Перилни препарати и омекотители - 68

• 47 155
  • 740
  •   2
Отговори
# 435
Това немски Ариел ли е..
Хубав ли е въобще.
И за бяло пране ли ще е.

# 436
Това немски Ариел ли е..
Хубав ли е въобще.
И за бяло пране ли ще е.
Брошурата за кой магазин е ?

# 437
Брошурата за кой магазин е ?
Метро

# 438
Това немски Ариел ли е..
Хубав ли е въобще.
И за бяло пране ли ще е.
Не това не е немски Ариел ,а е официален внос !

# 439
  • Русе
Мисля че доставката е 3,60 лв на кг,доставят и до адрес , работят със Спиди,като до адрес е по-скъпо,но то си пише сума за доставка.

# 440
Да, в Метро е до 30.03...
И като е официален внос ...Ок ли е това...
Добър ли е..🙂😄

# 441
  • Ст Загора
Все същият Ариел е просто този е голяма опаковка.

# 442
В Борн няма нищо ново , всичко е доста остаряло и цените са .....
Нито мога да се съглася , че са много добре заредени - нямат нови марки като прах и течен на Кушелвайх.
Гледам цената на немския Персил прах - 100 пранета . Аз го намирам двойно по - евтино , например

# 443
Здравейте ,от години ви чета и сте много много полезни !
От проба грешка ,проба грешка и препрочитане на темите човек се научава и прането става удоволствие!
Да в Борн цените са изключително високи , но всеки решава сам за себе си!

# 444
  • Пловдив
Момичета, да се похваля че си купих от немския Ариел. Успях да го намеря в магазина на Борн. https://bornbg.com/magazini/.
Снощи видях, че имат в Пловдив и днес го посетих.Ако на някой му е полезно да споделя, че е супер зареден. Нямах много време да разглеждам, но има доста голямо разнообразие. Купих си и един препарат за вълна и коприна , за който беше споделила Petiaivanov преди време - Корал. Продавачката също го похвали. Много съм щастлива, че го открих този магазин.🥰
Къде е магазинът им в Пловдив?

Адресът е Антим 1 5, това е в началото на Хр.Г.Данов , точно срещу ДСК. Жената ми каза , че ще местят магазина малко по- надолу по улицата.
Момичета от доста време търсех немския прахообразен Ариел. Посетих един магазин за паралелен внос, в който нямаше това, което търсех и имаха много малко избор. За това днес много се зарадвах на този магазин. Разгледах този ТТ Маркет, там прахообразните Ариел са полски и испански. Имат само два немски , единия за 18 пранета. Не ме устройва. Може би е скъпо в този магазин, нямам база за сравнение . Купих Ариел за цветно за 50 пранета за 40лв и за бяло за 40 пранета за 20 лв. Ако ми предложите по - евтина оферта ще се възползвам 🙂

# 445
Със здраве да си ги ползваш Blush
Със сигурност ще си доволна ,но все пак следи за промоционални продукти из града в който живееш !

# 446
Купих прах за пране Dash, като от снимката е, но за 40 пранета, 12,55 лв., от Фантастико.

# 447
Купих прах за пране Dash, като от снимката е, но за 40 пранета, 12,55 лв., от Фантастико.

Прекарала си се . Нисък клас е . Пък и не си го взела на много евтино - предната седмица го гледах този , 10лв беше за  40 пранета  .

# 448
Ами в таблицата от първа страница пише, че този от Италия е висок клас, значи таблицата не показва правилно.

# 449
  • София
Този на Даш, на персил и ариел има варианти басико и разни такива надписи - те са орязани версии.
Много подло от страна на производителите, но ... това е.

Аз си продължавам на Изи, много съм доволна!

Общи условия

Активация на акаунт