Перилни препарати и омекотители - 68

• 47 153
  • 740
  •   2
Отговори
# 390
Черно на 60 с какъвто и да е прах/ гел няма много шансове да си остане наситено.
Кърпи и покривки оцеляват . В случая панталоните са прани на 40С , с други черни дрехи - блузи , анцузи .
Не бих си причинила да пера на ръка . Камо ли дънки .
petiaivanov , ако знаех , че ще стане така щях да ползвам гел - Корал , ОМО , Ариел ..

# 391
  • Сливен
На мен едни тъмносини дънки на Манго прани веднъж с немски прах Ариел на 40градуса ми избеляха доста,но смятам че проблема е в дънките,не в праха.

# 392
Аз не си причинявам неприятни неща, това ми е терапия.
За щастие нямаме нито много черни, нито много бели дрехи, които да са непрежалими. Съответно няма драма със съсипването им.
Черни кърпи, чаршафи и покривки- никога, всяка власинка по тях ми навява мисъл за недостатъчно чисто.

# 393
Аз драма нямам и за дрехи не ми е жал, ама пуберът....

# 394
С немски Ариел, на 60С, черното си е черно.
Имам едни чрени дънки на детето, на H&M, които за мен не са някаква качествена марка, са си черни дори и след посочения начин на пране, а и по други дрехи съдя.
Когато нямах пералня с програма за дънки, ми оставаха понякога бели линии по тъмните панталони и дънки, колкото и плакнения да добавях. С тази програма се родих.

# 395
На мен едни тъмносини дънки на Манго прани веднъж с немски прах Ариел на 40градуса ми избеляха доста,но смятам че проблема е в дънките,не в праха.

Аз също смятам,че проблема в повечето случаи идва от качеството на дрехите. На мм една черна блуза на Найк избеля на първо пране с течен персил, прана на същата програма като другите му блузи. Ползвах гел, именно защото е нова и черна , но избеля ужасно. Другите му тениски черни на същата марка, с прахообразен Персил, Ариел ,Омо с години са си все черни .

# 396
Значи за Найк не искам и да чуя - влизам в техен фирмен магазин в Италия. Купувам на пубера 3 тениски от чист памук. Пера по указания от етикет-30 градуса, деликатни материи. Да не казвам какви размазани цветове и парцали извадих. Ако не се бях прибрала в България, само на Найк щяха да ми станат. Ама цените ги докарват.

# 397
Значи за Найк не искам и да чуя - влизам в техен фирмен магазин в Италия. Купувам на пубера 3 тениски от чист памук. Пера по указания от етикет-30 градуса, деликатни материи. Да не казвам какви размазани цветове и парцали извадих. Ако не се бях прибрала в България, само на Найк щяха да ми станат. Ама цените ги докарват.

ММ ползва много техни блузи , но през година две попадаме на някой тотален боклук. И не само Найк, сега мина на Пепе Джинс и там е същата работа: няколко читави, един два боклука Mask

# 398

Някой ползвал ли е такъв гръцки Диксан и доволен ли е ?

# 399

Наскоро си взех такъв от гръцкия маркет в Пазарджик , но син , не е лош , но не е нещо невиждано .
Нормален прах за бяло .

# 400

Наскоро си взех такъв от гръцкия маркет в Пазарджик , но син , не е лош , но не е нещо невиждано .
Нормален прах за бяло .

Точно от там го видях, но от фейсбук страницата им.

# 401

Нормален прах за бяло .

Точно от там го видях, но от фейсбук страницата им.
И аз онлайн го поръчах , имаха 20% намаление на всичко .

# 402
  • Бургас
Сега ги гледах във фейса,мнения?

# 403
Омо-то е нисък клас .
Корала е стар .
АБС-то е нисък клас .
Последните капсули също не са добри .

# 404
  • Бургас
Значи нищо не става.Ок,благодаря ти.

Общи условия