrу , Aриела не е ли добър?
Лично харесвам Персил повече . Иначе Ариела също е отличен - последно съм ползвала немския с Febreze .

# 578
  • Габрово
А запознати ли сте с Тандил колор гел
https://www.aldi-nord.de/sortiment/haushalt/waschmittel-weichspu … -0-0.article.html   ?

# 579
  • Ст Загора
С какво би се изчисти ли стрелка на обувки. Бяла е и се замърсява  После не може да се изпере

# 580
  • оттам, откъдето започва България
Аз много харесвам магазин ALDI и продуктите му. Със сигурност бих заложила на Тандил колор гел, макар и да не съм го ползвала.
В подкрепа цитирам мнение на Гес от 4.11.2015 г. за прах Тандил:
"Тандил е на второ място (след Ариел компакт) в миналогодишния тест на Щифтунг Варентест, т.е. за тази организация Тандил е по-добър от Персил мегаперли (трябва да се има предвид, че в оценката влиза и цената на продукта). Така че... това трябва да отговаря на въпроса ти."

# 581
Tandil е нещо като DenkMit .  Лично още не съм го пробвала , но съм чела , че е много добър .

# 582
  • Mostly in my mind
Спрей или течна белина ?
Не знаех, че има и спрей Аче. Аз съм взимала течна, идея е по-щадяща от обикновената белина и щом платът е бял няма опасност от увреждане. Дано се получи  Simple Smile

# 583
Между  геловете за цветно  Ариел,Персил  или Первол да избера?

Persil
Первол е прехвалена работа , дозировката му е за 2-3 кг , става само за деликатни и леко замърсени дрехи .

В ДМ са пуснали мерителни чаши за течни препарати отново - кръгли , за по 50 ст.
Също и някакви нови гелове - https://www.dm.de/denkmit-vollwaschmittel-p4058172755309.html .
От новия ДенкМит Ултрасензитив още няма .

Кои точно Персил и Ариел?

# 584
  • София
Намазах надрасканото с химикал с препарат за съдове. Изпра се на 40 градуса.

Общи условия

Активация на акаунт