Предстои ми инсеминация - Тема No 30

• 38 200
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Скрит текст:
11-ти ден е рано. Аз също ще правя последна в Четвъртък. Стискам палци на всички.За мен също е малко да мине бройката, не ме разстройват неуспехите, но намалиха надеждата ми някак, въпреки, че тя искам не искам все е там Simple Smile  всичко е за добро си повтарям, маже пък късмета ни да е близнаци от инвитро хаха
И аз така си повтарям. Важното е че правим всичко възможно. Радвам се, че поне започнахме с процедурите, че покрай ковида все отлагахме по една или друга причина. Успех момичета. Аз обмислям варианта да пусна утре на 11 ден кръвен, понеже мъжлето има РД и тайничко се надявам да му поднеса една малка изненада. Успех борбени момичета!

Успех, стискам ти палци! Да споделиш резултата после Simple Smile

# 586
Здравейте! Този месец ми предстои първа инсеминация с Фемара от втори до шести ден. Днес бях на преглед (7 ден) и имам фоликули, които според док са малки за седми ден. Мисля, че това което успях да разбера е, че са около 8-10 мм. Имам назначени 3 инжекции с Менупур и на 10 ден пак на преглед. Първоначално проблема беше в мен, но се оправи с лапаро. Сега сме с мъжки фактор, като само морфологията е зле. Февруари имах поредна химична бременност и след нея се чувствам много обезверена. ММ пие добавки от тогава и сега му предстои пак коментар с уролог, като му е казал да пусне нова спермограма. Казаха ми, че преди процедурата( ако се развие някой фоликул ) правят спермограма на партньора, но не ми стана ясно дали ще е така подробна като първата и дали ще може да си я вземе!

# 587
Здравейте, на някоя случвало ли се е след стимулация с Кломен, да не нарастнат фоликули? Не ми е първа стимулация с този препарат, но този месец нямам доминантен фоликул, а предните две имах.

# 588
  • София
Успех на всички, дами! Добре дошли и на новите борбени момичета!
Аз този месец правя няколко мини режима детокс и смятам юни да действам за трети опит! Ще видим дали летните процедури ще ми донесат повече успех от зимните. Ако не станат, продължавам с ин витро. Няма да се отказваме, все някак ще стане!

# 589
Привет,  днес пуснах кръвен на 11 ден след инсето 0. 12 кръгла нула. Не знам има ли смисл да чакам 14 ден и пак да пусна или да спирам дуфастона и да чакам да дойде за нов опит. Лека полека си вървим към инвитро мисля си аз...

# 590
  • София
Зависи колко дневен ти е цикълът обикновено. Ако е 26, спирай дуфастона - няма смисъл. Но ако е 28-29 или 30+, повтори след 14ти ден!

# 591
Привет,  днес пуснах кръвен на 11 ден след инсето 0. 12 кръгла нула. Не знам има ли смисл да чакам 14 ден и пак да пусна или да спирам дуфастона и да чакам да дойде за нов опит. Лека полека си вървим към инвитро мисля си аз...

С един месец си по-близо до двете чертички, аз така си повтарям при неуспехите Simple Smile
Иначе не знам какво да те посъветвам за дуфастона, аз не пия.

# 592
Зависи колко дневен ти е цикълът обикновено. Ако е 26, спирай дуфастона - няма смисъл. Но ако е 28-29 или 30+, повтори след 14ти ден!
На 28 дни. Ще изчакам още няколко дни. Започва и корема да ме боли сякаш всеки момент ще "цъфна" въпреки дуфастона. Ох, какво да кажа... приемам, преглъщам...

# 593
  • София
От дуфастона доста се подува корема, уви. При всички положения, дай си почивка след това, поглези се малко (фризьор, масаж) и смело планирай продължението!

# 594
От дуфастона доста се подува корема, уви. При всички положения, дай си почивка след това, поглези се малко (фризьор, масаж) и смело планирай продължението!
Да, само положителни мисли. При първата инсе беше ми много кофти, ама много. Сега сякаш не го приех толкова навътре и да ви кажа по-добре. Дали защото не го мислех толкова, понеже си имах проблеми семейни и бързо мина времето. Да няма да е лошо да се поглезя. Ще дойде и нашия ред няма къде да избягаме 😁😁😁

# 595
Здравейте, на някоя случвало ли се е след стимулация с Кломен, да не нарастнат фоликули? Не ми е първа стимулация с този препарат, но този месец нямам доминантен фоликул, а предните две имах.
На мен.Два поредни месеца ме стимулират с Кломифен и двата месеца не се развиха фоликулите

# 596
Моника, каква Ви беше дозата?

# 597
Моника, каква Ви беше дозата?
2 пъти по 1 от 5ти до 9ти ден на цикъла. Първият път спряха развитие на 7мм,а на следващия месец на 10 мм

# 598
На мен схемата ми беше по 1 таблетка за 5 дни, но съм имала и други стимулации преди това с тази схема и се образуваше доминантен, а този път не ...

# 599
Може просто цикъла да е ановулаторен

Общи условия

Активация на акаунт