Размяна на парфюми - 74

• 69 765
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
Що не идеш в парфюмерия да ги сравниш и тогава се изкажи по темата.

# 691
Щото моето Libre Intense, което размених точно тук, е купено от flaconi.de и нямам и един промил основание да мисля, че е фалшиво и отлично знам как изглежда. Нито дамата, която го получи, имаше повод за притеснения! Нека ти каже тя в какъв вид го е получила от мен, да видиш как се прави размяна. Така че не ме пращай никъде, госпожо Христо.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 18:44 от Анонимен

# 692
Щото моето Libre Intense, което размених точно тук, е купено от flaconi.de и нямам и един промил основание да мисля, че е фалшиво и отлично знам как изглежда. Нито дамата, която го получи! Нека ти каже тя в какъв вид го е получила от мен, да видиш как се прави размяна. Така че не ме пращай никъде, госпожо Христо.
Аз също нямам съмнение. Бях опаковка достатъчно добре, няма как куриерите да са го счупили. Прекалено се проточи всичко.
Лека вечер.

# 693
Да " много добре " опаковано ...просто сложено в тьнка кутия от лекарство и отгоре малко намачкана кухненска хартия...Ако Това е добре...ок)
Парфюм целия в прахоляци , петна , трухи някакви...поне забьршете го преди да пращате..

# 694
Да " много добре " опаковано ...просто сложено в тьнка кутия от лекарство и отгоре малко намачкана кухненска хартия...Ако Това е добре...ок)
Парфюм целия в прахоляци , петна , трухи някакви...поне забьршете го преди да пращате..
Вече се излагаш с глупости.

# 695
Все тая на кого отговаря, въпросното направление да се ходи в парфюмерия за сверка, чичо Христо дава след моя пост, така че дали мен или Вас, тя ни прати по дяволите и двете както виждате. Ми, честно ли - няма място за такива хора тук! Никой не иска да му пращат ментаци. А такива, които отлично знаят, че пращат ментета, НИКОГА не искат да развалят размяната.

# 696
Ау, че гадна ситуация...г- жа Христо, излагате се, просто счупеното шише ви е чудесно оправдание да не развалите размяната, в която сте пробутали менте. Много жалко, докривя ми, че темата я налазват хора, които мислят, че с тарикатлък ще успеят. Коректната и адекватна реакция е да развалите размяната. Вашата, наред с коментарите ви тук е много далеч от адекватна.
Пожелавам тук да имаме атмосфера на доверие и коректност.
А понякога искам да взема от темата желан парфюм, но отсреща търсят нещо, което нямам. Предлагам покупка (знам, че е против правилата ), но желанието е за размяна. Е, тогава трябва да си го купя, няма как.

# 697
Все тая на кого отговаря, въпросното направление да се ходи в парфюмерия за сверка, чичо Христо дава след моя пост, така че дали мен или Вас, тя ни прати по дяволите и двете както виждате. Ми, честно ли - няма място за такива хора тук! Никой не иска да му пращат ментаци. А такива, които отлично знаят, че пращат ментета, НИКОГА не искат да развалят размяната.
Даа, видях аз. Пишех още поста, късно видях, че имало и още, затова го и изтрих. Напълно съм съгласна с Вас! То от поведението на въпросната си е очевАдно, че много добре знае какво е изпратила, нормално и да не желае да развали размяната.
Stoinav, не Ви обвинявам, много неприятна ситуация, но грешката Ви не е, че не сте проверили пратката в офиса на куриер, а че изобщо сте се съгласили на тази размяна. На този парфюм си му личи ясно, че не е читав.. то не минава нито за едното, нито за другото. Sad

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 00:03 от ev.kostadinova

# 698
А понякога искам да взема от темата желан парфюм, но отсреща търсят нещо, което нямам. Предлагам покупка (знам, че е против правилата ), но желанието е за размяна. Е, тогава трябва да си го купя, няма как.
Нямам това предвид, а точно онова, което написах.

