Размяна на парфюми - 74

• 69 878
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
Дами, парфюмните размени са изцяло на Ваша отговорност. Модераторите не са нито страна, нито рефери при некоректните размени. Моля да се разберете на лични съобщения и да разрешите недоразуменията по между си.

# 661
На снимки кои-то съм прикрепила всичко се вижда...на вас вече всичко казах...на вас не ви прави чест че ми пратихте счупено шише и после да прикавате че аз го счупих..
Аз пратих здраво, а вие какво сте направили е ваша отговорност.

Аз Ви попитах защо на етикета пише libre а самия цвят как-то на libre intense...?

Отговор?

# 662
  • София
Здравейте,
Търся си някакво количество (за предпочитане фабрична мостра) от Delina или Delina Exclusif за проба.
Междувременно разменям Michael Kors Gorgeous EDP 100 мл (останало количество около 85/90 мл) без кутия (не я пазя, купен е от Делириум)
Prada La femme EDP 35 мл (липсват по-малко от 5 мл) - с кутия: купен от Делириум
Търся CH Good girl (без значение кои) и Narciso Rodriguez Rouge или Poudree.

# 663
Изключително некоректно поведение на Христо Михайлов, чиста измама е това. Дано успеете да се разберете. Благодаря за споделеното, за да не се опарят и други потребители..

# 664
Развалете тази размяна , така е редно, не разваляйте чара на темата. Ако един от двамата не е доволен / нормално е да не догледаме нещо, на всеки може да се случи /,  размяната се разваля !!!

# 665
Този парфюм от година е в размените и във фб групите.В началото си го пишеха само Либре тестер и аз не веднъж попитах,защо цветът е такъв,както и че не е тестер.Още тогава казах,че на този парфюм не му е чиста работата.След това започнаха да го предлагат като интенс.

На снимки кои-то съм прикрепила всичко се вижда...на вас вече всичко казах...на вас не ви прави чест че ми пратихте счупено шише и после да прикавате че аз го счупих..
Аз Ви попитах защо на етикета пише libre а самия цвят как-то на libre intense...? ..така и не получих Отговор...

# 666
  • София
Като взехте парфюма от куриера не видяхте ли че е счупен? Аз винаги пред тях, отварям пратката, разглеждам я и дори пръскам да видя пръска ли пръскалото.

# 667
И да е счупен какво, това е размяна. Никой не може да я накара да си го прибере обратно.
Това се прави на добра воля.

# 668
Развалете тази размяна , така е редно, не разваляйте чара на темата. Ако един от двамата не е доволен / нормално е да не догледаме нещо, на всеки може да се случи /,  размяната се разваля !!!

Ами кажете как да я разваля? Тя не иска да ми връща парфюма...

# 669
Ужас! А точно скоро бях писала колко са коректни и точни потребителите тук и как нямам нито една неуспешна размяна. Явно съм голяма късметлийка. 😡😖
Нямам думи просто! Досега никога не съм проверявала пратка при получаване - смятайте какво доверие имам на хората тук! Явно не трябва, не всеки ще се отнесе към мен така, както аз към него! 😟 Голяма ОБЕЦА! Ще знаем вече ... 😡

# 670
Какво като е размяна?Никой не би искал да получи счупен парфюм.Смятам,че при размяна и двете страни трябва да са доволни,ако има съмнения относно автентичност от едната страна,размяната е редно да се развали.Още повече,че при въпросното либре има много неизвестни.

И да е счупен какво, това е размяна. Никой не може да я накара да си го прибере обратно.
Това се прави на добра воля.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 09:37 от Inna D.

# 671
Като взехте парфюма от куриера не видяхте ли че е счупен? Аз винаги пред тях, отварям пратката, разглеждам я и дори пръскам да видя пръска ли пръскалото.

Не съм проверила щото бях със малко бебе и то излизаше от количката...просто хванах пакета набързо и така...просто не можах да повярвам че ще стане таково нещо...имах доверие и аз..не можах да помисля че в тая тема ще правят измами...Нали ще искат да  разменят пак..
Ами живота е бумеранг...и всичко ще се върне така или иначе ...

# 672
Именно! С какви очи ще се появи госпожата тук и би ли?!? А толкова пъти е искала съвети по различни "парфюмни казуси", изглеждаше мила и симпатична ... Кой да го предположи?!? 😫

# 673
Някои хора още с появяването си тук, правят впечатление и както знаем, няма как да направиш два пъти първо впечатление, а когато то не е добро, се запомня по-дълго...

# 674
  • Асеновград
Добре е да се показват такива случаи за да знаем. Аз вече 3-4 пъти съм разменяла в групата, и не съм имала проблеми, и имам голямо доверие на жените тук. Но няма как сред толкова много потребители да няма и някой друг измамник...

Общи условия

Активация на акаунт