Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 47 452
  • 797
  •   1
Отговори
# 660
  • гр. София
clavier имам само един - не е покривен, не е наситен като цвят. Claresa (полските) - и аз поръчах от пролетната колекция, да видим - надявам се пак да ми допаднат.

# 661
  • на брега на морето
И моята " слаба лампа" преди сегашната бе ccfl, подарих я като сменях страната. Иначе дълго си я ползвах - повече от 2 години. Единственият и недостатък бе дългото време на печене- 2 минути на слой, иначе нямаше грешка. Другото е, че сегашната ми лампа - Сън 7 мах- мога да си пъхна и 2- те ръце и така пестя още време. А ccfl бе мъничка.
Иначе сегашната я ползвам без дъно. Така ми е по- удобно. Аз не цапам около мен. Пак изпича всичко. Hug

# 662
  • Асеновград
Момичета здравейте, ще питам тук защото няма кой друг, ако ви се е случвало да помогнете. Лампата ми днес отказа да работи, спря по едно време просто. Sun uv smart 2.0 е модела. С батерия която като спре тока може да се ползва. Само че аз до сега не знаех как се използва батерията, оказа се че трябва да я отворя(да я изкарам от лампата и на свръзката имаше найлонче и затова не беше вървяла батерията до сега) както и да е, махнах найлончето, и започна да работи и без ток, но тъй като не беше заредена батерията вървеше около минута и пак я включих в тока. И точно на последната ръка преди да си изпека топ лака спря да работи, беше много загряла, не знам дали е от зареждането на батерята след като я включих в тока, но спря да работи.. и се чудя какво да правя сега. Мъжа ми я отвори, така или иначе и е изтекла гаранцията, всичко си изглеждаше наред, нямаше нищо изгоряло или прекъснато, пробвахме и с друг кабел и с него не тръгна.. Да ви се е случвало на вас? И дали ще може да се ремонтира?

# 663
При това положение се надявам с фолиото да ти изпича, а ако се зарибиш позоруването и ъпгрейда са неизбежни. Гледай само хубава база и топ да си вземеш. Цветовете може и да са по-нисък клас Simple Smile
Благодаря за съветите, определено ще се зарибя както се казва. 😁🤗
Момичета, да попитам още нещо - ползвате ли ръкавици при изпичане на лака, за да се предпазите от лъчите? Четох, че лампите са 4 пъти по-опасни от слънцето. Извинете ме да малоумния въпрос. 🙄😊

# 664
Аз лично не ползвам. Знам, че се продават, но не съм взимала. Предвид, че пека 1път в месеца  10 мин макс не мисля, че е голяма вредата.

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 08:46 от karmilla

# 665
Аз лично не ползвам. Знам, че се продават, но не съм взимала. Предвид, че пика 1път в месеца  10 мин макс не мисля, че е голяма вредата.
👌😊

# 666
И аз се чудех за ръкавици, но нали лед лампите не са така вредни?

# 667
И аз се чудех за ръкавици, но нали лед лампите не са така вредни?
. Моята е Uv led та затова. Иначе не знам дали някакви домакински за миене на чинии не стават. Нямам идея от какъв материал трябва да са. 🙄😊

# 668
Баш на фитнес ръкавици ми приличат тези, които масово използват.
Моите са супер- дупер модерни склададжийски ръкавици, на които съм изрязала пръстите Grinning

# 669
Баш на фитнес ръкавици ми приличат тези, които масово използват.
Моите са супер- дупер модерни склададжийски ръкавици, на които съм изрязала пръстите Grinning
добра идея 😉😊

# 670
Краси, имай предвид, че лампата ти е слаба и да са избегнеш недопичане и белене нанасяй всичко на многа тънки слоеве. Помти нищо нищо по четката. Особено цвят-по-добре 3-4 тънки слоя и добре изпечени, отколкато 2 дебели и недопечени Simple Smile

# 671
Краси, имай предвид, че лампата ти е слаба и да са избегнеш недопичане и белене нанасяй всичко на многа тънки слоеве. Помти нищо нищо по четката. Особено цвят-по-добре 3-4 тънки слоя и добре изпечени, отколкато 2 дебели и недопечени Simple Smile
Благодаря от сърце, ще го имам в предвид. Аз като пълен лаик щях да нанеса доста щедри слоеве 😁😁

# 672
То и със силните лампи е препоръчително, но ако е с по-малко крушки е задължително. И да си кажа много внимавай да не попада лак или база около кожа и да не наводняваш кутикула-първо е сигурно да се отлепя от към кутикула или отстрани и второ може да се предизвика алергична реакция. Ако има протекло чистиш с дървена пръчка/избутвач за кожи или леко минаваш с плоска четка напоена със спирт. Важното е да има минимум материал останал по кожата Simple Smile
Мелина, и при мен е подобен филма - над 3 години чудно служеше, но всичко пекох по 2-3 мин. и накрая кабелавзе леко да прекъсва(като на развалено зарядно) и да трябва да го нагласям, да прекъсва по време на печене и и казах "чао". Иначе бах доволна от изпичането и там интересното е, че каучокови бази и гелове не пареха. Може да има логично обяснение, но аз до момевта не съм попадала на него Grinning

# 673
То и със силните лампи е препоръчително, но ако е с по-малко крушки е задължително. И да си кажа много внимавай да не попада лак или база около кожа и да не наводняваш кутикула-първо е сигурно да се отлепя от към кутикула или отстрани и второ може да се предизвика алергична реакция. Ако има протекло чистиш с дървена пръчка/избутвач за кожи или леко минаваш с плоска четка напоена със спирт. Важното е да има минимум материал останал по кожата Simple Smile
Мелина, и при мен е подобен филма - над 3 години чудно служеше, но всичко пекох по 2-3 мин. и накрая кабелавзе леко да прекъсва(като на развалено зарядно) и да трябва да го нагласям, да прекъсва по време на печене и и казах "чао". Иначе бах доволна от изпичането и там интересното е, че каучокови бази и гелове не пареха. Може да има логично обяснение, но аз до момевта не съм попадала на него Grinning
Страхотно, тук ще изкарам един бърз курс за начинаещи. Благодаря за съветите и помощта. 🙏😀😀😀

# 674
:Моля, моля! Гледам да помотна с каквото мога и имим молко познания, а ти гледай да не се обезкуражавваш, ако не се получе от раз. Че дълги години се мъчех и отказвах като почне да се лющи на 3ти ден и даже спирах за по 2-3 месеца. Научих се по трудния тачин и ме е яд, че не открих форума и темата по-рано. Тук всички момичета са супер отзивчиви, готини и разбиращи. Даже смея да твърдя, че 90%  от дамите тук правят по-чист, по-качествен и по-красив маникюр от това, което ми азлиза като предложения на маникюристки в инстаграм или на снимки от дами тук с направен маникюр от "професионалист". За това съм им благодарна за отделеното време Purple HeartPurple HeartPurple Heart

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 20:57 от karmilla

Общи условия

Активация на акаунт