# 699
Не мога да си представя по-жалко занимание от това да пробутваш ментета и после да водиш безсмислени полемики във форум с 10 печатни / правописни грешки в минута. Ама то е от телефона... Не се брои. Голяма печалба, голям тарикатлък, няма що.

Аз все още имам половин Шагаф Уд. Моля някой да го приеме... Здрав, с кутийка, от първите партиди които миришат 24+ часа, почти като Инсомния 😁 Предлагам всякакви снимки и мога да бъда верифицирана от няколко дами тук като коректен разменящ.
Лека нощ на всички и се надявам да запазим приятната и полезна обстановка тук. 🌷

# 700
Хубаво си пишете, но аз не смятам, че, съм излъгал дамата, за да коментирате по този начин.
Не съм обидила никого тук.
И как разбрахте, че съм пратила счупен парфюм?
Към момента на изпращане си беше здрав, даже и, следа от, счупено не е имал.
Моите уважения към всички ви, но погледнете и другата страна.
Лека вечер на всички!

Вие само за счупеното говорите...аз Ви попитах защо на етикета пише едно а парфю́м е съвсем друг?... Отговорете?
Щом в опаковката от лекарство в която ми го пратихте нямаше стъкла соответно че бил счупен преди да го пратихте.
Така с вас приключвам разговора. Да не го бяхте, счупили, за да се развали размяната.
Дори и да съм се подвел за концентрацията, няма как да пренебрегнат факта, че дамата го е счупила. Това тя си го, знае.
Подвел???? Нали бяхте жена и ползвахте ник-а на не знам кого си по не знам какви си причини!?! Тук наистина стана тегаво, аз се "оттеглям" от случая, направих си съответните изводи, направете ги и вие! Disappointed Close

# 701
  • София
Хайде сега малко модератор да почисти.

С въпросната потребителка съм сигурна, че тук никой повече няма да разменя.

Темата е на 10+ години и сме видели какво ли не. Ето затова в първи пост трябваше да си остане Стената на срама - списък с некоректни потребители. Предлагам да го върнем.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 10:02 от Rafiqa

# 702
Аз не искам да наливам масло в огъня, но на снимките предостажени от Hristo Mihailov на предишната страница ясно се вижда пукнатината на парфюма, конкретно втората снимка, обърнат настрани. (гледам на компютъра изображенията в пълен размер).  Бих приела оправданието куриерите да са го счупили, редовно ми потрошават нещата и съм губила пари заради тях, затова ВИНАГИ плащам 0.20 стотинки за допълнителна опаковка и лепенка чупливо, както и си плащам за услугата застраховка, тоест ако ми счупят предмета да заплатят посочената сума. Но в случая на качените снимки ясно се вижда пукнатината, което е ужасно некоректно.

въпреки лошото качество се вижда, както и се вижда на снимките качени от потребителя на предната страница.

# 703
В никакъв случай няма да е полезно да се изтрие спама. Нека другите четат и си вземат поука.

Христо, Христоо, уж жена от профила на мъжа си, пък пише и в двата рода. Странен хибрид. Още от темата за професионална козметика за коса ми правеше впечатление колко не беше в час. Жалко! Имайте малко достойнство и върнете парфюма и разходите за доставка на жената.
Също като други потребители, аз имам успешни размени с коректни потребителки, но в други теми и се надявам все така да бъде и такива Ицета да няма повече.

# 704
Аз също разменям и бих развалиха размяната, ако дамата не го бе счупила.
А дали не е intense не съм сигурна.
Сигурна съм само, че го пратих здрав.
Г-жо Христо Михайлов,  Вие лъжете поне от година с конкретно този парфюм. Жалко, че някой накрая Ви се е вързал. Факт е, че сте измамница щом го обявявате за "интенз" и трябва да си го вземете обратно. Завидно нахалство е Вашето.

Общи условия

Активация на акаунт