Предстои ми инсеминация - Тема No 30

• 38 205
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, Чета от доста време, но за пръв път публикувам. Днес ми е ден 16 от първа инсеминация и въпреки приема на Дуфастон, днес ми дойде Sad На някоя от вас случвало ли се е?

Здравейте!
Доколкото съм чела, мисля че е възможно да ти дойде, въпреки че приемаш дуфастон.

# 571
Здравейте, Чета от доста време, но за пръв път публикувам. Днес ми е ден 16 от първа инсеминация и въпреки приема на Дуфастон, днес ми дойде Sad На някоя от вас случвало ли се е?
На мен. При първото ин витро ми дойде 1 ден по- рано, въпреки че още слагах утрогестан.

# 572
Момичета, кажете моля коя е точно темата за ин витро в която се местите, искам да почета малко, но видях, че има 100 и се обърках.

# 573
Момичета, кажете моля коя е точно темата за ин витро в която се местите, искам да почета малко, но видях, че има 100 и се обърках.
Здравей, темата е Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 81

# 574
Здравей, темата е Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 81
Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 82

Това е последната тема, в която може да пишете.

# 575
Здравейте момичета. Днес направихме четвъртата и последна инсеминация. Какъвто и да е резултатът от нея затварям една страница. Това беше психически най-мъчителната за мен инсеминация. Кълбо от нерви до последно и сълзи.
На предните бях много спокойна. Сигурно именно защото ми е последна.
Успех на всички!

# 576
  • София
Амира, успех миличка! Много, много искам да се похвалиш с добри новини! Аз още събирам сили за трета.

# 577
Мерси Лейди! ❤❤❤Хайде събирай кураж и напред. Ако не стане мислили ли сте за след това какво да правите?

Точно си говорих с моя близка приятелка,която мина по същия път и в крайна сметка забременя от раз чрез ин витро и я питах кое й е било най-трудно и тя точно каза инсеминациите 🙈
Ами разбирам я..и мен ме измъчиха психически. И гледам не само мен.

# 578
Успех,Амира.И ние днес направихме четвърта и последна инсе.В началото тръгнах с голяма надежда да ги правя,сега вече просто ги отброявам да свършат.И аз като теб считам,че каквото и да стане е една затворена страница и продължаваме напред!
Лейди,ти винаги си вдъхвала такъв позитивизъм(поне на мен така ми действаш) така,че имаш сили,действай! Успех на всички!

# 579
Кураж на всички момичета. Аз имам едно детенце от инсеминация, последната! Сега "играем" за второ, отново по същата процедура. Дай Боже да имаме пак този късмет Simple Smile

# 580
Джени, благодаря ти и успех и на теб и дано не се засичаме в групата за ин витро 🙈
И аз като теб ги отброявам последните две.
Иначе тази последна спермограма беше повече от перфектна. Най-добрата от всички досега. Но..те и предните бяха добри и нищо.

Priya, стиснали палци!

# 581
Момичета, някоя правила ли кръвен на 11 ден от инсето? Или е прекалено рано🙄

# 582
11-ти ден е рано. Аз също ще правя последна в Четвъртък. Стискам палци на всички.За мен също е малко да мине бройката, не ме разстройват неуспехите, но намалиха надеждата ми някак, въпреки, че тя искам не искам все е там Simple Smile  всичко е за добро си повтарям, маже пък късмета ни да е близнаци от инвитро хаха

# 583
Аз съм правила на 11ти ден. На едното инсе имах стойност около 100 на ЧХГ, а на втората около 6. При втората нарастваше доста бавно.

# 584
11-ти ден е рано. Аз също ще правя последна в Четвъртък. Стискам палци на всички.За мен също е малко да мине бройката, не ме разстройват неуспехите, но намалиха надеждата ми някак, въпреки, че тя искам не искам все е там Simple Smile  всичко е за добро си повтарям, маже пък късмета ни да е близнаци от инвитро хаха
И аз така си повтарям. Важното е че правим всичко възможно. Радвам се, че поне започнахме с процедурите, че покрай ковида все отлагахме по една или друга причина. Успех момичета. Аз обмислям варианта да пусна утре на 11 ден кръвен, понеже мъжлето има РД и тайничко се надявам да му поднеса една малка изненада. Успех борбени момичета!

Общи условия

Активация на акаунт