🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 8

• 55 341
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Scream Повече от прекрасна новина, рагаци! Heart Eyes
Ето, каква била работата.. а ние от много зяпане и ланкане пак не сме разбрали!
Animal See No Evil Joy

Джан Яман, горещи снимки в Instagram:
ще го видим във Viola come il mare!

През последните няколко часа Can Yaman публикува няколко горещи снимки в профила си в Instagram, буквално подлуди феновете си. Турският актьор всъщност омагьоса много от почитателите си именно благодарение на външния си вид и всеки път, когато Яман публикува някои свои снимки с изложени мускули, социалните се запалват.
Но този път, освен в мрежата, изглежда, че телевизорът ще достигне и високи температури:
 кадрите на актьора всъщност са откъси от някои сцени на "Виола като морето"!

"Виола като морето": Can Yaman публикува горещи снимки, направени от някои сцени.

В профила на Джан Яман в Instagram през последните няколко часа бяха публикувани някои кадри с намерение на актьора да тренира във фитнеса. В действителност, това не са откраднати снимки, а някакви "зад кулисите" на кулисите на "Виола като морето".

От изображенията виждаме намерение на Джан Яман за това, което изглежда като тренировъчна сцена. Актьорът, в една от двете публикувани публикации, обясни в надписа, че е пропуснал този вид сцена , като вмъкна тази на "Виола като морето" като хаштаг. Затова Яман разкри по този начин, че това са откъси от сериала и че следователно ще можем да видим цялата сцена по телевизията, когато сериалът се излъчи.

https://www.tvdaily.it/gossip/can-yaman-foto-bollenti-su-instagr … e-il-mare.php/amp

ОЧАКВАМ ВКЛЮЧВАНЕ ОТ БИРСЕН! Innocent Дано се е впечатлила от новите снимки на Джано и покрай комплиментите пусне и някакво ново инфо .. Hands Pray Joy

# 211
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛИ!
В този прекрасен ден с цялото си сърце искам да ти пожелая сбъдване на всички твои желания.
Нека успехът, щастието и вдъхновението станат твои постоянни спътници.
Никога не падай духом и винаги посрещай деня с усмивка и позитивно настроение!

Джан с усмивка хубава те дарява,
за рожденият ти ден ти пожелава,
с приятели най-добри се забавлявай,
във всички начинания успявай! Kiss

ЕЛИ, Весело изкарване на празника! Gift Heart

# 212

Здравейте, момичета на Джан!

Ели, извини ме, че толкова късно влизам в темата, за да ти честитя празника, но и ние празнувахме вкъщи. Малкият ми син също е роден на 04.02. Интересно съвпадение - същото чувство за хумор и оптимизъм наблюдавам и при него. Всички Водолеи ли сте такива шегаджии?!
     Да ви почерпя виртуално и аз. Заповядайте и ... Наздраве!

Скрит текст:

Момичета, благодаря ви за всичко, което публикувате за Джан. Нямам време сега да го хваля, но обещавам още утре да се реванширам. Ще хваля и ще припадам (спокойна съм, че получихме разрешение поне да припадаме по Джан в темата).
      А кого от актьорите ще хуля и обиждам си е лично моя работа.
     Приятна вечер!

# 213
Честит рожден ден, Ели!
Бъди здрава, щастлива и обичана.

Целувки от Джан

Еми, честит празник на синчето!
Пожелавам му да е здрав, много усмихнат и щастлив!

[/size]

# 214
Добро утро,девойки!

Снощи не успях да вляза в темата за това със закъснение.....
Еми ,пожелавам здраве,щастие и късмет на синчето! Blue Heart

Щастливи и спокойни почивни дни!

# 215
Рагаци, благодаря за пожеланията HugHeart Да ви се връщат двойно Flowers Four Leaf Clover

Еми, честит да е синът ти! Явно наистина сме шегаджии Водолеите Blush

# 216
Добро утро,момичета!

Къде сте?Голяма тишина в темата ни! WinkGrinning

От дизайнерката на костюми Моника Селесте...
Благодаря #JanYaman за този подарък, почти съм готова!

https://vk.com/feed?q=%23CanYaman&section=search&z=video … -199343470_144743

Имайте щастлива неделя!

# 217
Привет, рагаци!

Злате Heart аз тичам по задачи тези дни, но и от Джан няма нищо ново.. иначе бих пренебрегнала всичко заради него! Grinning

В италианската преса също пишат само измишльотини, от седмица излизат статии, че нашият може да участва в "Маскираният певец" и даже го разпознават/спрягат, че ще е зад маската на Дракона Grinning
„Уликите за Дракона, които подсказват Джан Яман" - „Той има горд поглед и гордо отношение, но също така е много човечен и пълен с мъдрост, той лети, има крила“ и след това отново „Силен, но в същото време нежен"
https://www.riri-nano.com/2022/02/can-yaman-in-cast-of-masked-singer-fan.html
Ей зарад' тези улики си мислят, че Джан ще има време да се занимава с глупости Grinning
Знаем, как го вписват във всички техни подобни шоу предавания (Сан Ремо, VIP/Big Brother, Островът на известните и т.н) колкото да си направят реклама и да привлекат интерес.. Grinning
Друго, което се разпространява през последните дни в италианската преса - имало е смях и на фестивала Сан Ремо, свързан с Джано Grinning Когато певецът Ирама се е появил в залата, някой се е припознал в нашия Grinning

