Предстои ми инсеминация - Тема No 30

• 38 214
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Д-р Палабуюк, много съм доволна. Вие при кого сте?

Happy Feet, при кой лекар си в Щерев?
На мен ми предстои първа инсеминация там.

# 556
Не съм чувала за този доктор. Аз съм при доц. Юнакова

# 557
Здравейте, днес бях на преглед и живи и здрави утре втора инсеминация. Този път ме стимулира с Бемфола 75. Имам три Ф от дясно 22мм, 20мм и 16мм. От ляво два 13мм и другия не разбрах 🙄🤣 Та чуденката ми е имала ли някой толкова много Ф и ако да дали шанса е по - голям. На първата инсеминация имах само два от дясно Ф с Фемара.

# 558
  • София
Ти не гледай колко Ф имаш това няма никакво значение. Гледат се само големите и то с близки размери от които би могло да се очаква нещо. Конкретно в твоя случай имаш 2 големи от тях би могло да се очаква нещо, но при условие, че и 2-та овулират в разстояние на няколко часа, ако 1-ния се забави разчиташ само на 1-най големия.
Успех Hands Pray

# 559
Ти не гледай колко Ф имаш това няма никакво значение. Гледат се само големите и то с близки размери от които би могло да се очаква нещо. Конкретно в твоя случай имаш 2 големи от тях би могло да се очаква нещо, но при условие, че и 2-та овулират в разстояние на няколко часа, ако 1-ния се забави разчиташ само на 1-най големия.
Успех Hands Pray

Благодаря 🙂

# 560
Честито, Силви. Моята трета инсеминация е неуспешна. Вървим си към инвитро и това е. Стискам палци па всички.
🙏💙 Благодаря! Правилният път е сигурна съм успех ти желая от 💙.

# 561
Страхотни новини,Силве! Лека и безпроблемна до финал 🤗 Аз се записвам с трета неуспешна инсе и се подготвям,че ин витрото наближава.И аз съм пациент на д-р Персенска.Стискам палци на всички!
Благодаря!🙏💙 Съжалявам много. Успех към   положителна посока и резултат от сърце💙 ти желая. Тя е уникална не само лекар и като човек.🙏💙

# 562
Здравейте!
Дали домашен тест ще отчете правилно 15 дни след инсеминация, при положение че докторката ми е казала да направя кръвен 20 дни след процедурата? Попринцип съм с дължина на цикъла около 31 дни.

# 563
  • София
Да ще отчете ако е с чувствителност 10iu

# 564
Здравейте!
Дали домашен тест ще отчете правилно 15 дни след инсеминация, при положение че докторката ми е казала да направя кръвен 20 дни след процедурата? Попринцип съм с дължина на цикъла около 31 дни.

Аз така направих при моята инсеминация на 20 ден направих домашен и даде много лека бледа черта , на 21 ден направих кръвен и останахме разочаровани.

# 565
Аз много се зачудих като ми казаха ма 20 ден кръвен, тук има момичета, на които са им казвали на 14 ден. Направих тест вчера с надеждата да отчете, но може би е рано. Ще си изчакам кръвния след няколко дни.

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 12:05 от rs1621

# 566
  • София
На 20ти кръвен е много. На мен ми бяха казали на 14я ден домашен, трябва да покаже на 14ти ден домашен

# 567
Здравейте!
Направи си го както са ти го казали, щом цикълът ти е по-дълъг е логично да са повече дните. Моя е 26-28 дни и правя на 15ти ден. В този ред на мисли +5 за теб си идват точно 20 дни. Успех

# 568
Здравейте!
Направи си го както са ти го казали, щом цикълът ти е по-дълъг е логично да са повече дните. Моя е 26-28 дни и правя на 15ти ден. В този ред на мисли +5 за теб си идват точно 20 дни. Успех

Много благодаря! Успех на всички!❤

# 569
Здравейте, Чета от доста време, но за пръв път публикувам. Днес ми е ден 16 от първа инсеминация и въпреки приема на Дуфастон, днес ми дойде Sad На някоя от вас случвало ли се е?

Общи условия

Активация на акаунт