Перилни препарати и омекотители - 68

• 48 539
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
И аз никога не ползвам топки, нито мерилки за прах в пералнята, даже дрехи с много метални джаджи по тях пускам в торбичка.
По едно яке - не, предната ми пералня губеше баланс да центрофужи, пера по две - три , независимо от вида пух.
Най- много час на 40 градуса, пера ги често, допълнително плакнене, задължително омекотител, и центрофуга 800-1000. С по- слаба под 800 при изсъхване остават едни бели следи при якетата от ест. пух. Не е от предозиран прах, а самия пух нещо изпуска. Маха се лесно с мокра кърпа.
Досега нямам съсипано яке.

# 346
Аз слагам топки в сушилнята само, по 5-6бр. Якетата ни са 80% пух и пера. Ако не сложа топки остават на буци. Нашите якета пера по-рядко, но на щерката пера всяка седмица, защото в училище явно бърше пода с него... 🙄🙄🙄

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 14:54 от pavlina_hrist0va

# 347
Аз слагам топки в сушилнята само, по 5-6бр. Якетата ни са 80% пух и пера и ако не сложа топки остават на буци. Нашите якета пера по-рядко, но на щерката пера всяка седмица, защото в училище явно бърше пода с него... 🙄🙄🙄
И атака,съжалявам че взех бяло Grin

# 348
Нашето е черно, но все тая - в петък е като изкарано от кофа за смет.😱😱😱

# 349
Не знам колко е концентриран, но е факт, че с Бебешкия Бинго ми ухаят много дрехите, хем много сравнено с други,  хем приятно, свежо и ненатрапчиво..
Той е сред любимите ми омекотители...
А за това Бинго в К. От др. Седмица и аз се чудя ..
За Персил прах за цветно, писах вече, че никак не съм доволна вече...
Ще пробвам нещо друго..

# 350
  • гр.Пловдив
Не знам колко е концентриран, но е факт, че с Бебешкия Бинго ми ухаят много дрехите, хем много сравнено с други,  хем приятно, свежо и ненатрапчиво..
Ще пробвам нещо друго..

В тази връзка за този Persil, да попитам дали си заслужава, намерих го на 25 лв, не съм прала с прах от години, все с течен.. Дали има мерителна чашка вътре и праха директно в кашон ли е? Thinking

Харесвам много бебешки омекотители, но за мен почти няма и не се задържа аромат..

# 351
Ще пробвам нещо друго..

В тази връзка за този Persil, да попитам дали си заслужава, намерих го на 25 лв, не съм прала с прах от години, все с течен.. Дали има мерителна чашка вътре и праха директно в кашон ли е? Thinking

Харесвам много бебешки омекотители, но за мен почти няма и не се задържа аромат..
От този Персил наскоро една приятелка ми беше отсипала,  веднага го пробвах останах доволна.Прах ежедневни дрехи без петна по тях . Мирише свежичко , след изсъхване почти не усетих аромат.Аз знам, че от тези  прахове може директно да си отсипвате в пликове или в кутии ,за да не изветрява .

# 352
Ще пробвам нещо друго..

Виж му срока , защото не е най-новия вариант .
Аз намирам такъв , от новия , произведен преди 3 месеца за 30 лв .
Срока на годност е на гърба .

# 353
Добри ли са

# 354
  • Пловдив
Иван,турският Персил за цветно според моя личен опит не е добър(купувала съм го от Турция,перях с него червени дрехи вкл.и червени кухненски хавлии на 60градуса,дълга програма за памук,но петната си оставаха по хавлиите след пране,дрехите бяха твърди дори и след сушилня и миришеха на застояло). Dash simply е "орязана" версия на Dash actilift,за течният препарат не мога да изкажа мнение.

# 355
  • София
Турският Персил ме отказа с огромната си дозировка от над 200мл на пране, аз не мога да събера толкова в отделението.

# 356
Добри ли са
Скрит текст:

Не

# 357
Иван.,  никой от тези не е добър.
Турски прахове не си купувай. Не са нищо особено, не са концентрирани и пак излизат същите пари заради огромната дозировка. Италианският Даш(ариел) си е доста посредствен.

В момента Ариел за цветно, прахообразен за 60 пранета в Метро струва 20 лв.и си е много хубав. И Персилът е намален, ама не запомних колко.

# 358
  • БГ
Здравейте,
някой с впечатления от този прах Ленор?
https://www.emag.bg/prah-za-prane-lenor-spring-awakening-8-kg-80 … 540/pd/D2GSM6BBM/

# 359
  • На изток от Ада
До колкото помня не е кой знае какво.

Общи условия

Активация на акаунт