Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 47 442
  • 797
  •   2
Отговори
# 675
Моля, моля! Гледам да помотна, а ти гледай да не се обезкуражавш, ако не се получе от раз. Че дълги години се мъчех и отказвах като почне да се лющи на 3ти ден и даже спирах за по 2-3 месеца. Научих се по трудния тачин и ме е яд, че не открих форума и гевата по-рано. Тук всички момичета са супер отзивчиви, готини и разбиращи. Даже смея да твърдя, че 80%  от дамите тук правят по-чист, по-качествен и по-красив маникюр от това, което ми азлиза като предложения на маникюристки в инстаграм или на снимки от дами тук с направен маникюр. За това съм им благодарна за отделеното време
Наистина го оценявам, радвам се, че има толкова мили и отзивчиви дами. Определено няма да се отказвам и дано скоро получа желания резултат. 😙😊

# 676
Въпрос😊
Може ли да се трие лепкавият слой от слоя лак преди топа? Май четох че лепкавия слой помага слоевете да се захванат един за друг, съответно ако го изтрия топа няма да хване добре🤔
Питам, защото с бебе понякога се налага да прекъсна лакирането по средата. Сега тъкмо изпекох втория слой цвят и преди да нанеса топа бебо се събуди и ревна.

# 677
Въпрос😊
Може ли да се трие лепкавият слой от слоя лак преди топа? Май четох че лепкавия слой помага слоевете да се захванат един за друг, съответно ако го изтрия топа няма да хване добре🤔
Питам, защото с бебе понякога се налага да прекъсна лакирането по средата. Сега тъкмо изпекох втория слой цвят и преди да нанеса топа бебо се събуди и ревна.
Тук някъде четох, че едно момиче ги трие и няма проблем, но по принцип май наистина е нужно за слепване. И на мен ми е интересно. 🙄

# 678
  • на брега на морето
Да, Краси, на точното място си. Hug Всички сме минали по този път. И на мен темата ми бе много полезна през годините, и много се радвам, че я има!
Кармила, Hug аз съм човек - традиционалист. Не съм склонна постоянно да сменям " техниката" с по- нова. Затова си кютах със старата си лампа, след като не ми правеше проблеми...Преглътвах дългото печене- все пак гел - лака ми е едно удоволствие по веднъж на 2-3 седмици. А удоволствието не се мери във времето.Grinning Но накрая се реших все пак да си взема нова лампа, да е по- бърза. Беше ми мъчно да се разделя с cfcl, бе хубава лампа, затова и я подарих. Така правя с хубавите неща, които няма как да задържа повече. Blush
Сибил, Hug не пречи да се изтрие лепкав слой и да се " долакираш " после. Само мини още веднъж със спирт преди да почнеш наново, да няма прахоляк.

# 679
Ако са много пигментирани и и пускат лаковете - трий преди топ, за да не ти се оцветява топа. Аз понякога махам лепкавия и на аза, ако нещо пипна и има косъмчета или прах. Понякога лакирам направо, понякога слагам ултрабонд за по-добра спойка, но разлика в идържливостта не съм видяла до момента.
Мелина, да и аз съм на принципа "нещо, ако работи не го пипай". Може би ако кабела не беше почнал да ми прави мизерии нямаше да ми дойде на ум да купя нова докато не се разволи. В старите теми чета че има момичета които купуват на оферта за всеки случай, но аз трудно се навих. Даже с продууекти(които и тях купувам, ако съм доволна) тпудно се навивам да купя нови. С предните бази и топове, които се белеха на 3ти ден до последно ги мъчех и даже още ми е жал да ги хвърля, че съм ги купила. Все за мостра,чистене на четка или педикюл ще ми свършат работа Grinning
Краси, ще получиш рано или късно - няма на къде! Хубавото е, че си намерила темата раничко и дори и до имаш проблем можеш да го опишеш, да кажеш какво си направила, кое не е наред и да получиш съвет все от някоя с подобни преживявания Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 21:20 от karmilla

# 680
Довърших едната ръка успешно. Не трих лепкав слой този път. Ако не ми се налага, няма да го пипам, но е добре да знам, че не е фатално.
Предният ми опит издържа 9 дни и почна да се бели леко по края на ноктите. Мисля, че не запечатвам добре, защото още на другия ден виждам, че ръбчето на нокътя няма лак. Но пак си държи седмица поне. За сега не обезмаслявам нокътната плоча с нещо специално, само попиствам със спирт.
Ще видим сега колко ще издържи и ще преценя за другият път.

