Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 47 473
  • 797
  •   1
Отговори
# 630
Не е до марка, а до състав на продукта. Трябва да направиш тест за алергия, за да се установи към коя точно съставка на гел лака си алергична и след това да избягваш продукти с нея. Масово алергиите са към НЕМА, а нея я съдържат 95% от лаковете на бг пазара.
Прочети първия пост, има много полезна за информация относно алергията към гел лак.

# 631
Опит за глухарче Joy

И пеперуди, по обясними причини Blush

# 632
Вени, кое е синьото? Точно такъв цвят търся от доста време Heart Eyes

# 633
Ще те разочаровам, китайче е от Алито, lilycite 070 Blush

# 634
Глухарчето на ръка ли е или стикер/печат! Много готино се е получило, много ми харесва! Момичета, клареса ще имат някаква маршмелоу колекция скоро. Много ми е любопитно какми цветове ще са! Бях се заканила да не купувам скоро...ама май ще ми развалят плана 😄

# 635
Рисувани са, незнам защо бях решила,че имам ваденки, та неволята учи, благодаря Blush

# 636
След толкова мъки с топа он Али-то, накрая вчера отидох и си купих топ на Akzentz и светло-розова, почти нюд база на Luxio.
Много ми хареса топа как се нанася, не е гъст и не стои дебело.
Сега ще сравня как се държи, защото оставих по един пръст с топ на IBDGel-a от Алито и един с топ на Венализа.
При мен полските лакове и бази се намират само в ибей и са на цените на Akzentz и Luxio, а те са ми местни и пише че не съдържат формалдехид и т. н.
Crafted in Canada, Akzentz products are free of odour, formaldehyde, and contain no drying solvents. Made from only the finest ingredients sources from North America, and Europe.

Akzentz gel products are safe, non-damaging and user friendly.

# 637
Здравейте, знам че има тонове изписано по темата, но не намерих отговор на въпроса, който ме интересува. Купих комбинирана лампа uv led 24 w та въпросът ми е колко време трябва да се пекат базата, лака и топ лака. Благодаря предварително.

# 638
На всеки гел лак пише какво е препоръчителното време. Но имай предвид, че 24w е доста слаба лампа и е вероятно да не полимеризира добре, дори да печеш по митута-две.

# 639
  • Бургас
Здравейте, взе да ми привършва любимия китайски топ Mishey и търся нещо от Бг. Имам спомен, че сте доволни от Claresa, но в бюти мол гледам, че има два вида без лепкав слой - обикновен и diamond. Каква е разликата и вие от кой точно сте доволни?

# 640
Аз лично не съм доволна от нито един от двата топа на Клареса - и двата стават на дупки, ако не се нанесат доста дебело и с изравняване. Предпочитам топа без лепкав слой на Коди.

# 641
На всеки гел лак пише какво е препоръчителното време. Но имай предвид, че 24w е доста слаба лампа и е вероятно да не полимеризира добре, дори да печеш по митута-две.
Благодаря за отговора. На лака пише 30 сек за led и 180 сек за Uv, но понеже е комбинирана не знам колко да ги държа дали 30 или 180 сек.?

# 642
  • на брега на морето
База- 1 минута, цвят- 1 минута ( 2 минути ако не се изпича), топ- 1-2 минути. Hug

# 643
База- 1 минута, цвят- 1 минута ( 2 минути ако не се изпича), топ- 1-2 минути. Hug
Благодаря от сърце 🤗😙

# 644
Това са времена за хубава лампа с поне 30 диода, нейната не знаем каква е, но предвид ватовете, предполагам, че има 12-18 лампи макс.

Общи условия

Активация на акаунт