Перилни препарати и омекотители - 68

• 47 149
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Ами в таблицата от първа страница пише, че този от Италия е висок клас, значи таблицата не показва правилно.
Винаги има малки изключения - Даш/Ариел в оранжева опаковка /при праховете / и понякога бяла /при течните /
не са висок клас .
Персил също имат такъв продукт - Persil Sabao Azul e Branco .
DIxan в Гърция също мисля имат /поне до преди няколко години , сега не съм запозната/ - Aromatherapy

Аз си продължавам на Изи, много съм доволна!
От известно време започва да се среща все повече . Има и препарат против петна в малка бяла опаковка - Fury .
Появил се е и нов омекотител - Floriette .

# 451

Някой ползвал ли е такъв гръцки Диксан и доволен ли е ?
Наскоро си взех такъв от гръцкия маркет в Пазарджик , но син , не е лош , но не е нещо невиждано .
Нормален прах за бяло .

Точно от там го видях, но от фейсбук страницата им.
Имаше в гръцкия до скоро ariel professional прах, много ми хареса и течния същият е много хубав.

# 452
Някой да знае италианския прах Bolt дали все още съществува?

# 453
Някой да знае италианския прах Bolt дали все още съществува?
Мисля,  че не.
И да го има , вече не е на P&G.

# 454
  • София
Здравейте, искам да ви попитам дали има опасност да съсипя зимно яке, ако при прането добавя от този прах срещу петна на DM. Якето няма реални ясновидими петна, но има тук-там едни точици, които предполагам са вследствие на капки от дъжд с някакви примеси Thinking

Аз го ползвах, но петната не се махат, третирам ги предварително. По-скоро подобрява качеството на изпиране. Аз го ползвах със Сано Максима Сензитив.
Според мен няма да ти съсипе якето.

# 455
На каква програма да изпера 2 олекотени одеала? За деликатни тъкани ли?

# 456
На каква програма да изпера 2 олекотени одеала? За деликатни тъкани ли?
Синтетика

# 457
Дами, помощ! Всичките ми дрехи от последните ми пранета са страшно наелектризирани!
Отначало си мислех, че е от капсулите на Персил, които си бях купила (повече няма, на ниски градуси не се разтварят). Обаче днешната пералня я пуснах с Первол течен и същата работа. Независимо дали са на сушилня или на простор, всичко пращи и се лепи! За първи път ми се случва такова нещо.
Омекотител не ползвам, с много чувствителна кожа сме всички вкъщи и не смея. Чат-пат слагам дезинфектант за пране (не дразни), но тези наелектризираните не съм ги прала с такъв.
Някакви идеи какво да правя?
😢😢😢

# 458
  • София
Кърпички на ДМ за сушилня, против наелектризиране.

# 459
Дами, помощ! Всичките ми дрехи от последните ми пранета са страшно наелектризирани!
Отначало си мислех, че е от капсулите на Персил, които си бях купила (повече няма, на ниски градуси не се разтварят). Обаче днешната пералня я пуснах с Первол течен и същата работа. Независимо дали са на сушилня или на простор, всичко пращи и се лепи! За първи път ми се случва такова нещо.
Омекотител не ползвам, с много чувствителна кожа сме всички вкъщи и не смея. Чат-пат слагам дезинфектант за пране (не дразни), но тези наелектризираните не съм ги прала с такъв.
Някакви идеи какво да правя?
😢😢😢
Контактът заземен ли е? От кога я  използвате?

# 460
Dicewithoutnumbers, а тези кърпички ароматизирани ли са? Утре ще си взема от ДМ.
Petiaivanov, предполагам, че е заземен контактът 🙄, ползвам си пералнята вече 10 месеца, преди това в същия контакт беше старата ми… освен утре да звъня на пералния ми техник да идва да я види…

# 461
  • Русе
Продава се в Турция. При нас го има в магазините за паралелен ввос.

# 462
  • София
Dicewithoutnumbers, а тези кърпички ароматизирани ли са? Утре ще си взема от ДМ.
Petiaivanov, предполагам, че е заземен контактът 🙄, ползвам си пералнята вече 10 месеца, преди това в същия контакт беше старата ми… освен утре да звъня на пералния ми техник да идва да я види…
Имат аромат, но е много слаб, аз лично не го усещам.

# 463
  • Бургас
Аха,разбрах. Данке!

# 464
  • оттам, откъдето започва България
Продава се в Турция. При нас го има в магазините за паралелен ввос.
[/quote]

Аз го взех от магазин Едеа, но беше на промоция, не е в постоянния им асортимент.

Общи условия

Активация на акаунт