Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 47 471
  • 797
  •   2
Отговори
# 645
  • на брега на морето
Поправям се- тогава по-добре да пече всичко по 2 минути. Аз като бях със слаба лампа по 2 минути на всеки слой и всичко бе опечено и тип- топ.
Може да направи и теста с целофан - да сложи тънък слой от цвета и да го пече първо на 1 минута, ако не е опечен, на 2 минути.

# 646
База- 1 минута, цвят- 1 минута ( 2 минути ако не се изпича), топ- 1-2 минути. Hug
Това са времена за хубава лампа с поне 30 диода, нейната не знаем каква е, но предвид ватовете, предполагам, че има 12-18 лампи макс.
Лампата е Sun 9c не знам колко диода е 🙄

# 647
Ами, обърни я и ги преброй, за лампичките на тавана й говорим Blush

# 648
Това са лампите, които светят. Обръщаш лампата и броиш. Тези като дъга не стават, няма и дъно. На описание на сайт пише 15 светодиода-без дъно и без гръб крайно недостатъчно. Бих те посъветвала да си вземеш една читава с мин 30(sunone, sun5max, sun5plus, sun x са такива, за които се сещам изпробвани). Иначе докато ползваш тази пробвай номера с домакинско фолио и картон. Обгръщаш картона с дом фолио от лъскавата страна и правиш дъно и гръб, за да отразява светрината и да не излиза от гърба. Сътветно пак си печеш 2 мин., защота с тия 15 крушки не си е работа...

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 20:07 от karmilla

# 649
Това са лампите, които светят. Обръщаш лампата и броиш. Тези като дъга не стават, няма и дъно. На описание на сайт пише 15 светодиода-без дъно и без гръб крайно недостатъчно. Бих те посъветвала да си вземеш една читава с мин 30. Иначе докато ползваш тази пробвай номера с домакинско фолио и картон. Обгръщаш картона с дол фолио от лъскавата страна и правиш дъно и гръб, за да отразява светрината и да не излиза от гърба.
Благодаря за идеята, ще пробвам 👌👌👍😊

# 650
Моля, но ако имаш опция за връщане, аз поне бих я върнала и за 10 лв. отгоре бих си взела читава лампа.
Излезе колекцията на клареса маршмелоу... очаквах повече, но това е хроблема с очакванията. Не е лоша на снимки, аз просто друго си представях. Поне няма да чакам да зойде в бг и ще си изпълня заканага да не купувам повече. Иначе вече съм харесала няколко на hi hybrid и едвам устисквам. А искам да пробвам и наедни полски clavier(мисля така се пишеха)-за последните имате ли досег и впечатления?

# 651
Моля, но ако имаш опция за връщане, аз поне бих я върнала и за 10 лв. отгоре бих си взела читава лампа.
Излезе колекцията на клареса маршмелоу... очаквах повече, но това е хроблема с очакванията. Не е лоша на снимки, аз просто друго си представях. Поне няма да чакам да зойде в бг и ще си изпълня заканага да не купувам повече. Иначе вече съм харесала няколко на hi hybrid и едвам устисквам. А искам да пробвам и наедни полски clavier(мисля така се пишеха)-за последните имате ли досег и впечатления?
Като цяло ми попадна в един магазин и я взех без да съм запозната с бази, лакове, топ лакове и как изобщо се процедира в домашни условия. Сега се запознавам с тази материя. 😊

# 652
При това положение се надявам с фолиото да ти изпича, а ако се зарибиш позоруването и ъпгрейда са неизбежни. Гледай само хубава база и топ да си вземеш. Цветовете може и да са по-нисък клас Simple Smile

# 653
При това положение се надявам с фолиото да ти изпича, а ако се зарибиш позоруването и ъпгрейда са неизбежни. Гледай само хубава база и топ да си вземеш. Цветовете може и да са по-нисък клас Simple Smile
Благодаря за съветите, определено ще се зарибя както се казва. 😁🤗

# 654
Обгръщаш картона с дом фолио от лъскавата страна и правиш дъно и гръб, за да отразява светрината и да не излиза от гърба.
По този начин има опасност лампата да изгори. Не трябва да има отразяваща светлината повърхност отдолу.

# 655
Това е по съвет на Над, Принцесата и Неви - не помня коя е първоткривателката. Не съм попадала за изгоряне на лампата и го счетох за легитимно Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 21:04 от karmilla

# 656
Е как, на 99% съм сигурна,че е Принцесата, с Неви много липсват Blush

# 657
Четейки темите назад се привързах към тях, нищо че не ги познавам от лично писане тук(да не казвам лично, че смешно звучи). С удоволствие чета темите назад и постовете им Grinning

# 658
Обгръщаш картона с дом фолио от лъскавата страна и правиш дъно и гръб, за да отразява светрината и да не излиза от гърба.
По този начин има опасност лампата да изгори. Не трябва да има отразяваща светлината повърхност отдолу.

По тази логика да са изгорели всичките Sun 1 и Sun 2C, те са с метално дъно, което отразява светлината Grinning

# 659
Старата ccfl, която вече е пенсионирана за мостри и резерва е с огледално и нямах проблем. Мислех, че има разлика заради спиралата горе Close

Общи условия

Активация на акаунт