Перилни препарати и омекотители - 68

• 48 528
  • 740
  •   1
Отговори
# 360

Само като му видя цената и му казвам не!

# 361
Иван.,  никой от тези не е добър.
Турски прахове не си купувай. Не са нищо особено, не са концентрирани и пак излизат същите пари заради огромната дозировка. Италианският Даш(ариел) си е доста посредствен.

В момента Ариел за цветно, прахообразен за 60 пранета в Метро струва 20 лв.и си е много хубав. И Персилът е намален, ама не запомних колко.

В моя град има само Т Маркет няма наблизо метро

# 362
Може ли мнение за гела за пране Cocolino care ?  Винаги съм се чудила, но не съм купувала .

# 363
Може ли мнение за гела за пране Cocolino care ?  Винаги съм се чудила, но не съм купувала .
Аз не останах очарована от изпирането

# 364
Същия като Юмус-а  дето го показа преди 2-3 страници .

# 365
  • На изток от Ада
Харесах го, аз.

# 366
  • На изток от Ада
Взех Тео бебе, даже не пише %кис. Избелители. Прах взех.
А вие, който има сушилня ползва ли омекотител?

# 367
  • Велики Преслав
Аз да. Не заради мекота, а заради аромат.

# 368
  • На изток от Ада
Да, за аромат. Питам защото в темата за сушилни казаха, че не било добре. Щяла да се повреди от силикините в омекотителя. Пишело в упътването, но мъжа ми го чете и не каза такова нещо.

# 369
  • Пловдив
Просто не остава аромат след сушилнята...

# 370
Аз имам Гел юКоколино, рядко го използвам, за замърсени дрехи не мога да коментирам, ама то както пиша вече няколко пъти и от Прах за цветно Персил не съм доволна от към изпиране на петна, без предварително третиране .
Но от към аромат ми е уникален Коколиноното...😍😍
В комбинация със съвсем малко
 Омекотител бебешки Бинго...много ми харесва 😄

# 371
Здравейте. Онзи ден влязох в един магазин за турски препарати и имаше разновидност на омекотител юмош, но за бяло пране. За първи път виждам. Какво ще рече това?

# 372
Здравейте. Онзи ден влязох в един магазин за турски препарати и имаше разновидност на омекотител юмош, но за бяло пране. За първи път виждам. Какво ще рече това?
Пак ли са го пуснали ...
Преди 7-8 години се продаваше същия , но като англ. Комфорт...
Омекотител с оптични избелители ...
Не избелва изобщо , измислица е ...
Има и за цветно .
Този за бяло би трябвало да е в синя опаковка , за цветно в шарена , такива бяха опаковките преди .

# 373
  • Велики Преслав
Ами моите си миришат. Що така?

# 374
  • Пловдив
Ами моите си миришат. Що така?
а де?

Общи условия

Активация на акаунт