Перилни препарати и омекотители - 68

• 47 152
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • оттам, откъдето започва България
Аз с удоволствие бих пробвала Корал и АВС, защото е посочено, че са само за цветно пране.
За АВС прах за бяло съм изразявала в темата положителна оценка, така че не се и съмнявам, че течният за цветно ще си пере също добре.
Преди около седмица взех това Бинго без да питам в темата и не съжалявам.
Скрит текст:
И пере, и е с деликатен аромат.

Само ти напомням, че ако смяташ да поръчваш онлайн, просто попитай до кога е гаранцията на перилните препарати.

# 406
  • Бургас
Той магазина е в Бургас,далеч ми е,но при удобен случай ще отида да ги видя.

# 407
  • Ст Загора
Аз с удоволствие бих пробвала Корал и АВС, защото е посочено, че са само за цветно пране.
За АВС прах за бяло съм изразявала в темата положителна оценка, така че не се и съмнявам, че течният за цветно ще си пере също добре.
Скрит текст:

Само ти напомням, че ако смяташ да поръчваш онлайн, просто попитай до кога е гаранцията на перилните препарати.
Кое Бинго,, сайта в скритият текст е грешен.

# 408
Скрит текст:

Нищо не се отваря от линка .

# 409
Здравейте,АБС не е лош !
Ползвала съм го пере превъзходно и има остатъчен аромат !

# 410
Добре , как може да препоръчате нещо , което струва по-малко от 7 лв за 50 пранета , не знаете дата на производство , течен е и е турски нисък клас .
Праха е много по-добър от течния , който не става изобщо.

# 411
  • Бургас
Проба-грешка.
А ако има и разлика в партида и производство.....знам ли и аз...

# 412
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:

Нищо не се отваря от линка .

Съжалявам, разсеяла съм се с друго.
Това е течният:
Този течен го ползвам за деликатно пране, иначе цветно пера с немския прах за цветно Ариел.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 20:17 от D&A

# 413
Споделете мнението си за този омекотител
 От същият, но в жълт цвят пак 5 литра не са доволни а от този има само 1 положителен отзив

# 414
  • Бургас
За първи път го виждам това Бинго.

# 415
  • Ст Загора
За първи път го виждам това Бинго.
И аз.

# 416
  • Пловдив
А може ли съфорумките, които ползват немски Ариел да споделят от къде го купуват. Много искам да го пробвам, но не мога да открия. Благодаря!

# 417
А може ли съфорумките, които ползват немски Ариел да споделят от къде го купуват. Много искам да го пробвам, но не мога да открия. Благодаря!
Момичетата казаха , че компакта го има в Елитис . Аз намирах Компакта в местна верига , вече го няма там . Сега го взимам от магазина за немски препарати в града ми , там има и от нормалния Ариел за прах .
Течния с Febreeze също е отличен .

# 418
  • Ст Загора
В нашият Елитис го няма този Ариел, гледах няколко пъти. В Стара Загора е магазина.

# 419
В нашият Елитис го няма този Ариел, гледах няколко пъти. В Стара Загора е магазина.
Последно като ходих в Елитис в Търново също го нямаше , но Гес каза , че при нея още го имало .
Не знам дали това още е така .

Общи условия

Активация на акаунт