Цветовете са същите, нямам други за сега😂. Един зелен и четири розови.

# 681
sibil1987, много красив маникюр! На палците печат/стикер ли е или ръчно рисувано? А ултрабонд ползваш ли във връзка с избеленото по ноктите? По всички ли или само по най-ползваните(тоест показалец, среден и понякога палец)? Обичаш ли да човъркаш неща с ноктите?

# 682
На палеца е рисунка с тънкописец😂 и малко брокат.
Не ползвам ултрабонд...за сега.
По всички почти, но не е свързано с някаква дейност. Например сега показалеца ми беше най-добре а на малкото пръстче беше доста обелен, затова мисля че е от запечатването.

# 683
sibil1987, обезмасляваш ли добре? вземи ултрабонд и пробвай по свободния край за начало, ако нямяш проблем от кутикули. Виждам, че ти е честа линията на лакиране там. Имаш малко в сгъвката на показалеца-минавай гго леко преди печене с дървен еле метален избутвач, за да не се надига и от отам. Ултрабондът при мен решио проблема с беленето. Има кислинни и безкислинни-моят е безкислинен. Кислинен, ако и другото не върши работа. Страхотна рисунка! Помислих направо, че е стикер. На мен много ми хареса, иска ми се и аз да мога така детайлно да рисувам Simple Smile

# 684
  • Бургас
Хайде споделете какви топ лакове ползвате и сте доволни. Само esmeralda23 каза, че е за Коди и Клареса не й харесва... Аз от китайския съм си много доволна, просто искам да сменя.

# 685
Аз от клареса diamond top съм доволна-при мен не става на дупки и подозирам, че е от партидата. Харесвам и на nees top of yhe top. Блускай, кякта вече ще повторя и всички четящи редовно знаят, не съм доволна. Има давални дами от тях, но аз не съм сред тях. Много момичена хвалят glelish top it off, но в бг бец сертификат не се продават-трябма някоя мацка с достоверен продавач в ибей или амазон да пусте линк. Много момичета са доволни от kodi-за тях не мога да ти дам мое мнение, не съм ползвала техен топ. Secretly също са хвалени, но основно за бази, не си спомням дали съм чела и за топ и не мога да ти кажа. Назад в темите хвалят мишей, елит 99 от али. Не знам как са нещата с доставките сега. Та товя е от мен до колкото имом спомени и опит Simple Smile
а да! едит: хвали се и се съпоставя с гелиш(няколко теми назад) и cucico, но съответно е по-висок цевови клас... около 35 лв, ако не се лъжа

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 22:11 от karmilla

# 686
  • на брега на морето
Съни, Hug , аз имам 3 топа, които ползвам и съм доволна- Веналиса, елит 99 без лепкав и един ментак на гелиш от Али. Всичките изброени са без лепкав слой. Само тях си ползвам, нямам проблем с маникюра/педикюра. Гелиш - ментето го ползвам основно за педикюр. И тук - там за запечатване на декорации.
Отделно имам и матов топ на бютилукс, но него съм го ползвала само веднъж. Не си падам много по " матовите" нокти. Обичам да са ми лъскави.

# 687
Аз нямам проблем с топа на Клареса, но с базите-да. Provita 2 каучукова изобщо не мога да я задържа на ноктите. Отлепва се на цяла люспа след ден -два, колкото и пъти да я пробвам.  Base base държи добре, но се налага да слагам по два слоя. Първият след изпичането се отдръпва от всички крайчета на нокътя. С втория слой нямам проблем. Та си я ползвам.
Скрит текст:

# 688
Момичета, може ли линк за glelish top it off. Една приятелка ще си идва след месец от Америка и искам да го поръчам на адреса и. Благодаря!

# 689
Момичета бихте ли ме посъветвал от къде да си поръчам (бързо) електрическа пила за маникюр, на която да не и се изтъкват накрайниците. Има доста в сайтовете, но не знам към коя да се насоча. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт