Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 46 983
  • 797
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здравейте, момичета
Искам да ви попитам дали някоя от вас се е сблъскала със следния проблем, от дълго време ходя на маникюр при една маникюристка, която използва лакове на блу скай, наложи ми се инцидентно да отида при друга и след това като се върнах при мойта след маникюр получих сърбеж на кожичките на ноктите и ситни пъпчици, реших да направя почивка малко, защото не знам какъв е проблема и вчера отидох и сега само на 2/3нокътя имам леко парене и сърбеж другите са ми добре за сега, на някой случвало ли му се е подобно нещо и каква може да бъде причината, благодаря предварително за отговорите.

# 436
Честита Баба Марта, момичета! Да сте живи, здрави, весели, засмени и все с красиви нокти.
Мимето, на мен ми звучи като алергична реакция към лака.

# 437
Алергия е 100%. Прочети първия пост, има много полезна информация.

# 438
Март месец без червен маникюр си е направо престъпление, затова ето го и моят червен маникюр
Дясна

Лява

# 439
Ехаа, Вени, страхотни са. На безиминния стикер ли е, или рисунка?

Аз вчера упражнявах изграждане във форма квадрат, толкова време потроших, че накрая нямах нито желание, нито сили за някакъв дизайн и останах само по блестяща база Joy

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 13:29 от esmeralda23

# 440
Благодаря, ваденки са Blush

# 441
esmeralda23, коя е базата? Страхотна е!

# 442
Благодаря ти, базата е Kira nails Opal от kodi.pro.

# 443
Здравейте, може ли някой да ми обясни как се слага това фолио на парченца, където е в малки кутийки като брокатите?

# 444
здравейте мацки, мен ме интересува има ли нещо специфично и как се слага фолио - начупено стъкло ?

# 445
Аз върху подготвен нокът, бил той с акрил или без, слагам база и после вземам с пинсета парченца фолио или начупено стъкло и ги редя. После пека 15-20 сек, слагам пласт прозрачен гел, пак пека, изпилявам повърхността до желана форма и слагам топ. Ако пропусна гела, повърхността става грапава, а и с него изглежда малко като 3D. Ако се повтори стъпката с базата и фолиото/стъкло преди гела, съвсем става като 3D. По--едрите частички трябва да са на долния слой, по- дребните на горния.

# 446
  • на брега на морето
Това фолио на парченца често е твърдо, и ако не се запили стърчащото преди топа- после се закача и пада. Може и само с база( ако нямате прозрачен гел). Да се сложи върху база, да се изпилят стърчащите, пак база( за по- сигурно), и после топ.

# 447
Моето е супер тънко и меко. На Есенс е, два цвята имам, жълти стотинки струва.

https://www.essence.eu/de-de/p/9323750001/nail-art-effect-foils

# 448
Значи още по-лесно. Просто с пръчица или пинсета добре ги натискаш и разполагаш и отгоре може само топ. Аз след топа доизпилявам, ако нещо ми стърчи и полагам още един слой топ.

# 449
  • Пловдив
Аз да споделя само, че не съм доволна от базата на Синсей... Не знам като клариса ли е, като какво е, ама от първите ми лакирания не ми се е случвало лак да ми се олющи за няма и седмица...и ми е ужасно гъста и трудна за нанасяне (дори и след затопляне). Имам още малко Индиго и после ще търся някоя добра душа с кетап да ми поръча една.

Общи условия

Активация на акаунт