Перилни препарати и омекотители - 68

• 48 525
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Момичета, някоя от вас беше споменала в темата, че е открила прахообразен Фрош за бяло и за цветно в магазин за перилен внос. Може ли да ми кажете къде точно? Опитах с търачката, но не ми се получи. Предварително благодаря!

# 376
Момичета, някоя от вас беше споменала в темата, че е открила прахообразен Фрош за бяло и за цветно в магазин за перилен внос. Може ли да ми кажете къде точно? Опитах с търачката, но не ми се получи. Предварително благодаря!

Ползвай търсачката но на ГУГЪЛ. Работи безотказно...

С нея намерих този, не знам какво търсиш...питай гугъла, както казах...
https://www.ozone.bg/product/frosch-baby-prah-za-prane-5b-k/
https://www.baby.bg/product/frosch/

# 377
  • София
Благодаря за съвета, teta75, направих го, но излиза само бебешки прах, а тук, в темата, ставаше дума за такъв за бяло и за цветно.

# 378
Гледам из мрежата почистват пералните с таблетки за съдомиялни , какво мислите ?
https://www.kidspot.com.au/lifestyle/home/surprising-hack-on-tik … e44eda04ffb8e5271

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 12:44 от малката лисичка

# 379
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря за съвета, teta75, направих го, но излиза само бебешки прах, а тук, в темата, ставаше дума за такъв за бяло и за цветно.

Лично аз Фрош не съм ползвала, но да не е този:

# 380
Аз . За 10 лв бяха . Сега не съм ходила да видя дали още ги има . Откъде си ?

# 381
Гледам из мрежата почистват пералните с таблетки за съдомиялни , какво мислите ?
https://www.kidspot.com.au/lifestyle/home/surprising-hack-on-tik … e44eda04ffb8e5271
Мисля, че при условие, че има специални препарати за почистване на пералня, не бих ползвала таблетки за съдомиялна.

# 382
  • На изток от Ада
Мисля, че при условие, че има специални препарати за почистване на пералня, не бих ползвала таблетки за съдомиялна.
ТО има и таблетки за  почистване на съдомиялна. Не съм пробвала и не ми се пробва.

# 383
  • София
Аз . За 10 лв бяха . Сега не съм ходила да видя дали още ги има . Откъде си ?
От София съм.

# 384
  • Велики Преслав
Малката лисичка, таблетката за миялна, успява да премахне само отлагания и то доста успешно. Котлен камък не и е сила.

# 385
Здравейте, момичета, коя марка прах за бяло пране ще ми препоръчате - Omo или Skip, внос от Гърция?
Чувала съм отзиви за Skip, че е хубав, но не знам дали да си купя, кутията е XL размер, не съм видяла цената каква е,нито съставът.

# 386
Здравейте, момичета, коя марка прах за бяло пране ще ми препоръчате - Omo или Skip, внос от Гърция?
Чувала съм отзиви за Skip, че е хубав, но не знам дали да си купя, кутията е XL размер, не съм видяла цената каква е,нито съставът.
Аз преди време съм ползвала Оmo от Гърция и бях много доволна.Сега ползвам гръцки Ариел и също съм доволна.Наскоро си поръчах Ариела и е страхотен .

# 387
На предните страници имаше коментари , че Персил прах за цветно избелва черните дрехи и оставя бели черти ..
Днес се потвърди и при мен . Чисто черен панталон , изпран на 40 С , е адски избелял и е на бели черти .
Преди това съм го прала с немски Ариел на прах и течен на Pink Stuff (Bio) .
Пералнята не беше претъпкана , дори според мен беше празна - около 3 кг . Програмата беше около час и 20 минути с допълнително изплакване и финална центрофуга на 1200 оборота .
Утре ще го пробвам и с черни дрехи на 60С за да видя дали ще се получи отново така .

# 388
На предните страници имаше коментари , че Персил прах за цветно избелва черните дрехи и оставя бели черти ..
Днес се потвърди и при мен . Чисто черен панталон , изпран на 40 С , е адски избелял и е на бели черти .
Преди това съм го прала с немски Ариел на прах и течен на Pink Stuff (Bio) .
Пералнята не беше претъпкана , дори според мен беше празна - около 3 кг . Програмата беше около час и 20 минути с допълнително изплакване и финална центрофуга на 1200 оборота .
Утре ще го пробвам и с черни дрехи на 60С за да видя дали ще се получи отново така .
Аз така съм съсипвала на детето черни дънки и черни , спортни панталони. За тях съм си купила един течен за цветно и ги пера с него, та да ми е мирна главата.
С Ариел за цветно прах  си пера мои подобни материи и не ги е съсипал, ама за тези на пубера вече не рискувам...
Мисля, че и багрилата са си скапани.  Точно преди 2 дни си изхвърлих едни дънки, уж марка! -дрън-дрън  Fearful , ей 100 пъти ги прах и след всяко обуване караката ми в синя боя. И да кажа, че винаги след купуване на дънки, първото пране е в студена вода с мъничко препарат-  е да, ама не! Заминаха.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 23:04 от petiaivanov

# 389
Черно на 60 с какъвто и да е прах/ гел няма много шансове да си остане наситено.
Имам дънки и блуза чисто черни, които пера на ръка. Досега по около 3-4 пъти , но забелязах, че водата в легена се оцветява в различна степен в зависимост от температурата на водата и това дали пера с прах за пералня, за ръчно пране или с течен сапун , когато ме мързи да търся прах.

Общи условия

Активация на акаунт