Перилни препарати и омекотители - 68

• 47 147
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Някой с мнение за този прах :
Скрит текст:

# 466
Някой с мнение за този прах :
Скрит текст:
Еко боклук .

# 467
Привет! Идвам за съвет. До сега ми носеха препарати от Германия,но в момента нямам такава опция. Имам ваучер за Емаг и искам да си купя някакъв препарат за пране. Обаче там има страшно много,та се обърках съвсем. Ще съм благодарна,ако ми помогнете да избера какво да взема. Слагам в скрит текст снимките.
Скрит текст:

# 468
Течен или прах?
От снимката само първото омо е хубаво, но идва скъпо...аз го вземам за 7-8 лева тази разфасовка ...
Иначе прах ариел с окси ефект съм купувала от емаг, на промо когато беше с 30 % намаление, доволна съм от него.
За течни не мога да помогна, не ползвам.
А, и прах Персил бях загледала, но все скъп ми идваше, че и доставка - та него си го вземам от реала...от Лили като е на прломоция...

# 469
Тете,нямам претенции. Искам просто да пере добре и да мирише,макар да слагам и омекотител. Може течен,прах или капсули. Просто има супер много и не знам кое е ок,кое не е. Сега някакви капсули от Гърция ползвам,но не съм доволна хич.
Имам ваучер за 20 лв,който искам да оползотворя,та не ми е проблем цената дали е изгодна. 😃

# 470
Anyyyone в Емаг има 30% отстъпка и безплатна доставка през приложението.
Аз ще се възползвам и ще взема лимитирания Ленор - първоначалната опаковка , със старото лого с момичето . Пуснали са го отново по случай 25 годишнината на Ленор .

# 471
Благодаря,сега ще го потърся. И аз през приложението ще поръчвам. 😊

# 472
20%....или аз поне толкова виждам.

Хваща и през сайта. Не е само за апа..

# 473
20%....или аз поне толкова виждам.

Хваща и през сайта. Не е само за апа..
Зависи от категорията . При омекотителите са 30%.

# 474
Да, да...видях разделили са ги по марки на две категории.
БД има само през апа обаче, през браузър си начислява. Иначе процентите хващат и от двете места....

# 475
Привет! Идвам за съвет. До сега ми носеха препарати от Германия,но в момента нямам такава опция. Имам ваучер за Емаг и искам да си купя някакъв препарат за пране. Обаче там има страшно много,та се обърках съвсем. Ще съм благодарна,ако ми помогнете да избера какво да взема. Слагам в скрит текст снимките.
Скрит текст:

Давам глас за Ариела  и първото Омо , харесват ми ползвала съм ги от емаг също съм поръчвала. Поправям и се включвам с въпрос ползвали ли сте ги и може ли мнение ?

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 12:45 от Betkata 111

# 476
  • гр.Пловдив
Аз ще се възползвам и ще взема лимитирания Ленор - първоначалната опаковка , със старото лого с момичето . Пуснали са го отново по случай 25 годишнината на Ленор .

На тази лимитка аромата предполагам е същия син Ленор класическия/стандартен,или не?

# 477

Взех го този Ленор.
Ами не е като стария,има нещо сладникаво.
И определено напомня повече на сегашния.Бих казала нищо особено.

# 478
Някой има ли мнение за тези ? Аз съм влюбена в аромата на Ариел

# 479
  • Ст Загора
Има го в Кауфланд този Ленор.

Общи условия

Активация на акаунт