"Докато Ирама пресичал червения килим, някой внезапно извикал „ Ето турчинът, там е турчинът! ". Тази сцена накара мнозина да се усмихнат, особено самия Ирама, който, усещайки ентусиазма на фена, не можа да не се присъедини към всеобщото веселие."
Ето го Ирама https://www.tvdaily.it/gossip/irama-scambiato-per-can-yaman-da-u … -sanremo-2022.php

Ей такива са новините от последната седмица, рагаци.. нищо съществено Grinning Джан ще участва във всички шоу програми едновременно Grinning ще го клонират и да върви да им вдига рейтингите  Grinning Всички си мечтаят за какво ли не.. и те като нас Joy затова няма да им се смея/подигравам много и спирам! Simple Smile

Последната истинска* новина за Джан, която се появи е, че във Виола ще има кадри от фитнеса Hands Muscle Grinning кой режисьор ще пропусне да покаже това тяло - произведение на изкуството? Hands Raised Hands Joy И Улуч Байрактар (режисьор на проекта за Дисни+) да си прави сметката! Grinning Американеца (забравих му името, дето е режисирал и "Игра на тронове“) на него няма да му се бъркам, той си знае работата за Сандокан..  Simple Smile

Докато чакаме премиерата на Виолата (11.03), няма да е зле да ни пуснат и един-два трейлъра ... Stuck Out Tongue Winking Eye
Чакаме и новини за Дисни проекта.. и Мариана чакаме!! ЧАКАМЕ! Grinning

# 218
Но да, разбира се! Те са като две капки вода с този момък Ирама! Animal See No EvilJoy Италианците толкова са обсебени от Джан, че вече им се привижда Grinning И това ”ето го турчинът” е живото доказателство, че явно те друг турчин не познават в Италия Grinning Ма накрая ще се окаже, че верно Джан участва в Маскирания певец и за това се крие. Тоя Дракон, ако се разтанцува, веднага ще го познаем дали е Джан Joy Знаем го какъв ни е кръшен Joy

# 219
Добро утро,момичета!

Грозде Hug....Ели Hug

Нов ден, нова седмица,очакваме ново и за Джан! Blue Heart

Приятен ден и лека седмица!

# 220
Здравейте, момичета!

Хайде, нашето момче се появи да ни засвидетелства своята обич и благодарност в "Месеца на любовта"

IG canyaman: "Любовта не може да се празнува в един ден. Това е пламък, който трябва да се подхранва с нежни действия и дълбоки жестове. И затова реших да покажа своята обич и благодарност към вас, които ме подкрепяте по пътя, не само един ден, а постоянно. Благодаря ви."

На@canyamanmaniaofficialще откриете нашата инициатива, която измислих за вас през месец февруари.

#amoregeneraamore
" Любовта генерира любов"

Пожелавам ви една прекрасна седмица изпълнена с щастие и любов

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 15:42 от jackie.

# 221
Привет, рагаци! Simple Smile

Джаки Hug Айде, пък аз да покажа подаръцитее! Wink Joy

"Мания за Свети Валентин: специален подарък в ограничено издание.
На Свети Валентин и за целия месец февруари ще получите безплатно бижу,
специално проектирано от "Marlù" при всяка покупка на Mania."

----------------------------------

Ръководството на канал FOX ще контролира съдържанието
на платформата Disney Plus в Турция.

Бирсен Алтунтас
7 февруари 2022 г

Световният гигант Disney Plus, който прави страхотна подготовка за навлизане на турския пазар, създава вълнение в телевизионните сериали и филмовата индустрия с последователните си атаки. Продължавайки дейността си чрез мениджмънта на FOX, компанията изпълнява проекти с имена като Halit Ergenç, Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek, Can Yaman, Şahan Gökbakar, Pınar Deniz, Buğra Gülsoy, Demet Özdemir, İrem Helvacıoğlu, Hande Erçel.
https://www.tv100.com/demet-akbag-ve-yilmaz-erdogandan-yeni-proje-makale-593603

Имайте прекрасна седмица, рагаци, пълна с любов и усмивки! И бъдете здрави! Heart  

# 222
Привет, рагаци! Simple Smile

Джаки Hug Айде, пък аз да покажа подаръцитее! Wink Joy

"Мания за Свети Валентин: специален подарък в ограничено издание.
На Свети Валентин и за целия месец февруари ще получите безплатно бижу,
специално проектирано от "Marlù" при всяка покупка на Mania."

Грозде, отивам да си го поръчам, да не изпусна подаръка People Runner

# 223
Здравейте, рагаци! Wink

Джан да праща себе си като подарък, какво ни залъгва тука с гердани Grinning

Пак ли с тия Fox ще се разправяме.. Не съм хепи от тази новина. Те, че направиха добро на Джан като спряха МГ, направиха! Но това не ги оправдава за грозното отношение. Пак ще има драми, сигурна съм..

# 224
Здравейте, рагаци! Wink

Джан да праща себе си като подарък, какво ни залъгва тука с гердани Grinning

Пак ли с тия Fox ще се разправяме.. Не съм хепи от тази новина. Те, че направиха добро на Джан като спряха МГ, направиха! Но това не ги оправдава за грозното отношение. Пак ще има драми, сигурна съм..
Ели, няма да можем да го разделим, ако се праща себе си, но иначе съм с две ръце за него, вместо дрънкулки

За FOX съм на същото мнение, но нали ще е на платформа и сериала се снима предварително и няма да зависи от тъпия им рейтинг (не че не държаха един сериал с рейтинг около 2-3, но това е друга тема). Те само да опитат да му правят драми, той както им е набрал, ще му видят гърба

Общи условия

Активация на акаунт