Перилни препарати и омекотители - 68

• 47 143
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Споделете мнение за тези

# 481
  • Ст Загора
Двата на Силан са хубави. Максима също.

# 482
  • София
Розовият силан ми е любим.
Коколиното от тази серия не струва!

# 483
А мнение за тези 2?

# 484
Капсулите перат добре ,силно ароматизирани са.Ако сте любители на силните аромати ще ви харесат .Мирише при мен и след сушилнята.

# 485
Все още ползваме капсулите без омекотител е слаб аромата
Купих ги за 36лв

# 486
Харесва ми аромата на черното  Coccolino Lavish Blossom.
Онзи ден го взех от Кауфланд, май беше 5,99 лв.

Редувам с Тесори и Fabuloso Мандарина Heart .

Кой гел за цветни дрехи ще ми препоръчате, досега само с тези разнообразявам
Скрит текст:

Колко често пускате на празен цикъл с прах за пране или определените като това
Скрит текст:
:

Аз използвам точно този Beckman и на опаковката пише между 2-3 месеца... обаче ми се струва дълъг период.
Какво мислите за почистване с бял оцет в барабана? С него почиствам само прозореца и чекмеджето..
Виждам че из соц.мрежи го препоръчват  и резултатите са уау.
Използвам и Калгон гел на всяко второ пране, тук не съм чела с какво мнение сте за него?

Пускам максимум 3 - 4 пъти седмично пералня, рядко повече.
Скрит текст:
И само с течни перилни препарати, знам че тук не го одобрявате, но така ми е удобно Disappointed Relieved .

# 487
  • София
Защо купувате такива големи опаковки прах? Едно, че заемат много място, второ - прахът старее, овлажнява се и става на буци.

# 488
Защо купувате такива големи опаковки прах? Едно, че заемат много място, второ - прахът старее, овлажнява се и става на буци.
Нищо му няма, пак си изпира.

# 489
  • Русе
Ами, аз го деля на две. Половината тук, половината на село. Пресипвам в пластмасови кутии, които се затварят плътно и нямам проблем с овлажняване и буци.

# 490
Харесва ми аромата на черното  Coccolino Lavish Blossom.
Онзи ден го взех от Кауфланд, май беше 5,99 лв.

Редувам с Тесори и Fabuloso Мандарина Heart .

Кой гел за цветни дрехи ще ми препоръчате, досега само с тези разнообразявам
Скрит текст:

Колко често пускате на празен цикъл с прах за пране или определените като това
Скрит текст:
:

Аз използвам точно този Beckman и на опаковката пише между 2-3 месеца... обаче ми се струва дълъг период.
Какво мислите за почистване с бял оцет в барабана? С него почиствам само прозореца и чекмеджето..
Виждам че из соц.мрежи го препоръчват  и резултатите са уау.
Използвам и Калгон гел на всяко второ пране, тук не съм чела с какво мнение сте за него?

Пускам максимум 3 - 4 пъти седмично пералня, рядко повече.
Скрит текст:
И само с течни перилни препарати, знам че тук не го одобрявате, но така ми е удобно Disappointed Relieved .
Аз сега съм на вълна Ариел за цветно , имам и гел имам и капсули ? Много съм доволна .Вие от Dash доволни ли сте ? Оставя ли аромат ,без омекотител ,този стандартния без цветето ? Доволна съм  и от Weisser riese гел за цветно.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 12:16 от Betkata 111

# 491
  • Пловдив
Купувам големи кутии прах за пране(60,100 пранета) и за дълго забравям за "издирването" на най-добрия прах(цената не ме интересува).Съхранявам праха в кутията,в която съм го купила,но слагам кутията в найлонов чувал(от тези за смет),ако забележа малки бучки с мерителната чаша ги раздробявам.Кутия за 100пранета ми е достатъчна за една година(приблизително).Качеството на праха не се влошава с времето,премиум клас препарат си остава премиум клас и след година в отворена кутия по мое наблюдение.С омекотители не се зареждам за една година.

# 492
Ако е пакет -отварям единия край, разрязвам  после с щипка за простиране затварям. Също и разпределям прах в пластм.кутии от капсули и давам на майка ми или пък за мен , и близо до пералнята държа за удобство.
От Ариела, показан горе, 13кг , съм доволна, купих го за 45 лв.преди месец, писах за това. Но нашите дрехи не са силно петносани , замърсени, само от спорт и ежедневие. Ако имах малки деца и лекета, не зная

# 493
Аз големи разфасовки не купувам , само веднъж ми се случи,когато шефката ми донесе прах Скип от Гърция от него дадох половината на баща ми.
Иначе ме радва,когато трябва да зареждам прах и затова предпочитам по-малките  опаковки.
Малко офф топик ,но да ви попитам - колко често перете?

# 494
Аз ще отговаря, че пера често, дъщеря ми през ден е на фитнес, цветно - 2 пъти седм., чаршафи 2 пъти седм. , деля бельото , чаршафите на дъщеря ми от нашите, съответно - две отделни перални за спално бельо. Деля цветните в отделни перални според замърсяването. Хавлии/кърпи за ръце и лице деля от тези за тяло в отделни изпирания. Т.е. пера всеки ден нещо.
Пералнята ми е Канди Алис, над 10 г., не помня точно кога е купувана, но никога не е профилактирана.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 15:18 от *Камея

Общи условия

Активация на акаунт