Перилни препарати и омекотители - 68

• 47 139
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Малко офф топик ,но да ви попитам - колко често перете?
Дрехите се слагат за пране след всяко носене, което прави по поне една пералня на ден.

# 496
Аз й правя профилактика , даже последно пробвах с таблетка за съдомиялна след като изпрах работните дрехи на ММ ,всичко беше черно от мръсотията.
Иначе пера уж всеки ден,обаче стане ли петък до неделя са по 2,3 ,понякога и + още 1 перални на ден.Cry

# 497
Аз написах по-горе 3 пъти най-често през седмицата, някой път се случва и 4...когато съм сама 2 може би ...

# 498
Ох ,връзва ми се в последно време всеки ден пера .Имам малко дете на 1г.и 2 месеца нон стоп има петносани дрехи  (  кал,храна ) .Аз ходя на фитнес 3 пъти в седмицата .Мъжа ми всеки ден хвърля работни дрехи 🤪. Страшно е.

# 499
Ох ,връзва ми се в последно време всеки ден пера .Имам малко дете на 1г.и 2 месеца нон стоп има петносани дрехи  (  кал,храна ) .Аз ходя на фитнес 3 пъти в седмицата .Мъжа ми всеки ден хвърля работни дрехи 🤪. Страшно е.
Да Ви успокоя ,че и при доооста по-голямо дете има мацаници Joy

# 500
3 перални седмично са ми само чаршафи . Две перални са ми кърпите .
Около 2-3 са белите и 3 са ми черно/цветните .

# 501
Все пак е хубаво и да се уточни за колко човека се пере...Едно е само двама души, друго е двама + малко дете, съвсем трето двама + деца на различни възрасти ....

# 502
  • Пловдив
Двама възрастни и две деца. Пера всеки ден, понякога и по два пъти, скоро планирам прането на малкото дете (година и половина) да мине към общото. Купувам винаги разфасовки по минимум 50 пранета.

# 503
Двама възрастни + тийн + котка (много косми навсякъде,особено в изпраните дрехи).

# 504
  • Русе
На седмица - една пералня черно, една пералня цветно, една пералня бельо(като в него влизат кърпи и чаршафи), една пералня по-деликатни бели дрехи, една пералня светли пуловери, една пералня тъмни пуловери, една пералня халати за баня. Пералнята е 9 кг. и почти винаги е пълна. Доста често черното е две перални седмично, щото тийна на ден по пет ката дрехи сменя - пък за училище, пък за фитнес, пък за вкъщи, пък за излизане вечер. Тийнката е в другата крайност. Двама възрастни и двама тийна на 18+ и 14+. То реално сме си четирима възрастни.

# 505
Ние сме двама и пера 1 или 2 пъти в седмицата, но в деня пускам 3-4 перални, предпочитам така, защото пускам обща сушилня.

От намаленията на емаг няма да се възползвам, просто защото в ДМ има Ариел, течен, 80 пранета за 24 лева на постоянна цена, така или иначе само него ползвам от поне 3-4 години. Предпочитам голяма опаковка, защото не го мисля няколко месеца напред.

# 506
  • София
Леле, леле, много пране, много чудо... 🤪

# 507
  • Русе
Леле, леле, много пране, много чудо... 🤪
Като станат големи децата е така. Кошът за пране вечно е пълен, а не е никак малък.

# 508
Може ли мнение за този Ariel

# 509
Може ли мнение за този Ariel
Скрит текст:

Много хубав. В момента съм точно с него.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 19:34 от petiaivanov

Общи условия

Активация на акаунт