Размяна на парфюми - 74

• 69 779
  • 782
  •   3
Отговори
# 675
Хубаво си пишете, но аз не смятам, че, съм излъгал дамата, за да коментирате по този начин.
Не съм обидила никого тук.
И как разбрахте, че съм пратила счупен парфюм?
Към момента на изпращане си беше здрав, даже и, следа от, счупено не е имал.
Моите уважения към всички ви, но погледнете и другата страна.
Лека вечер на всички!

# 676
Хубаво си пишете, но аз не смятам, че, съм излъгал дамата, за да коментирате по този начин.
Лека вечер на всички!

Вие само за счупеното говорите...аз Ви попитах защо на етикета пише едно а парфю́м е съвсем друг?... Отговорете?
Щом в опаковката от лекарство в която ми го пратихте нямаше стъкла соответно че бил счупен преди да го пратихте.

# 677
  • виртуално
Достатъчно е това, че го обявявате за Intense, а е само Libre !!!

# 678
Лека вечер на всички!

Вие само за счупеното говорите...аз Ви попитах защо на етикета пише едно а парфю́м е съвсем друг?... Отговорете?
Щом в опаковката от лекарство в която ми го пратихте нямаше стъкла соответно че бил счупен преди да го пратихте.
Така с вас приключвам разговора. Да не го бяхте, счупили, за да се развали размяната.
Дори и да съм се подвел за концентрацията, няма как да пренебрегнат факта, че дамата го е счупила. Това тя си го, знае.

# 679
Какво ,като е размяна?Никой не би искал да получи счупен парфюм.Смятам,че при размяна и двете страни трябва да са доволни,ако има съмнения относно автентичност от едната страна,размяната е редно да се развали.Още повече,че при въпросното либре има много неизвестни.

И да е счупен какво, това е размяна. Никой не може да я накара да си го прибере обратно.
Това се прави на добра воля.

Естествено, че не е коректно , Ина.
Но за съжаление няма как да я накарате да си го вземе.И да се отвори в Спиди какво? Гледайки начина по който реагира и описаното в случая (парфюма е представен за друг) , мислиш ли че щеше да има значение къде го е отворила?
На мен ми се е случвало да връщам нещо , просто защото и на отстрещната страна не й е допадало.Това обаче е добра воля и никой не може да те задължи да го направиш.
И в този ред на мисли от една година насам имам стотици размени и мога да кажа , че никога не са били некоректни, даже напротив - всяка мацка е била точна.С някои даже се сприятлеих.Никога не съм преглеждала пратки в Спиди, понякога отивам след 2-3 дни да си ги взема.
И определено също съм "ЗА" да се дава гласност в такива случаи, когато някой откровено е излъган.

# 680
  • София
Редно е размяната да се развали. Щом има недоволни няма как нещата да останат така. Плюс факта че има и измама в описанието на предлаганото Либре.
Аз разменям от много години, за щастие не съм попадала на некоретни потребители и се надявам да не попадам.

# 681
Аз също разменям и бих развалиха размяната, ако дамата не го бе счупила.
А дали не е intense не съм сигурна.
Сигурна съм само, че го пратих здрав.

# 682
Редно е размяната да се развали. Щом има недоволни няма как нещата да останат така. Плюс факта че има и измама в описанието на предлаганото Либре.
Аз разменям от много години, за щастие не съм попадала на некоретни потребители и се надявам да не попадам.

За някого не е редно за жалост...

# 683
Добре де,вие как се застраховате от евентуално некоректна размяна? Питам,т.к и аз съм се замисляла- ти си пращаш чинно парфюма, а отсреща? Освен на добра воля, на какво разчитате? Куриерите предлагат ли възможност за "бартер" или нещо от сорта?

# 684
Крайно не ми се иска да се намесвам, ама всички четем доооста излишен спам. Разбирам, че и двете страни са огорчени и обидени, но това е част от джаза.

Аз лично имам доста размени, смея да твърдя, всичките - успешни. С няколко девойки дори си станах приятелка, че и до днес.
Имам точно две некоректни/неуспешни размени. Не искам да коментирам защо и поради чия вина. Разрешихме си споровете на лично и като големи хора (почти).

Смятам, че такива спорове, не са предмет за масовата аудитория. Както не са и малките жестове на грижа и нежност, когато някой изпрати нещо допълнително или персонално написана картичка.
Това е лично и чарът му е да остане такова ❤
Прекалено много от нас имат по-скоро успешни размени и относително голямо доверие на размените от тук. Нека не опорочаваме това малко пространство на малко радост и веселие..

# 685
  • София
Защо дамата, изпратила парфюма не публикува снимките, които е изпратила и тук, за да се види за кой парфюм става въпрос Либре или Интенз?

# 686
# 687
Това ме озадачи.. Thinking Как така не сте сигурна какъв парфюм имате? За мен не е нито Libre, нито Libre Intense, а нещо минало покрай тях. Tова, че е счупен, май му е най-малкият проблем.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 23:46 от ev.kostadinova

# 688
Това ме озадачи.. Thinking Как така не сте сигурна какъв парфюм имате? За мен не е нито Libre, нито Libre Intense, а нещо минало покрай тях. Tова, че е счупен май му е най-малкият проблем.
Говорите пълни глупости. Купила съм го от доверена дама и съм го ползвала, така, че няма как да не е Libre.

# 689
Говорите пълни глупости. Купила съм го от доверена дама и съм го ползвала, така, че няма как да не е Libre.
Я не се излагай и спри ти да пишеш глупости! Доверена дама... На кого доверена? Няма как да не е Либре? Сериозно ли? Коя е дамата и на кого е доверена, да питам още веднъж.
Това нещо от снимката, съвсем сериозно, не изглежда въобще истинско... нито Либре, нито Интенз.

Общи условия

Активация на акаунт